Kasia_zg Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O tak ja też przyłanczam sie do tego że w tej fryzurce Baksiowi jest do pysia idealnie mu :) Witamy i pozdrawiamy ciepło:loveu: Quote
Patikujek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Hej hej Kasiu:loveu: ja przedstawiam kolejne fotki mojego mizistego:loveu: Sunia a jak ktoś chce obejżeć wszystkie zdjęcia ze zlotu to zapraszam tutaj:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77122 Quote
Mona4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witam pati co ty znowu masz za psa:crazyeye: Quote
Patikujek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Chodzi o tego białego??? To Sunia, psiak mojej cioci:) A co tam u ciebie??? Masz kiedyś jakiś wolny dzień bo chciałam cię odwiedzić??? Quote
Mona4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 mozesz w kazdej chwili nawet teraz:lol: napisalam wiecej w galeri Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hej Pati! Widzę, że cały czas żyjesz zlotem:cool3: Wymiziaj Baksia:loveu: Quote
Patikujek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Jasne że zlotem żyję, było zajefajnie:) Już nie mogę się kolejnego doczekać:) A tu kolejne fotki psiaków ze zlotu(nie będę podpisywać chyba wszyscy rozpoznają kogo na nich widać:) Ja z dziewczynami i z córcią (moderatorką Aggą) Pomagam przy czesaniu:) W domku po ulewie Quote
Mona4 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 szkoda ze niemoglam pojechac a tak chcielismy,pawel i karola,nawet chotel byl zaplacony:placz: Quote
Patikujek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Monisiu a mam pytanko czy masz jakieś fotki Carlosika??? Bo jego pani się wypytuje?? Quote
Mona4 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pati gdzie jestes? czy dojechalas do domu? bo zaczynam sie niepokoic o ciebie:-( a to zdjecia CARLOSA od malenkiego do 5 miesiecznego:lol: Quote
Mona4 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 teraz jestem takie wielki pies mam 5 miesiecy umiem dac glos,chodzic na smyczy zalatwiac sie na podwurku, siadac i podawac lapke na komende. I na calym cialku a najwiecej na mordce i lapkach ma rude dereszowate plamki:loveu: Quote
Patikujek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Matko Boska on jest cudny po prostu:loveu: Jejuśku zakochałam się:loveu: I bardzo się cieszę że uczą go też komend, nie da się ukryć że domek ma cudowny:loveu: A co do mojego wczorajszego powrotu to napisałam ci u ciebie w galerii jak to było:shake: A tu zdradzam Baksika z troszkę większym kolegą Po ulewie Quote
Patikujek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 A ja mam wreszcie jakies własnoręcznie robione fotki z wizyty u Mona4 Monalisa Baksymilian Milka I mój faworyt w całej gromadzie Emirek:loveu: Quote
Patikujek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Malisia i ciocia Gabi Mona Malinka Malisia z Milką czylki 2 zadziory Quote
Mona4 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 martwilam sie o ciebie,ale pociesz sie ja nielepiej wyglondalam. obiecalam ze koncze z dogomania ,ale zal mi tych psow ale po dzisiejszej aferze z dziewczyna o ktorej ci wczoraj opowiadalam mam naprawde dosyc dogo. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77617 Quote
Patikujek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Spoko Monika Ale ta kobieta to widze bardzo "miła pani" Szkoda słów na takich, jej stosunek co do psiaka bez oczka wyjaśnia wszystko:shake: Quote
Recommended Posts