Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Wróciłam...

A co robię dzisiaj np. przez pół dnia MAKARENĘ tańczyłam:D:D:D:D:D:D

A matury jeszcze nie opiłam:/

co do zoooo to jasne tylko trzeba kiedyś się umówić, a zaroslaczek pójdzie do fryzjera jak pani kase wykombinuje bno się mama sępi:P

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']A matury jeszcze nie opiłam:/
Pati kochana, gratuluje zdania matury (widziałam wczoraj Twój opis gg). :loveu:
:cunao::smilecol: :laola:
To co pijemy? :cool3: :knajpa: :drink1: :beerchug: :drinking:

Posted

Tak ze mna pić nie można:P

Ostatnio jak na zlocie piwo ruszyłam to doła dostałam i tyle z zabawy było:shake:
A poza tym jak ktoś chce ze mną pić to musi się w zgrzewkę Kubusiów zaopatrzyć:P

A nie ma mnie bo czasu ostatnio nie mam żeby na kompie siedzieć a do tego jak chwilę znajdę to mój brat kompa okupuje(czemu on nie ma jeszcze szkoły:shake:)

Posted

Równiez gratuluje zdania matury:cool3:

Na tego rocznym zlocie trzeba ruszyć dwa piwka, co roku +jedno:lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda,że Komara nie będzie bo z kim pić nie będę miała a my ciągle się ścigamy na słomki, od piątku lezy u mnie jego beczka piwa:evil_lol: Ale ogólnie nie będę mogła bo z szczeniakiem wpadam raczej;)

Posted

Szkoda szkoda, ale tata musi pracować:(

A co do strzyżenia jesteśmy z Baksymilianem umówieni 9 lipca na 16.00
Zobaczymy jak będzxie wyglądał:)

Posted

Pati mówi że dostaniecie zaraz po przyjeździe do domu te fotki:)

A Eriu?
A ty tam tak sama na ślepo jedziesz czy ktoś tam już jest i wszystko załatwione

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Szkoda szkoda, ale tata musi pracować:(

A Komarek to Twoj tatus?:p od sylwestra to mój brat, wiec jestem Twoja ciocia:lol: No, ale fakt szkoda, ze Go nie bedzie:(

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']
A Eriu?
A ty tam tak sama na ślepo jedziesz czy ktoś tam już jest i wszystko załatwione

Tatusiek na mnie tam czeka :razz: na gotowe sobie przyjeżdżam :). W dodatku razem z siostrą cioteczną ;)

Posted

A Komarek to Twoj tatus?:p od sylwestra to mój brat, wiec jestem Twoja ciocia:lol: No, ale fakt szkoda, ze Go nie bedzie:-(

Szkoda:( nie będzie miał kto na gitarze nam grać i nie będzie miał kto Efry na stoku popychać itp...
A co do rodzinki DGM to Grzesiek jest moim tatą, Kara moją babcią a ty moją ciocią, Agga moim dzieckiem(i jeszcze ktoś ale nie pamiętam) a wnuków mam sama nie wiem ilu(Agga ma wiele dzieci)
A rodzinka jest boska:D

Eriu zazdroszcze ci fajnie się masz:)
Szkoda tylko że Beza nie możę z tobą pojechać:shake:

Posted

Czuje się taka niezrzeszona i bezdomna :placz: ;).
Też przeżywam, że mała tu zostaje, ale wiem, że będzie w dobrych rękach.

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Szkoda:( nie będzie miał kto na gitarze nam grać i nie będzie miał kto Efry na stoku popychać itp...
A co do rodzinki DGM to Grzesiek jest moim tatą, Kara moją babcią a ty moją ciocią, Agga moim dzieckiem(i jeszcze ktoś ale nie pamiętam) a wnuków mam sama nie wiem ilu(Agga ma wiele dzieci)
A rodzinka jest boska:D

Zawsze można po zlocie np we wrzesniu jakies spotkanie zrobic, jak Grzesiu wróci:p Np ognisko u Kary przed domem :P

Posted

Też prawda.
Tylko wiesz zlot wypada zaraz po moich urodzinach więc mam za co dojechać i w ogóle a potem to będe musiała od mamy sępić na bilet...ale mysle że coś wykombinuje.
Żałuję że na sylwestra z wami nie byłam:shake:
Ale miałam nieciekawą sytuacje:shake:
Ale ja sobie to jeszcze odbiję:D:D:D

P.S
Jutro wsdtawię jakieś nowe Baksikowe fotki:)

Posted

No zawsze można ognicho czy jakiś inny wypad gdzieś;)Bo ogólnie Patikujku planujemy wyjazd nad jezioro czy też morze własnie ekipa ja, Komar,Rose i Jureja:cool3: A sylwester faktycznie był fajny było na co popatrzyć i dużo się działo;)

Posted

Na jakiegoś grilla w Poznaniu czy tychże okolicach to mogłabym się skusić ale nad morze to raczej nie zajadę:shake:
A kiedy w ogóle Grzesiek wraca???