Tina.Sara Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Heeeej :loveu: A na foty sie poczeka :eviltong: Quote
Patikujek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 To czekajcie:P Eriu a gdzie to pracujesz(co robisz) a ja rzeczywiście trochę szaleję, ale jestem w miarę grzeczna:evil_lol: Quote
Mona4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Tak Pati szaleje,zobaczcie ile butelek ma przed soba:diabloti: Shot with SP510UZ at 2007-07-15 oj pati pati a mowi ze abstynent:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Patikujek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 a jak wino, zgrzewka piwa i nawet czysta:evil_lol: nie no fajnie było(mam nadzieję że więcej takich fotek nie masz):mad: A nawet ogórki na zagrychę były:P Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Przyszłam się przywitać:multi: Dobra, to ja w takim razie czekam aż aparat wróci:siara: Quote
Patikujek Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Zepsułas mnie Mysia:shake: Cześć Guffi:loveu: Jutro prawdopodobnie moi rodzice wracają:( więc myslę że fotki będą Quote
Asia & Ginger Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ooo, Pati wróciła! :multi: Już się nie mogę doczekać nowych fotek! :cool3: :p Quote
Patikujek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 I jak na razie nie będzie mój pier**** brat zepsuł mi aparat, zżucił go gdzieś i ekranik pękł ja przysiegam jeśli ktoś usłyszy kiedyś że ktoś zabił w Zabrzu swojego brata to na pewnio będę ja, jak ja go nienawidzę Quote
Pianka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']I jak na razie nie będzie mój pier**** brat zepsuł mi aparat, zżucił go gdzieś i ekranik pękł ja przysiegam jeśli ktoś usłyszy kiedyś że ktoś zabił w Zabrzu swojego brata to na pewnio będę ja, jak ja go nienawidzę Mi siostra zrobiła dokładnie to samo. I musiałam kupic nowy:angryy: Quote
Patikujek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Nie jest najgorzej trzeba jedynie wyswietlacz wymienić reszta jest sprawna, robi zdjęcia i da się je na kompa zrzucac ale wiadfomo jak wygląda robienie zdjęć przy patrzeniu w okienko. Mam nadzieję jedynie że da się sam wyświetlacz wymienić Quote
Pianka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Nie jest najgorzej trzeba jedynie wyswietlacz wymienić reszta jest sprawna, robi zdjęcia i da się je na kompa zrzucac ale wiadfomo jak wygląda robienie zdjęć przy patrzeniu w okienko. Mam nadzieję jedynie że da się sam wyświetlacz wymienić Ja miałam to samo, ale miałam aparat z mało znanej firmy i nigdzie mi nie chcieli tego wymienić:shake: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no to trzymam kciuki, żeby dało się ten wyświetlacz wymienić :cool3: Quote
Patikujek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ja mam mojego Canona PowerShota A430 jest teraz dość popularny więc mam nadzieję że da radę się wymienić go. Zawsze mówiłam że mam jeb******* brata Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Pati jak Ty możesz tak mówic o swoim młodszym, kochanym braciszku? :diabloti: :eviltong: Quote
Patikujek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Chcesz ci oddam tego kochanego braciszka i jeszcze dopłace, jak o nim piszę to az się we mnie gotuje, nienawidzę go najbardziej na świecie, już kiedyś kiedy trzasnął go autobus miałam nadzieję że nie przezyje a tyu co gów** jedynie rozcięta skóra:shake: Wredny bahor pier****** Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Chcesz ci oddam tego kochanego braciszka i jeszcze dopłace, jak o nim piszę to az się we mnie gotuje, nienawidzę go najbardziej na świecie, już kiedyś kiedy trzasnął go autobus miałam nadzieję że nie przezyje a tyu co gów** jedynie rozcięta skóra:shake: Wredny bahor pier****** Patuś spokojnie... Nie mów w taki sposób:mad: Nieszczęścia się zdarzają i aparat się naprawi. A na razie możesz robić zdjęcia przez okienko:eviltong: Pozdr! Quote
Patikujek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Jak piszę o nim ie potrafię byś spokojna, kiedy po raz pierwszy mama go do domu przyniosła zapytałóam po co?? Miałam wtedy 4 latka:/ Quote
KaRa_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hoho cóż za podejście do brata:evil_lol: Ja też mam braciszka ale on bardziej mnie nie lubi niż ja jego:lol: ale ostatnio mnie wziął do kina na film i na zakupy:multi: A niedługo już zlocik bo tak szybko te wakacje płyną;) Quote
Patikujek Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Już się nie mogę doczekać to jeszcze tylko 17 dni:D:D:D:multi: Jednak szkoda że te wakacje tak lecą:( mogły by być o miesiąc dłuższe:D Quote
Recommended Posts