fiorsteinbock Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kolezanka by pochwalila sie kociastymi :razz::evil_lol: Quote
adkaaaaa5 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 a pochwale sie moim zwierzyncem :) Na pierwszym zdjeciu Westie (wziety ze schronu we Wrocławiu), 2: kociamberek Charlie, 3: kotka Tosia (wzieta pod koniec 2008 r. z pseudoschronu w Dobrocinie- zdjecie robione zaraz po wzieciu- miala chore oczka i cale mnostwo innych chorob ;/, 4: tez Tosia zaraz po wzieciu z Dobrocina;/ w tle kotek Morek- ktory zaginal 20 listopada 2009 i nie odnalazł sie :(, 5: Norka- suczka "agresorka" ;) w jej małym ciałku mieszka prawdziwy diabelek ;) 6: Tosia juz u mnie wylegująca sie w trawie, 7: Toska odpoczywajaca w budce drapaka, 8: spiacy Charlik, 9: Sisi w drapaku :) Tak wyglada moj mały zwierzyniec :) Quote
fiorsteinbock Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Cudowne! Norka...hmmm, podobne mialam stworzonko i rowniez charakterne, hehehe male cialko - wielki duch walki! Dobrze, juz nie spamujemy - to jest watek naszego Bąbelka. Wybacz Malutki Cioteczkom :( Quote
adkaaaaa5 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wracając do Bombelka we wtorek zrobie bazarek i moze akurat jakies pieniazki sie uzbieraja dla niego :) i jesli by sie znalazł dla niego domek gdzies w okolicy (tak do 70km gora 100 km) to mozemy pomoc w transporcie :) Quote
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 z rana podniose i dziekuej cioteczkom za pomoc .... Quote
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 teraz taki mały szantaz kto bedzie te fotki oglądac ma dac 1zł na Babla i nie migac sie ciotki:) na szlaku spotkałam prawdziwego faceta i nie moglam utrzymac rąk:) dzieci zamknąc oczy Quote
rita60 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 I co, pewnie dotykałas na szczescie:diabloti: Quote
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 rita60 napisał(a):I co, pewnie dotykałas na szczescie:diabloti: noooo nie tylko.... Quote
rita60 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 giselle4 napisał(a):noooo nie tylko.... A co jeszcze:crazyeye::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 hahaha! ok, my po 1zl za patrzenie! a Ty ile za dotykanie??? hmm? Piekne zdjecia Grazynko i piekna zima :) Quote
rita60 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 fiorsteinbock napisał(a):hahaha! ok, my po 1zl za patrzenie! a Ty ile za dotykanie??? hmm? Piekne zdjecia Grazynko i piekna zima :) Pewnie za dotykanie to co najmniej 10,-:loveu: Quote
Nadziejka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :loveu::crazyeye::crazyeye::iloveyou:Giselciu tos jest ty czarodziejko o matko jakas ty cudna jest:multi:Babelku o ziemio nasza , te oczeta , to jedno takie wielkie oczko , ales cudny jest biedaczku !witam cioteczki u Babeleczka i fanciki na bazareczki moge obiecac , tylko ja bazareczku nie zrobie bom ...sie :oops:jeszcze nie naumiala Quote
wieso Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 witam, witam.....co za cudo ten maluch.....trzymam kciuki za Babelka...... Giselko, po 1 za dwa zdjecia czy 1 za dwa.....bo jak po zlotemu za zdjecie to u mnie sie uzbieralo 20 zl :evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 wieso napisał(a):witam, witam.....co za cudo ten maluch.....trzymam kciuki za Babelka...... Giselko, po 1 za dwa zdjecia czy 1 za dwa.....bo jak po zlotemu za zdjecie to u mnie sie uzbieralo 20 zl :evil_lol::evil_lol: Ewa,Wieso nie zapominajdzie o Babelku a zima ? to fotka ze srody z wejscia na Wielka Sowe...musialam odreagowac Quote
Energy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 giselle4 napisał(a): to fotka ze srody z wejscia na Wielka Sowe...musialam odreagowac No i ktoś piękna niespodziankę Ci ulepił:evil_lol:że też w moich okolicach nikt o takich wspaniałościach nie pomyśli:diabloti::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :cool3::razz::loveu:jam dzis pod blokiem ulepila malunkiego ,,,balwaneczka znaczy :diabloti::evil_lol::evil_lol: Babelku Walenty niechaj domeczek przyniesie zaczarowany:multi::multi: Quote
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Juz wiem ze do Wrocka nie pojedzie...... moze jednak kogos znajdzie wyslałam ogłoszenie do gazety.... Quote
fiorsteinbock Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dobrze, szukamy dalej :) i prosimy o pomoc! Quote
giselle4 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 z rana podniose,jutro koniec kwarantanny Quote
adkaaaaa5 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jutro albo jeszcze dzis wieczorem zrobie bazarek dla Bąbelka :) Inaczej nie moge pomoc... Quote
giselle4 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 fiorsteinbock napisał(a):I co dalej z Babelkiem? :( słyszałas ... na razie zabiore jego do tej wielkiej klatki,bedzie miec wszystko i bedzie sam......tylko wtedy bedę pewna ze nic jemu nie grozi..... pozniej zabiore Baby...mysle nad Szmegesem Quote
giselle4 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Jutro albo jeszcze dzis wieczorem zrobie bazarek dla Bąbelka :) Inaczej nie moge pomoc... dziekujemy ADKA Quote
Recommended Posts