Tyśka) Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Ano, zaniedbuje dogo, zaniedbuje grupkę :<< Pozostaje tylko przez kolano i.... :D Quote
Patikujek Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Dnia 26.08.2018 o 12:28, kropi124 napisał: Booooże w końcu udało mi się tu wejść. Na grupie Cię nie ma i nie miałam jak spyta co ty masz ze swoja galeria że nie da się wejść. Jak już weszła to du... cisza że ja pierdziu. No własnie nie dało się ostatnio wejść, a poza tym brakuje mi czasu... mam kilka zdjęć z wczoraj, ale nie mam kiedy się za nie zabrać jakaś zabiegana jestem ostatnio A co do grupy to już dawno się wypisałam, tam to był sajgon, ogranąć co się w ogóle dzieje Quote
kropi124 Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Ja się czasem przywitam z nimi :P aLe ogólnie nie mam czasu siedzieć i czytać :P Quote
Tyśka) Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Też się przywitam, pobieżnie przeczytam z dwa-trzy zdania i już :D Quote
jolkablaszczyk Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 ja chora siedzę w domu więc też mam czas żeby się przywitać :) Quote
Patikujek Posted September 9, 2018 Author Posted September 9, 2018 Dla tych co się stęsknili trochu fotków moich pokraków Prawie jak weścik Może nie odealny, ale z każdym dniem kocham bardziej! Quote
Patikujek Posted September 9, 2018 Author Posted September 9, 2018 W ogóle będą tam teraz na spacerze, pierwszy raz zauważyłam, żę widać zamek na którym byliśmy z Blumem w zeszłym roku Typowy pies pasterski w fazie obserwatora Kto widzi Blu? :) Quote
kropi124 Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Żyjeeeecie :D super macie tereny do spacerków, dalko od domu? Quote
Paulina94 Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Słodziaki :) Benji jak urósł :) Ile on ma? Quote
Patikujek Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 5 godzin temu, kropi124 napisał: Żyjeeeecie :D super macie tereny do spacerków, dalko od domu? jakies 5km od domu. Także tam najczęściej podjeżdżamy samochodem 3 godziny temu, Paulina94 napisał: Słodziaki :) Benji jak urósł :) Ile on ma? Pan Benji to 30.08 już 7 miesięcy skończył :) Quote
kropi124 Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 o to chwila i już na spacerze :) Benji to jeszcze ten słodziaczek malusi :D On ma już dredy ? I jak tam z Blu i jego ogarnięciem się ? Quote
jolkablaszczyk Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Jezuu ja to bym się zapłakała gdybym miała psa, którego nie wolno mi czesać.... Jakaś tortura.. :) tyle strąków do rozczesania.... Quote
Paulina94 Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 A ja teraz bym chciała psa, którego nie musiałabym czesać :D A u mnie długowłosy pies, długowłosy kot... :D Quote
Patikujek Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 Dnia 15.09.2018 o 21:32, jolkablaszczyk napisał: Jezuu ja to bym się zapłakała gdybym miała psa, którego nie wolno mi czesać.... Jakaś tortura.. :) tyle strąków do rozczesania.... Mnie nie korci ani trochę. Wręcz nie chce mi się nawet kucyka poprawiać. W ogóle Blu zarósł i przydało by się za trymowanie wziąć, ale od 2 tyg jakoś nie mogę.... Zajmowanie się sierścią to nie moja bajka Quote
Paulina94 Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 A sama trymujesz Blu czy jeździcie do fryzjera ;) ? Quote
Patikujek Posted September 19, 2018 Author Posted September 19, 2018 23 godziny temu, Paulina94 napisał: A sama trymujesz Blu czy jeździcie do fryzjera ;) ? Wcześniej trochę sama na bieżąco a jak byliśmy w polsce to do fryzjerki naszej. Niestety ona wyjechała na stałe niedawno i teraz będę sama musiała. Niestety tutaj nie mam nikogo, a w Polsce też niewiele sensownie umie to zrobić Quote
Tyśka) Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 O jacie, ale duży Benji! Jak on teraz charakterologicznie? :) Jak często trymujesz "mojego" przystojniaka, Blu? Quote
*Magda* Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Dnia 8.08.2018 o 18:32, Patikujek napisał: Bo z moim netem nie chce mi się męczyć z uploadem. Z resztą wszystkich was mam na FB :) Tak też na bierząco macie fotki :P Nie kłam :P Quote
Patikujek Posted October 31, 2018 Author Posted October 31, 2018 Po długiej przerwie miałam wrzucić parę zdjęć, ale jak weszłam dzisiaj na photobucketa to czekała mnie niemiła niespodzianka . Skończył się darmowy hosting, tak też zdjęć nie będzie nadal. Wrzucam tylko 3 Blumowo-urodzinowe z wczoraj :) No bo jakby ktoś jeszcze nie wiedział Me starsze dziecię skończyło wczoraj 2 latka Quote
dwbem Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Cudne psiaki. Teraz tutaj dawno nie widziałam airdala, kiedyś było ich więcej. Masz rację, teraz groomeryz ułatwiają sobie życie i nie potrafią trymować a niestety strzyżenie psuje sierść terierów i sznaucerów, szkoda bo te rasy po amerykańsku z jedwbistą sierścią to nie to. A ras z dredami nie lubię bo to bardzo trudne w utrzymaniu w czystości a i jakoś z wyglądem dla mnie nie tak. Quote
Tyśka) Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Wszystkiego najlepszego, Blu! :) przystojniaczek z niego w tej muszce! :) Quote
łamAga Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Jakie piekne zdjęcia <3 chciałam taka sesje zrobić Tamirze ale sie zgapiłam i nie kupiłam tych rogów ;( Quote
Recommended Posts