Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

moi swoje też wiedzą ale żadnej przerwy nie ma być, jesli chciałabym na wybrany kierunek iśc w przyszłym roku to miałabym robić jakąś szkołę policealną roczną:shake:

Posted

Pati ty boroku:eviltong:
Ja tez mam rok przerwy, znaczy się poprawie sobie maturke.
Rodzice bardzo niezadowoleni, ale jako, że jestem pełnoletnia nie mogą mnie zmusić do niczego. Ja sobie nie pozwole:mad:

Posted

[quote name='Pianka']Pati ty boroku:eviltong:
Ja tez mam rok przerwy, znaczy się poprawie sobie maturke.
Rodzice bardzo niezadowoleni, ale jako, że jestem pełnoletnia nie mogą mnie zmusić do niczego. Ja sobie nie pozwole:mad:

Wiesz u mnie w takich momentach jest jedne hasło:"Mieszkasz u nas więc żyjesz na naszych warunkach" i niue ma co dyskutować, jeśli mi się nie podoba mogę się wyprowadzić, ale dosyć z tym tematem:)

[quote name='Kasia_zg']Cześc Pati :)
Wimiziaj Baksia odemnie :)
A Tobie śle cieplusie pozdrowionka :)

Jasne że wymiziam

Posted

Cześć Anetko:)

Mysiu cicho bo czasu nie mam na FB

Nie zapomniałam Monisiu tylko ostatnio małe problemy z kompem miałam, a teraz jeśli jestem na dogo to tylko na chwilę i nie zdążam wchodzić w FB:)
Ale postaram się poprawić:)

Cześć Kasiu już jestem:multi:

Posted

Cześć Eriu:)
Trzeba trzeba bo ostatnio go zaniedbałam i wygląda okropnie jeszcze do tego ta pogoda:shake:

A widzę żę ty w nowy banerek zainwestowałaś trochę czasu bardzo łądny:loveu:
Ja muszę sobie na nowo pościągać te....zapomniałam jak to się nazywało:)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Cześć Eriu:)
Trzeba trzeba bo ostatnio go zaniedbałam i wygląda okropnie jeszcze do tego ta pogoda:shake:

A widzę żę ty w nowy banerek zainwestowałaś trochę czasu bardzo łądny:loveu:
Ja muszę sobie na nowo pościągać te....zapomniałam jak to się nazywało:)

Pędzle :). Dzięki za komplementy. Męczyłam się nad nim z pół dnia a i tak efekt nie do końca jest taki, jak chciałam. Długa droga przede mną jeszcze, jeśli chodzi o grafikę komputerową ;).

Też rozmyślam nad wykąpaniem Bezy, bo coś zapach ma intensywniejszy :cool1:. Tylko trochę się boję po tym ostatnim przeziębieniu.
A co tam wogóle u sąsiadów? :)

Posted

Hejka Aniu:)

Spokojnie dojdziesz do wprawy:)

A u sąsiadów Ok. Mamusia ma teraz cieczke i pilnują jej jak oka w głowie:) Miała być sterylizowana ale nie może, okazało się że jest uczulona na środki znieczulające i usypiające. Kiedy dostała głupiego jasia przed samomą operacją jej ciśnienie niesamowicie wzrosło, zaczęła się dusić i spuchła strasznie cała. Myśleli że już po niej:placz: Teraz jest na lekach no i obawiam się że będą musieli jej pilnować przez całe życie:shake:

P.S
Na prawdę źle wyglądała bo byłam przy tym

Posted

Poranna kąpiel

Mokro, zimno....wrrr....

Wyciagnij mnie stąd

No to trzeba się wytrzeć

już prawie suchy jestem

No to na wszeklki wypadek powycieramy się o tapczan jeszcze

Posted

Ogrzeję się w foteliku

W łóżku będzie jeszcze przyjemniej:)

A teraz suchutki sobie śpię

No nie jest zaciekawie na szczęście teraz już wszystko ok, niestety z sterylki nici:shake:

Posted

Dziękuję Asiu ty również masz bardzo ładny banerek:loveu::evil_lol: Zaczynają mnie wkurzać moje problemy z dogomanią, dobrze chodzi mi jedynie na Mozilli ale nie lubię tej przeglądarki:shake: a na explorerze nie mogę nic zrobić oprócz pisania podstawową czcionką postów(żadnego edytowania postów, czy wklejania zdjęć)Nie powiem nie ułatwia mi to pracy moderatorskiej:shake:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Dziękuję Asiu ty również masz bardzo ładny banerek:loveu::evil_lol:

Ciekawe kto mi go zrobił? :hmmmm:

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Zaczynają mnie wkurzać moje problemy z dogomanią, dobrze chodzi mi jedynie na Mozilli ale nie lubię tej przeglądarki:shake: a na explorerze nie mogę nic zrobić oprócz pisania podstawową czcionką postów(żadnego edytowania postów, czy wklejania zdjęć)Nie powiem nie ułatwia mi to pracy moderatorskiej:shake:

Mi dogo działa normalnie. :roll:

Posted

Bardzo ciekawe???

A co problemów ja też długo nie miałam a inni się skarzyli potem nagle z dnia na dzień mi wyskoczyły, potem znów się naprawiły a od 2 dni mam znów je:shake: nie mam już sił mam nadzieję że się znów naprawią:)

A tutaj trochę gratisowych suchych Baksikowych fotków:)