Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luna jest zarezerwowana!Pani przyjechała z Panem i sunią Husky i pod koniec marca ma ją wziąść, bo teraz nie może z przyczyn osobisto - zdrowotnych ;-)przywiozła nam kupę karmy o zabawki dla psiaków.

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz jestem na dogo!Widzę,ze Figa juz przekazała wiadomość.Lunka zaprezentowała sie bardzo dobrze naszej pani,która przyjechała ze swoja suczka husky Saszą.Poszły na długi spacer,całusom nie było końca.Sasza była zasdrosna,ale jak obserwowałam jest rozpieszczona i jedyna więc nie dziwie się.Pani 17 marca idzie do szpitala i przed świetami zadzwoni do mnie jeszcze raz.Mam nadzieje ,ze nie zmieni zdania bo domek zapowiada się super.Dostałysmy karme dla schroniska i zabawki dla szczeniaków.Lunka osobiście dostała bucik ze świńskie skóry i witaminki.Kiedy mała chciała wziąć bucik Sasza ugryzła ja lekko w pyszczydło.Zgadnijcie do kogo przytuliła się wtedy mała?Tak do odwiedzającej ja pani!Dobry znak!

Posted

Trzymajcie wszyscy kciuki oby nic sie nie zmieniło!Pani zadzwoniła do mnie i powiedziała ,ze gdyby małej potrzebna była jakas pomoc ona chętnie pomoze nam!Pozostaje nam tylko dbac o Lunkę i liczyc ,ze nic sie nie zmieni!

Posted

z Lunki duży pies rośnie :)
oby wszystko poszło tak jak zaplanowane, trzymam kciuki.
ogłoszeń nie ściągam, dopiero jak Luna zagrzeje się w nowym domku :)
Dla Pani życzenia zdrowia! :)

Posted

Lunka cały czas piszczy, a jak pani Grażynka weszła do boksu to mała nie chciała od niej odejść. Ona jest tak spragniona kontaktu, na szczęście niedługo jedzie!

Posted

Jeszcze trochę wytrzymaj Luneczko, już niedlugo Twój osobisty ludz cię będzie dopieszczał... :)

PS. W ramach tego co Romka napisała na którymś watku, ze niedługo wszędzie będę widzieć Wasze psiaki - wczoraj w drodze na Pola spotkałam czarną jak smoła "siostrę" Luny :D Jedno oko miała brązowe, drugie takie jasniutko błękitne :)
Cudna psina, tak ja Lunka !!!