Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

zaglądamy zostawić nocnego tulaska

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Bardzo bardzo dawno mnie tu nie było ale Baksymilian jak zwykle przesłodki a ten czarny kochany nochalek boski :loveu: no kfiatuszki też niczego sobie ;)

Posted

Piekny Baksio, cudnie spi :loveu: Tylko go cmoknąc w mory czarny nosek :buzi:

Dziękuję za komplementy:)

przepiekne kwiaty rozumiem ze od boya:cool3::razz:

Tak:) A ten boy to się ogródek nazywa:evil_lol:

zaglądamy zostawić nocnego tulaska

Tulimy:loveu:

Bardzo bardzo dawno mnie tu nie było ale Baksymilian jak zwykle przesłodki a ten czarny kochany nochalek boski :loveu: no kfiatuszki też niczego sobie ;-)

Witaj i ja zaraz też do was zaglądam:)
Dziękuję za komplementy:)

Jaki rozkoszny ten Baksymilianek! :loveu: :loveu: :loveu:
I jaki puszysty. Aż by się chciało dotknąc. :cool3:

Wpadaj Asiu i możesz mnie głaskać ile chcesz:)

Prześliczna fotka. :loveu:

Pati też się najbardziej podoba:loveu:

Jak się zwinął w kłębuszek:loveu:

Na tym zdjęciu to tego tak nie widać ale ja tu mam łapy wyciągniete i wyproetowane :D

Posted

No, on jest jak wyprany w perwolu ;). A tak serio to mu się ładnie sierść błyszczy. Swoją drogą czym go karmisz?
I mnie się nie róże, a to ostatnie zdjęcie podoba. Szkoda, że wszędzie ostrości nie złapało.

Posted

No, on jest jak wyprany w perwolu ;-). A tak serio to mu się ładnie sierść błyszczy. Swoją drogą czym go karmisz?
I mnie się nie róże, a to ostatnie zdjęcie podoba. Szkoda, że wszędzie ostrości nie złapało.

Dziękuję za komplementy a co do jedzenia to jadam głównie Frolica albo jak znajomy załatwi to karmę Royal Canin Maxi junior a dodatkowo pani dziennie mi daje witamnki w tabletkach:)

Ale sie pies zmęczył:loveu: Pani chyba za dużo wymaga:mad:

Pani nie wymaga duzo tylko to zdjecie było robione koło 3 nad ranem więc jaki ja miałem być jak nie zmęczony

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']
Pani nie wymaga duzo tylko to zdjecie było robione koło 3 nad ranem więc jaki ja miałem być jak nie zmęczony

To pani chyba nie ma co robić w nocy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sobie chyba Madziu żartujesz...miałaby mnie Pati z jakimś chłopem zdradzać, ja jej wstarczam :D:D:D

aaa i musimy siepochwalić, Pati jest od dziś modem "Grupy 4" oraz na Yorkach :multi:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Sobie chyba Madziu żartujesz...miałaby mnie Pati z jakimś chłopem zdradzać, ja jej wstarczam :D:D:D

aaa i musimy siepochwalić, Pati jest od dziś modem "Grupy 4" oraz na Yorkach :multi:

No to Pati zostanie starą panną:evil_lol:

Gratulujemy! Skończ z tym bałaganem na yorkach:multi::multi:

No to pijemy! :knajpa:

Posted

Pati wam dziękuję dziewczyny...
a na yorkach postara się posprzatać bo tam jest gorszy bałagan niż w szafie jej brata:shake:

A co do starej panny to kazała przekazać że nie ma nic przeciwko:)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']

I teraz ładnie podziękuje Piance, ktora cie poleciła:mad: :p