Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 asia_pie napisał(a):Pati chyba opija maturę. :drink1: :cool3: :evil_lol: Coś za długo opija:mad: PATI! Quote
zaba14 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Uspokoję was ze Pati zdała, bo zapomniała chyba napisać :razz: a co ona robi? sama chciałabym wiedzieć ;) PATI co z tym ZOoOOo?????? :mad::angryy: Quote
Patikujek Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Wróciłam... A co robię dzisiaj np. przez pół dnia MAKARENĘ tańczyłam:D:D:D:D:D:D A matury jeszcze nie opiłam:/ co do zoooo to jasne tylko trzeba kiedyś się umówić, a zaroslaczek pójdzie do fryzjera jak pani kase wykombinuje bno się mama sępi:P Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']A matury jeszcze nie opiłam:/ Pati kochana, gratuluje zdania matury (widziałam wczoraj Twój opis gg). :loveu: :cunao::smilecol: :laola: To co pijemy? :cool3: :knajpa: :drink1: :beerchug: :drinking: Quote
zaba14 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asiu Ty lepiej z Pati nie pij.. mówię poważnie ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 zaba14 napisał(a):Asiu Ty lepiej z Pati nie pij.. mówię poważnie ;) Serio? :cool3: Taką ma mocną głowę, że nie mam szans? :crazyeye: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 asia_pie napisał(a):Serio? :cool3: Taką ma mocną głowę, że nie mam szans? :crazyeye: :evil_lol: Wręcz odwrotnie :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Pati nie ma, a my tu ją obgadujemy. :D Jak się dowie, to nie bedzie chciała opijac z nami maturki na zlocie. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):A własnie, gdzie się Pati podziewa? :eviltong: Pewnie opijała maturkę, a teraz się leczy i odsypia. :diabloti: Quote
Patikujek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Tak ze mna pić nie można:P Ostatnio jak na zlocie piwo ruszyłam to doła dostałam i tyle z zabawy było:shake: A poza tym jak ktoś chce ze mną pić to musi się w zgrzewkę Kubusiów zaopatrzyć:P A nie ma mnie bo czasu ostatnio nie mam żeby na kompie siedzieć a do tego jak chwilę znajdę to mój brat kompa okupuje(czemu on nie ma jeszcze szkoły:shake:) Quote
KaRa_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Równiez gratuluje zdania matury:cool3: Na tego rocznym zlocie trzeba ruszyć dwa piwka, co roku +jedno:lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda,że Komara nie będzie bo z kim pić nie będę miała a my ciągle się ścigamy na słomki, od piątku lezy u mnie jego beczka piwa:evil_lol: Ale ogólnie nie będę mogła bo z szczeniakiem wpadam raczej;) Quote
Patikujek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Szkoda szkoda, ale tata musi pracować:( A co do strzyżenia jesteśmy z Baksymilianem umówieni 9 lipca na 16.00 Zobaczymy jak będzxie wyglądał:) Quote
Eriu Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 O, to tego samego dnia poproszę o fotki, bo dzień później jadę, więc muszę go zobaczyć przed wyjazdem :cool3: Quote
Patikujek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Pati mówi że dostaniecie zaraz po przyjeździe do domu te fotki:) A Eriu? A ty tam tak sama na ślepo jedziesz czy ktoś tam już jest i wszystko załatwione Quote
rose Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Szkoda szkoda, ale tata musi pracować:( A Komarek to Twoj tatus?:p od sylwestra to mój brat, wiec jestem Twoja ciocia:lol: No, ale fakt szkoda, ze Go nie bedzie:( Quote
Eriu Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] A Eriu? A ty tam tak sama na ślepo jedziesz czy ktoś tam już jest i wszystko załatwione Tatusiek na mnie tam czeka :razz: na gotowe sobie przyjeżdżam :). W dodatku razem z siostrą cioteczną ;) Quote
Patikujek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 A Komarek to Twoj tatus?:p od sylwestra to mój brat, wiec jestem Twoja ciocia:lol: No, ale fakt szkoda, ze Go nie bedzie:-( Szkoda:( nie będzie miał kto na gitarze nam grać i nie będzie miał kto Efry na stoku popychać itp... A co do rodzinki DGM to Grzesiek jest moim tatą, Kara moją babcią a ty moją ciocią, Agga moim dzieckiem(i jeszcze ktoś ale nie pamiętam) a wnuków mam sama nie wiem ilu(Agga ma wiele dzieci) A rodzinka jest boska:D Eriu zazdroszcze ci fajnie się masz:) Szkoda tylko że Beza nie możę z tobą pojechać:shake: Quote
Eriu Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czuje się taka niezrzeszona i bezdomna :placz: ;). Też przeżywam, że mała tu zostaje, ale wiem, że będzie w dobrych rękach. Quote
rose Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Szkoda:( nie będzie miał kto na gitarze nam grać i nie będzie miał kto Efry na stoku popychać itp... A co do rodzinki DGM to Grzesiek jest moim tatą, Kara moją babcią a ty moją ciocią, Agga moim dzieckiem(i jeszcze ktoś ale nie pamiętam) a wnuków mam sama nie wiem ilu(Agga ma wiele dzieci) A rodzinka jest boska:D Zawsze można po zlocie np we wrzesniu jakies spotkanie zrobic, jak Grzesiu wróci:p Np ognisko u Kary przed domem :P Quote
Patikujek Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Też prawda. Tylko wiesz zlot wypada zaraz po moich urodzinach więc mam za co dojechać i w ogóle a potem to będe musiała od mamy sępić na bilet...ale mysle że coś wykombinuje. Żałuję że na sylwestra z wami nie byłam:shake: Ale miałam nieciekawą sytuacje:shake: Ale ja sobie to jeszcze odbiję:D:D:D P.S Jutro wsdtawię jakieś nowe Baksikowe fotki:) Quote
rose Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Oj żałuj, żałuj było na co popatrzec :evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Żałuje, żałuje już po zdjęciach widziałam żę nie nudziliście się:) Quote
KaRa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No zawsze można ognicho czy jakiś inny wypad gdzieś;)Bo ogólnie Patikujku planujemy wyjazd nad jezioro czy też morze własnie ekipa ja, Komar,Rose i Jureja:cool3: A sylwester faktycznie był fajny było na co popatrzyć i dużo się działo;) Quote
Patikujek Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Na jakiegoś grilla w Poznaniu czy tychże okolicach to mogłabym się skusić ale nad morze to raczej nie zajadę:shake: A kiedy w ogóle Grzesiek wraca??? Quote
Recommended Posts