Patikujek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 moi swoje też wiedzą ale żadnej przerwy nie ma być, jesli chciałabym na wybrany kierunek iśc w przyszłym roku to miałabym robić jakąś szkołę policealną roczną:shake: Quote
Pianka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Pati ty boroku:eviltong: Ja tez mam rok przerwy, znaczy się poprawie sobie maturke. Rodzice bardzo niezadowoleni, ale jako, że jestem pełnoletnia nie mogą mnie zmusić do niczego. Ja sobie nie pozwole:mad: Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześc Pati :) Wimiziaj Baksia odemnie :) A Tobie śle cieplusie pozdrowionka :) Quote
Patikujek Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Pianka']Pati ty boroku:eviltong: Ja tez mam rok przerwy, znaczy się poprawie sobie maturke. Rodzice bardzo niezadowoleni, ale jako, że jestem pełnoletnia nie mogą mnie zmusić do niczego. Ja sobie nie pozwole:mad: Wiesz u mnie w takich momentach jest jedne hasło:"Mieszkasz u nas więc żyjesz na naszych warunkach" i niue ma co dyskutować, jeśli mi się nie podoba mogę się wyprowadzić, ale dosyć z tym tematem:) [quote name='Kasia_zg']Cześc Pati :) Wimiziaj Baksia odemnie :) A Tobie śle cieplusie pozdrowionka :) Jasne że wymiziam Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Halo Halo Pati gdzie wy sie podziewacie ?? Pozdrawiam Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Cześć Anetko:) Mysiu cicho bo czasu nie mam na FB Nie zapomniałam Monisiu tylko ostatnio małe problemy z kompem miałam, a teraz jeśli jestem na dogo to tylko na chwilę i nie zdążam wchodzić w FB:) Ale postaram się poprawić:) Cześć Kasiu już jestem:multi: Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A tak wygląda moje psisko po 5 minutowym spacerku w tych "pięknych, słonecznych" ostatnich dniach:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A za chwilę znów tak wyglądać będzie tylko tym razem nie przez deszcz ale przez psysznic:evil_lol: Quote
Eriu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Tak w dzień płysznic? Przecież widzisz, że jemu już starczy :lol: Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Cześć Eriu:) Trzeba trzeba bo ostatnio go zaniedbałam i wygląda okropnie jeszcze do tego ta pogoda:shake: A widzę żę ty w nowy banerek zainwestowałaś trochę czasu bardzo łądny:loveu: Ja muszę sobie na nowo pościągać te....zapomniałam jak to się nazywało:) Quote
rose Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jaki słodziak:) a jaki fajny ręczniczek:D:D:D Quote
Eriu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Cześć Eriu:) Trzeba trzeba bo ostatnio go zaniedbałam i wygląda okropnie jeszcze do tego ta pogoda:shake: A widzę żę ty w nowy banerek zainwestowałaś trochę czasu bardzo łądny:loveu: Ja muszę sobie na nowo pościągać te....zapomniałam jak to się nazywało:) Pędzle :). Dzięki za komplementy. Męczyłam się nad nim z pół dnia a i tak efekt nie do końca jest taki, jak chciałam. Długa droga przede mną jeszcze, jeśli chodzi o grafikę komputerową ;). Też rozmyślam nad wykąpaniem Bezy, bo coś zapach ma intensywniejszy :cool1:. Tylko trochę się boję po tym ostatnim przeziębieniu. A co tam wogóle u sąsiadów? :) Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Hejka Aniu:) Spokojnie dojdziesz do wprawy:) A u sąsiadów Ok. Mamusia ma teraz cieczke i pilnują jej jak oka w głowie:) Miała być sterylizowana ale nie może, okazało się że jest uczulona na środki znieczulające i usypiające. Kiedy dostała głupiego jasia przed samomą operacją jej ciśnienie niesamowicie wzrosło, zaczęła się dusić i spuchła strasznie cała. Myśleli że już po niej:placz: Teraz jest na lekach no i obawiam się że będą musieli jej pilnować przez całe życie:shake: P.S Na prawdę źle wyglądała bo byłam przy tym Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Poranna kąpiel Mokro, zimno....wrrr.... Wyciagnij mnie stąd No to trzeba się wytrzeć już prawie suchy jestem No to na wszeklki wypadek powycieramy się o tapczan jeszcze Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ogrzeję się w foteliku W łóżku będzie jeszcze przyjemniej:) A teraz suchutki sobie śpię No nie jest zaciekawie na szczęście teraz już wszystko ok, niestety z sterylki nici:shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 http://images21.fotosik.pl/411/a1939227506dc9c0med.jpg http://images13.fotosik.pl/79/ab0f42f3fa56a64e.jpg :turn-l: Ale śmiesznotek. :roflt: Śliczny masz ten nowy banerek. :cool3: :loveu: Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Dziękuję Asiu ty również masz bardzo ładny banerek:loveu::evil_lol: Zaczynają mnie wkurzać moje problemy z dogomanią, dobrze chodzi mi jedynie na Mozilli ale nie lubię tej przeglądarki:shake: a na explorerze nie mogę nic zrobić oprócz pisania podstawową czcionką postów(żadnego edytowania postów, czy wklejania zdjęć)Nie powiem nie ułatwia mi to pracy moderatorskiej:shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Dziękuję Asiu ty również masz bardzo ładny banerek:loveu::evil_lol: Ciekawe kto mi go zrobił? :hmmmm: Patikujek_Zabrze napisał(a):Zaczynają mnie wkurzać moje problemy z dogomanią, dobrze chodzi mi jedynie na Mozilli ale nie lubię tej przeglądarki:shake: a na explorerze nie mogę nic zrobić oprócz pisania podstawową czcionką postów(żadnego edytowania postów, czy wklejania zdjęć)Nie powiem nie ułatwia mi to pracy moderatorskiej:shake: Mi dogo działa normalnie. :roll: Quote
Patikujek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Bardzo ciekawe??? A co problemów ja też długo nie miałam a inni się skarzyli potem nagle z dnia na dzień mi wyskoczyły, potem znów się naprawiły a od 2 dni mam znów je:shake: nie mam już sił mam nadzieję że się znów naprawią:) A tutaj trochę gratisowych suchych Baksikowych fotków:) Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Trzymam kciuki, żeby Twoje problemy się szybko naprawiły, a mnie nie dopadły. :kciuki: :kciuki: :evil_lol: ;) http://images26.fotosik.pl/78/b2253ee807074b47.jpg Suchy Baksik jest zdecydowanie przystojniejszy. :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts