Kasia_zg Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pati świetne focie...i zazdroszcze Wam spotkanka widać że było świetnie:) Pozdrawiamy :) Quote
Patikujek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Jak zwykle obgadałysmy każdego z dogo i każdą sprawę:evil_lol: Tylko powrót był ciężki:shake: Quote
Patikujek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Tak wyglądał mój powrót do domku(skopiowane z galerii Mona4) Hej Monisiu, za chwilę wstawię fotki z wczoraj... Wczorajk nie miałam już sił nawet nie uwierzysz jakie mnie przygody spotkały jak wracałam. Gdy wyszłam od ciebie doszłam na przystanek i okazało się że wszystkie autobusy mi uciekły i mam godzinę popnad czekania, więc ja odważna stwierdziłam że idę poiechotą na Rokitnicę:shake:(głupia byłam) koło domu pomocy społecznej złapała mnie burza i to taka że ledwo szłam, bo mną wiatr na boki zarzucał...prawie godzinę szłam w deszczu do kolejnego przystanku z psem na rękach torbą, ośmioma kilogramami ściółki dla gryzoni i parasolką...ja się z zimna i mokra trzęsę , pies już ocieka, mam dość wszystkiego...doszłam na przystanek przed pętlą na rokitnicy i tam siędzę i czekam na ten autobus który miał przyjechać i przyjechał ale nie miał ochoty się zatrzymać i tylko minął mnie chlapiąć:shake: a machałam jak głupia...w tym momencie miałam wszystkiego dość byłam bliska płaczu, następny autobus za pół godziny i stwierdziłam że nie czekam bo lało już tak że byłam porzemoczona dogłębnie... poszłam dalej na szczęście za jakiś czas zatrzymała się pani samochodem i chciała mnie podwieźć na pętle ale jak pech top pech, zajechaliśmy kilkanaście metrów i ujrzeliśmy drzewo leżące na ulicy...piorun w nie trzasnął i runęło:placz: droga nieprzejezdna więc wysiadłam i poszłam dalej piechotą, a że ulica z górki idzie to szłam właściwie po kostki w wodzie i to takiej z dużym prądem, ja już o siebie się nie martwiłam tylko o Baksia bo on mi się na ręklach tak trząsł że szkoda gadać... Po półtorej godziny doszliśmy na Rokitnice usiedliśmy i na szczęście zaraz mieliśmy autobus do domu:smile: Na przystanku jeszcze szybko wyjęłam ręcznik i wysuszyłam psa A co najlepsze kiedy doszliśmy na Rokitnice to przestało padać:shake: Nigdy więcej piechotą od ciebie nie pójdę... Quote
Patikujek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Kolejna porcja fotek ze zlotu Idziemy do sklepu Odlotowe Agentki:eviltong::lol: Quote
Eriu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witam po dłuugiej przerwie:) Widzę, że zlot się już odbył i niezłą zabawę mieliście. Co tam słychać u sąsiadki oraz mamusi Bezy? Quote
Patikujek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Hej Eriu, już wróciłaś?? pisz jak było, dawaj fotki bezy... mamusia ok we wrześniui będzie sterylka jeśli przestanie brać leki, 2 strony wczesniej masz fotki kluska, zobacz jak urusł:) A na zlocie było świetnie... Quote
Eriu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wróciłam, ale w niedziele wyjeżdżamy nad morze :). Anglia szybko zleciała, bo pracowałam. Więcej napiszę jak dorwę zdjęcia. Fajnie, że mamina będzie mieć sterylke. My też planujemy niedługo. A klusek rzeczywiście podrósł, choć widzę, że jest z tych szczuplejszych w przeciwieństwie do Bezy :). Quote
Patikujek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Obejżałam fotki i teraz czekam na następne...ślicznie ci rośnie malerństwo:loveu: Quote
Patikujek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 W dogomaniackiej galerii jeszcze takie fotki się ukazały Quote
Patikujek Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 No i znów kilka fotków moje nogi i Baks Agility Quote
Mona4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 pati co ty masz za wampirka:loveu: widze ze spac niemozesz? hihi Quote
Patikujek Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Żadko śpię o tej godzinie tylko przeważnie kompa mam zajętego... Ale ty chyba też spać nie możesz??:evil_lol: Quote
Eriu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] http://images25.fotosik.pl/72/a548f179b957f149med.jpg Tu to na aniołeczka nie wygląda :eviltong:. Witam po przerwie :). Czy Ty też się cieszysz, że masz jeszcze miesiąc wakacji?:cool3: Quote
Mysia_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Własnie Pati Ty zaczynasz od września czy października? Bo mi się wydawała, że tego typu szkoły maja rozpoczęcie we wrzesniu ;) Ale nie wiem :roll: Quote
Eriu Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wiem, że kiedyś się we dwie cieszyłyśmy, że takie długie wakacje będą. :) Quote
Mysia_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Eriu, nawet jakby były do wrzesnia to i tak długie, bo od maja :eviltong: Quote
Eriu Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No też prawda. Jakoś tak zleciały te 4 miesiące :cool1: Quote
Mysia_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no..... A ja narazie do szkoły nie idę :roll: Mam rok w plecy.... Ale jakoś to będzie ;) Quote
Patikujek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Może i najdłuższe wakacje ale dla mnie najlepsza jest ta satysfakcja że większość poszła już do szkoły a ja legalnie nie muszę:multi: Cześć Tina.Sara:) Masz fajnie Mysza ja tez chciałam rok przerwy zrobić ale mama miała inne plany i u mnie by to nie przeszło:shake: niestety na razie mieszkam i utrzymują mnie rodzice Quote
Mysia_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Moi rodzice wiedzą jaki jest mój cel , więc szanuja moje decyzje ;) Teraz muszę iśc na porządne korki :evil_lol: Quote
Recommended Posts