Patikujek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Na fotki sobie poczekacie bo pani ma cięzkie dni i robienie fot jej nie w głowie Quote
Asia & Ginger Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :placz: :placz: :placz: :mad: :diabloti: (10 znaków) Quote
Patikujek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Pati kazała wam na odczepnego kilka fotków dać żebyście mi tu nie płakali:shake: Najpierw ja:) I trochę kwiatków: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Piekny Baksio, cudnie spi :loveu: Tylko go cmoknąc w mory czarny nosek :buzi: Quote
milena182 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 przepiekne kwiaty rozumiem ze od boya:cool3::razz: Quote
WinterGirl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 zaglądamy zostawić nocnego tulaska [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
dzasta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Bardzo bardzo dawno mnie tu nie było ale Baksymilian jak zwykle przesłodki a ten czarny kochany nochalek boski :loveu: no kfiatuszki też niczego sobie ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jaki rozkoszny ten Baksymilianek! :loveu: :loveu: :loveu: I jaki puszysty. Aż by się chciało dotknąc. :cool3: [quote name='Patikujek_Zabrze'] Prześliczna fotka. :loveu: Quote
Patikujek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Piekny Baksio, cudnie spi :loveu: Tylko go cmoknąc w mory czarny nosek :buzi: Dziękuję za komplementy:) przepiekne kwiaty rozumiem ze od boya:cool3::razz: Tak:) A ten boy to się ogródek nazywa:evil_lol: zaglądamy zostawić nocnego tulaska Tulimy:loveu: Bardzo bardzo dawno mnie tu nie było ale Baksymilian jak zwykle przesłodki a ten czarny kochany nochalek boski :loveu: no kfiatuszki też niczego sobie ;-) Witaj i ja zaraz też do was zaglądam:) Dziękuję za komplementy:) Jaki rozkoszny ten Baksymilianek! :loveu: :loveu: :loveu: I jaki puszysty. Aż by się chciało dotknąc. :cool3: Wpadaj Asiu i możesz mnie głaskać ile chcesz:) Prześliczna fotka. :loveu: Pati też się najbardziej podoba:loveu: Jak się zwinął w kłębuszek:loveu: Na tym zdjęciu to tego tak nie widać ale ja tu mam łapy wyciągniete i wyproetowane :D Quote
Eriu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 No, on jest jak wyprany w perwolu ;). A tak serio to mu się ładnie sierść błyszczy. Swoją drogą czym go karmisz? I mnie się nie róże, a to ostatnie zdjęcie podoba. Szkoda, że wszędzie ostrości nie złapało. Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Ale sie pies zmęczył:loveu: Pani chyba za dużo wymaga:mad: Quote
Patikujek Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 No, on jest jak wyprany w perwolu ;-). A tak serio to mu się ładnie sierść błyszczy. Swoją drogą czym go karmisz? I mnie się nie róże, a to ostatnie zdjęcie podoba. Szkoda, że wszędzie ostrości nie złapało. Dziękuję za komplementy a co do jedzenia to jadam głównie Frolica albo jak znajomy załatwi to karmę Royal Canin Maxi junior a dodatkowo pani dziennie mi daje witamnki w tabletkach:) Ale sie pies zmęczył:loveu: Pani chyba za dużo wymaga:mad: Pani nie wymaga duzo tylko to zdjecie było robione koło 3 nad ranem więc jaki ja miałem być jak nie zmęczony Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Pani nie wymaga duzo tylko to zdjecie było robione koło 3 nad ranem więc jaki ja miałem być jak nie zmęczony To pani chyba nie ma co robić w nocy:evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 To pani chyba nie ma co robić w nocy:evil_lol::evil_lol: Pani kazała przekazać że nie ma:D Ale słodko śpi:loveu: Jak zawsze :) Quote
Magda Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Pani kazała przekazać że nie ma:D Trza sobie chłopa znaleźć:evil_lol::evil_lol: Witamy! Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Sobie chyba Madziu żartujesz...miałaby mnie Pati z jakimś chłopem zdradzać, ja jej wstarczam :D:D:D aaa i musimy siepochwalić, Pati jest od dziś modem "Grupy 4" oraz na Yorkach :multi: Quote
Magda Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Sobie chyba Madziu żartujesz...miałaby mnie Pati z jakimś chłopem zdradzać, ja jej wstarczam :D:D:D aaa i musimy siepochwalić, Pati jest od dziś modem "Grupy 4" oraz na Yorkach :multi: No to Pati zostanie starą panną:evil_lol: Gratulujemy! Skończ z tym bałaganem na yorkach:multi::multi: No to pijemy! :knajpa: Quote
Asia & Ginger Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']aaa i musimy siepochwalić, Pati jest od dziś modem "Grupy 4" oraz na Yorkach :multi: Pati, gratuluję funkcji moda. :cool3: :drink1: Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Pati wam dziękuję dziewczyny... a na yorkach postara się posprzatać bo tam jest gorszy bałagan niż w szafie jej brata:shake: A co do starej panny to kazała przekazać że nie ma nic przeciwko:) Quote
Eriu Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 O łał! Gratulujemy :D. Panuj nam miłościwie :D (mimo, że na yorki nie zaglądam ;)) Quote
Pianka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] aaa i musimy siepochwalić, Pati jest od dziś modem "Grupy 4" oraz na Yorkach :multi: I teraz ładnie podziękuje Piance, ktora cie poleciła:mad: :p Quote
Recommended Posts