Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobote bylismy u Babelka, to jest radosne psiątko. Pelne zycie i milosci do czlowieka. Slepota nie przeszkadza mu w szukaniu kontaktu i pchaniu sie na rece. Niczym nie ustepuje zdrowemu psu, chce kochac i byc tulonym, zasluguje na milosc. Jest w pierwszej kolejnosci do adopcji!

Ciocie, prosze o pomoc w ogloszeniach

Posted

na allegro nie wystawialam go, nie wiem czy ma. Ja dawalam taki tekst:
Jestem Bąbelek, mam ok. 5 lat i jestem niedużym pieskiem. Mam czarno-podpalane półdługie futerko, ludzie mówią, że ładny ze mnie piesek. Słyszałem też jak mówią miedzy sobą, że jestem inteligenty, miły, grzeczny. Moja kochana ciocia Grazynka mówi, że jestem "żywe srebro". Nie gryze, nie jestem agresywny, jestem potulny jak baranek, tylko dlaczego nikt mnie nie chce? Bo jestem niewidomy? Niewidomy piesek też potrafi kochać... być wiernym przyjacielem. Choc nie mogę Cię zobaczyc potrafie widziec moim wielkim psim sercem, ktore czeka az zagosci w nim MOJ WYJATKOWY CZLOWIEK... Inne pieski znajduja szybko domki, a ja wciaz czekam... Nie pozwol mi umrzec w schronisku tylko dlatego, ze nie widze...Przysiegam, jezeli dasz mi szanse pokaze, ze potrafie kochac, tulic sie i cieszyc jak kazdy piesek... Obiecuje, ze naucze sie chodzic po nowym domku, nie obijajac sie o kazda sciane... Naucze sie, naprawde. Tylko daj mi szanse... Poczuc, ze mam swoj dom, swojego Pana... Ze komus jestem potrzebny...

nie wiem czy dobry, bo taka ze mnie poetka jak... ;) ;););) Nie znam wszystkich pieskow ze schroniska... Moge zrobic tym psiakom, tylko potrzebuje info. o nich no i jakies zdjecia :) a jak trzeba porobic jakies zdjecia to ja moge porobic ktoregos dnia. Moznaby było też pokamerowac psiaki i opowiedziec o danym psiaku i do internetu- mysle, ze takie cos by trafialo w serca ludzi:)

Posted

Biore sie za ogłoszenia :) Jutro nie dam rady, ale w inne dni napewno znajde czas! Moge też pokamerowac psy, tylko to już przydałoby sie umowic na konkretny dzien, zeby pieska ładnie wyszczotkowac i przygotować jakas "przemowe":)

Posted

wiem ze to Watek Babelka
abłagam o oglaszanie Kewin.....
jak bedzie taki mus to zabiore jego na tymczs
jeszcze nas nie wyganiaja z izolatki
ale Kewin to ciamajda......a ju na ogółnym...prosze:(