Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Mogę zaoferować na bazarek na rzecz Sopelka swoje usługi w postaci:
- produkcji banerków (ulotek, obrazków)
- pisania tekstów do ogłoszeń ( w dowolnej konwencji)
- ewentualnie wierszyków, opowiadanek i takich tam dotyczących psów

to by sie nam wpisało doskonale w ten bazarek o jakim pisałam, co myslicie?

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, UBOCZE dala wspanialy pomysł!!! znikam na jakis czas i biore sie do pracy...potem przedstawie bazarek cegiełkowy:) ale wspanialy, naprawde wspanialy pomysł!:) zobaczycie

Posted

[FONT=Arial Black]Uratowany przed mrozem Sopelek prosi choć o kilka złotych wsparcia na DT.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Brakuje 65 złotych miesięcznych deklaracji. Wspomóżmy tę kruszynę!!![/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

Moi drodzy, maluch jest śliczny jak widać na zdjęciach:lol: - zadeklarujcie choć 5 zł. Jego pobyt w DT nie będzie trwał długo, idzie wiosna, taki radosny przytulak na pewno złamie czyjeś serce:evil_lol:. Deklaracje to kwestia jednego, dwóch miesięcy.......

Posted

Matko, o co tu chodzi?????????????????Dopiero co udalo sie nam zebrac pieniadze i znalezc dom dla Sopelka a teraz takie wiadomosci i nikt z Dt sie nie odezwal??????????????????????

Posted

wlasnie dzwonila do mnie pani z Tozu i co??? Okazalo sie, ze ci "odpowiedzialni" ludzie spuscili go ze smyczy, a tyle razy im mowilam, ze nie mozna go spuszczac ze smyczy!!!!!!!!!! Potracil go samochód na Santockiej!!!!!!! A dzis jeszcze pisalam do tej baby z domu tymczasowego Sopelka, jak sie maly zachowuje, jak sie czuje, to wiecie, co mi odpisała? Cytat:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]Witam !!!!!!
[/FONT]
[FONT=Tahoma]17:06:47
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Dla sopelka chyba zmnalazłam domek poszedł do starszej pani pod szczecin na pare dni jak sie spodoba maluchowi tam to zostanie jak nie to wróci do nas także z pieniążkami to powoli"[/FONT]

Posted

JEZUUUUUU ja zwariuje.....:(:(:(:( Maly jest poobijany, ale mial przeswietlenie i na szczescie nie ma nic zlamanego. Dostaje leki przeciwbolowe, antybiotyki, jest pod opieką weta.