Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja tez tu zaglądam!Tolek zasługuje na dom!Dwie osoby pytały mnie czy Tolus ma dom,pamietają go ze sklepu Kaufland. Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Romka napisał(a):Ja tez tu zaglądam!Tolek zasługuje na dom!Dwie osoby pytały mnie czy Tolus ma dom,pamietają go ze sklepu Kaufland. A może jedna z tych osób chcialaby pięknego Tolka do domu ?? ;) Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Andzike napisał(a):A może jedna z tych osób chcialaby pięknego Tolka do domu ?? ;) Nie Andzike,pytałam żadna z tych osób nie chce Tolusia! Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Andzike napisał(a):Szkoda... Ale ktoś go w końcu pokocha :) Ja tez myslę Andzike ,ze ktos go pokocha bo to bardzo kochany psiak! Quote
Andzike Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Romka napisał(a):Taki kochany,radosny zwyklaczek! Toluś, pokaż się wielbicielom zwyklaczków :D Quote
Romka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Póki co rasa ludzka moze mu jutro zaproponować :głaski,drapanie i spacerek.Oraz obietnicę ,ze poszukamy mu najlepszego domku pod słońcem.Co Wy na to dziewczyny? Quote
Angel Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 PEGGI I MEGGI. [SIZE="4"]od 6 lat w schronisku czekają na wspólny dom!! Nie skazujmy ich na spędzenie całego swojego życia w schronisku i pomózmy znaleźć im wspólny dom!! ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/139168-Meggi-i-Peggi-psie-przyjaciółki-szukają-domu [SIZE="3"] rozsyłajcie ten wątek!! Quote
Paula03 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzisiaj Toluś był na spacerze, był taki zadowolony, że aż szkoda było go zamykać, cały czas biegał, a uśmiech nie schodził mu z twarzy! Quote
DogAngel Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Paula03 napisał(a):Dzisiaj Toluś był na spacerze, był taki zadowolony, że aż szkoda było go zamykać, cały czas biegał, a uśmiech nie schodził mu z twarzy! A oto dowody : Quote
Romka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wszystkie są takie usmiechnięte jak przychodzimy aż się wierzyć nie chce,ze to nie pojedyńcze psiaki tak się ciesza ale wszystkie! Quote
Andzike Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Romka napisał(a):Wszystkie są takie usmiechnięte jak przychodzimy aż się wierzyć nie chce,ze to nie pojedyńcze psiaki tak się ciesza ale wszystkie! Bo robicie kawał dobrej roboty !!! :) I pokazujecie psiakom, że człowiek to dobre stworzenie ;) Quote
Romka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Tak,zeby jeszcze mieć większe możliwości np.leczenia czy socjalizacji! Quote
Recommended Posts