Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj rano jadąc do pracy zobaczyłam na głównej drodze,skulonego psiaka - myślałam,że potrącony... Że nie żyje... Zatrzymałam i poszłam zerknąć czy faktycznie maleństwo nie żyje... Wogóle się nie ruszał. Nie było krwi,ani nic... Kucnęłam...I podniósł główkę... Zobaczyłam przerażone oczęta... Zabrałam z tej ruchliwej trasy psie dziecko...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Maxiu - bo tak na Niego wołam. Jest poprostu wspaniały! Ma około 9 - 12 miesięcy. Ma też ogromne futro, a pod futerkiem... - kosteczki... Niestety jest strasznie chudy... Nakarmiałam i napoiłam dzieciaka i teraz zasnął... Bardzo proszę o pomoc... Ja już nie wyrabiam... Dt i pomoc w ogłoszeniach bardzo bardzo bardzo pilnie potrzebna... Ja już nie mam gdzie Go upchnąć... A na dzień dzisiejszy mam trudną sytuację... Nie potrafię przejść obok takiej biedy i nie zwrócić uwagi... Pomocy...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Maluch jest tylko wychudzony,poza tym jest zdrowy,grzeczny,bezkonfliktowy. Ma piękne oczka... I króciutkie łapusie - piękność...[/FONT]

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja moge mu zrobic pakiet 22 ogłoszeń ale bez allegro potrzebne z 4 dobre fotki jak sobie poprawie te które juz wkleiłas to brakuje 2 np z boku i przy człowieku zby było widac jaki jest duzy znaczy mały

wiek już mamy wiec teraz stosunek do ludzi małych i dużych jesli poznał dzieci stosunek do psów i kotów
czy chodzi na smyczy, czy zachowuje czystośc i czy reaguje na zawołanie komendy

Posted

Mały [Max] jest wspaniały.
Mógłby cały czas siedzieć i się przytulać.
Teraz jest gościnnie z Sarcią - i nieźle się dogadują.
Zakochał się też w moim kocie [dosłownie się ZAKOCHAŁ] chodzi za Nim krok w krok i cały czas by Go lizał.
Nie sposób nie pokochać tego maluszka.
Ciężko Mu zrobić jakieś dobre zdjęcie, bo żywotny jest strasznie.