Guffi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witaj Szanowna Pani Moderator:evil_lol: Dawno mnie tu nie było:p To ja czekam na Baksikowe fotki:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Na jakiegoś grilla w Poznaniu czy tychże okolicach to mogłabym się skusić ale nad morze to raczej nie zajadę:shake: A kiedy w ogóle Grzesiek wraca??? Teraz pojechal na obóz, pozniej moze nad jezioro jedzimy na pare dni,pozniej do Norwegii on jedzie i jakos we wrzesniu moze wroci moze nie:lol: Ale ognicho/grill napewno nie jeden będzie ;)ostatnio w piątek była imprezka dość duża i było granie na gitarze;) Quote
Likaa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witam drogą Panią Moderator :lol: Moze nas Pani mod pamięta ? pozdrawiamy PS. Ucałuj Baksymilianka Wielkiego :) Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Hej guffi mnie też dawno u ciebie nie było zaraz nadrobie zaległości(ale ostatnio się opuszzem:shake:) Kara mam nadzieję że we wrześniu też znajdzie się jakieś ognisko z gitarką:multi: Cześć Likaa jasne że cię pamiętam i twojego białego pięknisia:loveu: Muszę znowu do was zajrzeć... P.S Na 16 do fryzjera - ciekawe jak bardzo oszpeci mi psa:evil_lol: Fotki wstawię zaraz po powrocie:) Quote
Tina.Sara Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hej :cool3: Dawno mnie tu nie było :eviltong: To ja poczekam na fotki :cool3: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Do fryzjera:multi: No to czekam z jeszcze większą niecierpliwością na porównanie:evil_lol: Quote
Magda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja tez sie melduję i czekam na fotki "nowego" Baksa:loveu: Jaką fryzurkę wybraliście? Quote
Asia & Ginger Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja również czekam z niecierpliwością na fotki odmienionego Baksika. :cool3: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zagladamy sie przywitać bo nas tu troche nie było :) I już niemożemy sie doczekać najświeższych foteczek Baksika :):loveu: Pozdrawiamy i buziaczki przesyłamy:loveu: Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Przed chwilką wróciliśmy, zaraz wrzucam fotki moment............... Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 No i już są fotki P.S Fryzurki nie wybieraliśmy, prosiliśmy na krótko A i ja więcej nie jade w żadne zagadkowe miejsca z Pati bo teraz wyglądam jak szczur a Pati się podoba:shake: Najpierw ja zarosnięty C.D.N Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 A tu już łysulec:shake: Na razie koniec :) Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Fajna przemiana:p Chociaż ja bym troszkę wycieniowała futro na głowie:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 On ma dość mocno je wycieniowane9na zdjęciach tak tego nie widać) tylko że on ma bardzo miękkie włoski na główce i to mu tak wszytko wisi:shake: Quote
Pianka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):nie podoba mi sie nowe fryzurka Baksia :mad: Mi też. Wygląda jak wiesniak:turn-l: Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 O wy wredne małpy:mad: Zaraz was zbanuje za obrażanie Baksymiliana Wypad z mojej galerii:mad: Quote
Mysia_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja Baksia nie obrażam tylko tą fryzurę :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://images26.fotosik.pl/22/d68a8a70d561407a.jpg Ale Baksiu ma fajne miejsce do wylegiwania się. :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/21/b9d9707d30f38f82.jpg No no no, ale Baksik ma gołą klatę. :crazyeye: :loveu: No i w końcu wygląda jak york. :cool3: :diabloti: ;) Słodziak z niego. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Dzięki Asiu:loveu: Gocha nie znasz się:P:mad: Quote
Mona4 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pati czeba bylo domnie przyjsc ,obcielabym ci go taksamo i zadarmo,a nie lazic po salonach:mad: Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ja taki zamiar miałam ale tatuś przyjechał na urlop i stwierdził że jego wilczur musi wyglądać jak pies i to on fundował więc jego strata:evil_lol: A tak czy owak niedługo się u ciebie pokaże:) P.S co najciekawsze pan chciał krócej niż zawsze a taraz marudzi że wolał jak zostawialiśmy troszkę dłuższe włoski:evil_lol: Quote
Magda Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No, no,ale przystojniacha z tego kawalera:razz: Pati przyznaj się zamieniłaś psa!:mad: Quote
Patikujek Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Ja nie zamieniałam ale chyba mi podmienili:evil_lol: ale powiem wam że po tym strzyżeniu ma bardziej opływowe kształty i jak biega to jak torpeda:evil_lol:Tylko szkoda że pogoda taka brzydka bo troszkę mu zimno:shake: Quote
Recommended Posts