giselle4 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 oj ,szkoda ze nie mam hoteliku:( Quote
justynavege Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 melduje ze po zetce za obejrzenie cudnych fotek odkladam zbankrutuje przez to dogo ;) kiedy maluszek bedzie w gazecie ? Quote
Betta Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 a ile maluszek waży? na oko chociaż - ok 7 czy 10 kg ? jeśli zbieracie kase to czemu nie ma info na samym początku 1 postu?....a gdzieś na samym końcu małymi literkami..... gdzie chceci psiaka transportować? Quote
Betta Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 aa.. nie jest przypadkiem starszy? :) i z jaiej miescowosci? proszę napiszcie - najlepiej w 1 poście gdzie mały ma ogłoszenia.............. Quote
adkaaaaa5 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 BAZAREK DLA BĄBELKA ZAPRASZAM NA ZAKUPKI :) http://www.dogomania.pl/threads/179999-Dla-kaA-dego-coA-fajnego-Na-niewidomego-BAE-belka-do-15-03-2010-POMA-A-DOBRY-CZA-OWIEKU?p=14122506 Quote
giselle4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 justynavege napisał(a):melduje ze po zetce za obejrzenie cudnych fotek odkladam zbankrutuje przez to dogo ;) kiedy maluszek bedzie w gazecie ? w czwartek caly teks z pierwszej strony i wszystkie fotki:) Quote
giselle4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Betta']a ile maluszek waży? na oko chociaż - ok 7 czy 10 kg ? jeśli zbieracie kase to czemu nie ma info na samym początku 1 postu?....a gdzieś na samym końcu małymi literkami..... gdzie chceci psiaka transportować? Uffff,no i dostało mi sie sorry wszystkiego szukamy...najpierw Dt....transportu nooo i kasy myslałam ze juz mi sie uda z Wrockiem ...ale nie sdpoczełam na laurach szukam dalej..... Quote
giselle4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Betta napisał(a):aa.. nie jest przypadkiem starszy? :) i z jaiej miescowosci? proszę napiszcie - najlepiej w 1 poście gdzie mały ma ogłoszenia.............. Przepraszam,kiedys nauczona ze nie podaje sie miejscowosci...trzymam sie tego cyba podswiadomie dolnosląskie-Dzierzoniow.... Quote
giselle4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 zaraz uzupelnie w pierwszym poscie:) Quote
fiorsteinbock Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ogloszen jeszcze nie ma, poza lokalnymi gazetami. Ciocie, pomozecie oglaszac! Quote
rita60 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 rita60 napisał(a):alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka adopcjeorg/akceptacja/ nasipupile kokosy.pl dwukropek.pl CafeAnimal ofertka.pl Niech cie ktos pokocha malenki,powodzenia. Jak nie ma:cool3: Quote
giselle4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Jestem bezpieczny w swoim kenelu.... Quote
giselle4 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Witam wszystkie ciocie,jestem bezpieczny i wiem ze jestem kochany.....zreszta zobaczcie same:) Quote
giselle4 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Chciałem dac buziaka duzej i taka fotka wyszła.... tutaj moje krolestwo Quote
rita60 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ojej slicznosci małe. Jestes kochany,ale domek by sie przydał i spacerki ze swoim ludziem:roll: Quote
fiorsteinbock Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Rita, przepraszam - mamy, mamy ogloszenia, dzieki Tobie :) sorrki za gapiostwo :) Bąbelku, nie mam jak przyjechac i porobic fotek, ciesze sie, ze masz swoj ciasny ale wlasny kąt. Grazynko, jak on sobie radzi na spacerze? Quote
giselle4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 nosek przy ziemi i mnie szukal jak odeszlam pare krokow,ale jest taki radosny jak szczeniak.....on prawie juz nie widzi i nie m aszans aby widział[wet] trzeba zrobic allegro i duzo ogloszen wezme sie jak komp mi pozwoli..... on nie moze siedziec w kenelu tygodniami.....bo tyle czasu nie mamy Quote
giselle4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Mam propozycje tymczasu od marca,tymczs domowy,dziewczyna znajoma-recze za nia tylko.......400zł ale z wetem i dobrą karma słucham propozycji czy dalej szukamy.....czy kasy szukamy? Quote
fiorsteinbock Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Grazynko, mozesz jutro porobic zdjecia - ze sparceu, dziewczyny moze wyjda z nim? Potrzeba mase zdjec i moze byscie wzieli na spacerek KUdlacika? jemu tez potrzebne zdjecia Quote
fiorsteinbock Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dopiero teraz doczytalam o DT Grazynko, troche droga propozycja - nie wiem czy sie uda tyle uzbierac :( U Rokiego brak stalych. Ja moge dekl. 30zl/m-c Ktos sie dorzuci dla niewidomego psiaka na godne zycie? :-(:-(:-( Quote
giselle4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Dopiero teraz doczytalam o DT Grazynko, troche droga propozycja - nie wiem czy sie uda tyle uzbierac :( U Rokiego brak stalych. Ja moge dekl. 30zl/m-c Ktos sie dorzuci dla niewidomego psiaka na godne zycie? :-(:-(:-( wiem edi,dlatego nie powiedziałam tak... bo mamy Rokusia i Bąbelka i Szmegesa i Baby......zwiariuje Quote
giselle4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, mozesz jutro porobic zdjecia - ze sparceu, dziewczyny moze wyjda z nim? Potrzeba mase zdjec i moze byscie wzieli na spacerek KUdlacika? jemu tez potrzebne zdjecia wyjda Edytko..... i z bokserem i z siersciuchami.... ja z Bąbelkiem Quote
Recommended Posts