ALMA2 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Zapisze sobie watek babelka, a w poniedziałek poczytam. Quote
adkaaaaa5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 hihiihihi moze tak :) Bąbelek fajny chłopak :) Quote
giselle4 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 suuuper chlopak Adka ,jak stanie Ci czasu,zrob jemu pare ogloszen......dziekuje Quote
adkaaaaa5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 cudaczki :) Zrobie ogłoszenia Bąbusiowi wieczorkiem :) Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ogłoszenia Babelka zrobione :D autogielda.pl adopcje.org ale.gratka.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org psy.pl doadopcji.pl aukcjezwierzat.pl psiegrane-marzenia.pl mojpupil.pl Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 W sobote bylismy u Babelka, to jest radosne psiątko. Pelne zycie i milosci do czlowieka. Slepota nie przeszkadza mu w szukaniu kontaktu i pchaniu sie na rece. Niczym nie ustepuje zdrowemu psu, chce kochac i byc tulonym, zasluguje na milosc. Jest w pierwszej kolejnosci do adopcji! Ciocie, prosze o pomoc w ogloszeniach Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Babelek jest ogłoszony na 22 stronkach, poogłaszałabym jeszcze gdzies, ale juz nie wiem gdzie;) fiorsteinbock, ktory piesek potrzebuje jeszcze pilnie ogloszen? Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Adusia, allegro moge zrobic ale potrzebuje dobry tekst, chyba ze juz ma? Moze jeszcze byc Kewina oglosila, czy juz dzialasz z nim? Mysle tez o malej Oli z boksu Kapsla, ale nie mam jej dobrych zdjec. Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 na allegro nie wystawialam go, nie wiem czy ma. Ja dawalam taki tekst: Jestem Bąbelek, mam ok. 5 lat i jestem niedużym pieskiem. Mam czarno-podpalane półdługie futerko, ludzie mówią, że ładny ze mnie piesek. Słyszałem też jak mówią miedzy sobą, że jestem inteligenty, miły, grzeczny. Moja kochana ciocia Grazynka mówi, że jestem "żywe srebro". Nie gryze, nie jestem agresywny, jestem potulny jak baranek, tylko dlaczego nikt mnie nie chce? Bo jestem niewidomy? Niewidomy piesek też potrafi kochać... być wiernym przyjacielem. Choc nie mogę Cię zobaczyc potrafie widziec moim wielkim psim sercem, ktore czeka az zagosci w nim MOJ WYJATKOWY CZLOWIEK... Inne pieski znajduja szybko domki, a ja wciaz czekam... Nie pozwol mi umrzec w schronisku tylko dlatego, ze nie widze...Przysiegam, jezeli dasz mi szanse pokaze, ze potrafie kochac, tulic sie i cieszyc jak kazdy piesek... Obiecuje, ze naucze sie chodzic po nowym domku, nie obijajac sie o kazda sciane... Naucze sie, naprawde. Tylko daj mi szanse... Poczuc, ze mam swoj dom, swojego Pana... Ze komus jestem potrzebny... nie wiem czy dobry, bo taka ze mnie poetka jak... ;) ;););) Nie znam wszystkich pieskow ze schroniska... Moge zrobic tym psiakom, tylko potrzebuje info. o nich no i jakies zdjecia :) a jak trzeba porobic jakies zdjecia to ja moge porobic ktoregos dnia. Moznaby było też pokamerowac psiaki i opowiedziec o danym psiaku i do internetu- mysle, ze takie cos by trafialo w serca ludzi:) Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Watek Kevina: http://www.dogomania.pl/threads/180269-Piasek-pustyni-i-serce-dla-ludzi-kim-jestem-mam-na-imie-Kewin Adka, jak masz czas to kazdy "aparat" na wage zlota :) Ja umiescilam Kapsla i Rokiego na youtube, teraz mam Elika. Mysle, zeby na allegro tez umieszczac linki do filmikow - to prawie jak zobaczenie "na zywo" Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Biore sie za ogłoszenia :) Jutro nie dam rady, ale w inne dni napewno znajde czas! Moge też pokamerowac psy, tylko to już przydałoby sie umowic na konkretny dzien, zeby pieska ładnie wyszczotkowac i przygotować jakas "przemowe":) Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Super Adus! Dzieki! Ja poki co moge soboty, przemowy to chyba nasza Grazynka, bo ona ma kwiecista mowe :) Grazynko, zgadzasz sie? Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Krociutki filmik, Bąbelek sobie swietnie radzi, zobaczcie same: http://www.youtube.com/watch?v=mb0o8dC6XI4 czy, ktoras ciocia wie jak umieszczac film aby wyswietlalo klatke i klika sie na strzalke "play"?? Quote
giselle4 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 wiem ze to Watek Babelka abłagam o oglaszanie Kewin..... jak bedzie taki mus to zabiore jego na tymczs jeszcze nas nie wyganiaja z izolatki ale Kewin to ciamajda......a ju na ogółnym...prosze:( Quote
adkaaaaa5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ogłoszenia Kevina beda gotowe dzisiaj popoludniu :) Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Grazynko, Ada obiecala pomoc i pomoze :) Juz wkrotce domki beda sie bic o Kevina :P Quote
ollalaa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Babelku, nikt nie zaglada :( Ja zaglądam i myślę o Bąbelku. Quote
Recommended Posts