Klaudus__ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj rano jadąc do pracy zobaczyłam na głównej drodze,skulonego psiaka - myślałam,że potrącony... Że nie żyje... Zatrzymałam i poszłam zerknąć czy faktycznie maleństwo nie żyje... Wogóle się nie ruszał. Nie było krwi,ani nic... Kucnęłam...I podniósł główkę... Zobaczyłam przerażone oczęta... Zabrałam z tej ruchliwej trasy psie dziecko...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Maxiu - bo tak na Niego wołam. Jest poprostu wspaniały! Ma około 9 - 12 miesięcy. Ma też ogromne futro, a pod futerkiem... - kosteczki... Niestety jest strasznie chudy... Nakarmiałam i napoiłam dzieciaka i teraz zasnął... Bardzo proszę o pomoc... Ja już nie wyrabiam... Dt i pomoc w ogłoszeniach bardzo bardzo bardzo pilnie potrzebna... Ja już nie mam gdzie Go upchnąć... A na dzień dzisiejszy mam trudną sytuację... Nie potrafię przejść obok takiej biedy i nie zwrócić uwagi... Pomocy...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Maluch jest tylko wychudzony,poza tym jest zdrowy,grzeczny,bezkonfliktowy. Ma piękne oczka... I króciutkie łapusie - piękność...[/FONT] Quote
Klaudus__ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 A tak się przeglądam w lustrze... Quote
Klaudus__ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Zdjęcia nie za fajnej jakości,bo telefonem robione... W domu pstryknę lepsze... Quote
Kar0la Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mogę mu zrobić kilka ogłoszeń, ale może jak będą lepsze zdjęcia? Quote
Klaudus__ Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Kar0la napisał(a):Mogę mu zrobić kilka ogłoszeń, ale może jak będą lepsze zdjęcia? Byłoby wspaniale. Dzisiaj dodam po pracy nowe zdjęcia. Quote
BasiaD Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Słodziak z tego Niunia..Ma szczśie, że go zauważyłaś..Niestety mogę tylko podnieść..Ale trzymam mocno kciuki, niech go wypatrzy jakiś suoerowy domeczek... Quote
ewatonieja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ja moge mu zrobic pakiet 22 ogłoszeń ale bez allegro potrzebne z 4 dobre fotki jak sobie poprawie te które juz wkleiłas to brakuje 2 np z boku i przy człowieku zby było widac jaki jest duzy znaczy mały wiek już mamy wiec teraz stosunek do ludzi małych i dużych jesli poznał dzieci stosunek do psów i kotów czy chodzi na smyczy, czy zachowuje czystośc i czy reaguje na zawołanie komendy Quote
Klaudus__ Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Mały [Max] jest wspaniały. Mógłby cały czas siedzieć i się przytulać. Teraz jest gościnnie z Sarcią - i nieźle się dogadują. Zakochał się też w moim kocie [dosłownie się ZAKOCHAŁ] chodzi za Nim krok w krok i cały czas by Go lizał. Nie sposób nie pokochać tego maluszka. Ciężko Mu zrobić jakieś dobre zdjęcie, bo żywotny jest strasznie. Quote
Javena Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Sliczniusi. Narazie zapisuje. Popytam o domek. Jakiej wielkosci jest? Na zdjecui wydaje sie byc mały.Może dac do na mikropsy? http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-POTRZEBUJEMY-OGLOSZEN-PROSIMY-O-POMOC Quote
Klaudus__ Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Wzrostem niewielki,ale długi ]:-> Wspaniała przytulanka do łóżka z Niego :)) Quote
Javena Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Biedne te stworzenia. Moze ktoś jeszcze zajrzy? Quote
halbina Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 zaznaczam wątek, dt nie mogę dać... zbyt dorosły - Platon by go atakował. Quote
Javena Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179636-Szukamy-kudA-acza-podobnego-do-Czarka-Wadowice MOŻE TU GO WSTAWIĆ? Quote
Igiełka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mam wolne miejsca u siebie w hoteliku. psiaczek śliczny. Quote
Igiełka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mam wolne miejsca u siebie w hoteliku.Pełan oferta- Kujawy-Domowe Zacisze.;) Quote
Klaudus__ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Chłopaczek bardzo potrzebuje człowieka do zabaw. Jest uroczy. Potrzebuje domu gdzie Go pokochają... Ja mam teraz tyle na głowie,że czasu ciut,ciut tylko Mu poświęcam... :( Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Nikt do Ciebie Kruszynko nie zagląda... Quote
Javena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No własnie ,niktu nie zaglada. Co z piesiem ,gdzie jest teraz?? Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Chłopak jest cały czas u mnie. Jest wspaniały... Tak strasznie się cieszy na każdą zabawę,że nie sposób Mu odmówić. Kochana Kruszynka... Quote
Javena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Tak jakos mało tu ludzi zaglada.Trzeba może czesciej podnosic. Tyle tego nieszcześcia dookoła,że niewiadomo ,gdzie zajrzeć. Quote
Javena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Sprobuje wkleic zdjecie na Nk. Może ktoś go wypatrzy. Quote
Recommended Posts