Andzike Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A ja zacznę tak sceptycznie jak Argusiowa - oby to byl ten idealny dom... ;) Ale jeśli tak - to baaaardzo, baaardzo się cieszę :D Quote
kanna Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 a da się tak telikanie sprawdzić czy Luna dobrze ma?....domieszka husky nie pretenduje jej na domowego stróża..... Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 da się, da się, Romka już zrobiła wywiad w całym Łowiczu :-D Trzeba pana uczulić na niektóre sprawy, ucieczki, sterylizacja, itd. Quote
kaskadaffik Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O to miłe wieści, ja sie tak martwiłam, że Sunia nie idzie do tamtego domku, a tu taka niespodzianka, super :) :) :) Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Już sie zaprosiłam do domku Luny!Pan czeka na nas nawet dziś!Ludzie są "miastowi" przeprowadzili się na wieś ,administracyjnie jest to gmina Łowicz,więc mieszkaja tuz pod miastem.W domu jest dorosły pies ale to Lunka rządzi w domu.Imię zostało bez zmian.Zdjęcia będa na 100%. Quote
perdusia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 HUUUURAAAAAAAAAAAAA! Luneczka ma nareszcie dom, a moja córcia tak bardzo się o nią martwiła, zresztą ja też. Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A pani ,która miała wziąć Lunkę napisała maila ,ze przyjedzie do schroniska z prezentami dla psiaków!Zapraszamy! Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Romka napisał(a):Już sie zaprosiłam do domku Luny!Pan czeka na nas nawet dziś!Ludzie są "miastowi" przeprowadzili się na wieś ,administracyjnie jest to gmina Łowicz,więc mieszkaja tuz pod miastem.W domu jest dorosły pies ale to Lunka rządzi w domu.Imię zostało bez zmian.Zdjęcia będa na 100%. Świetne wieści :) Tak chciało przeznaczenie, żeby Lunka trafiła do nich :) A jeśli w poprzednim, potencjalnym domku Luny zapanuje jednomyślność co do drugiego psiaka, to na pewno coś się dla nich znajdzie:evil_lol: Quote
bahlsa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Romciu, uspokoiłaś mnie z domkiem Luny. W pierwszej chwili pomyślałam, że dom "pod Łowiczem" oznacza to samo co "pod Krakowem" - czyli buda i łańcuch. (oczywiście to nie reguła!) Przypilnuj Lunki :) W sobotę, jak Majka pojedzie do domku ściągnę dziewczynki z ogłoszeń. Quote
kanna Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='bahlsa']Romciu, uspokoiłaś mnie z domkiem Luny. W pierwszej chwili pomyślałam, że dom "pod Łowiczem" oznacza to samo co "pod Krakowem" - czyli buda i łańcuch. (oczywiście to nie reguła!) Przypilnuj Lunki :) W sobotę, jak Majka pojedzie do domku ściągnę dziewczynki z ogłoszeń. bahlso ja mieszkam " pod krakowem ".....:evil_lol::megagrin: bardzo się cieszę , że szczyl dobrze trafił...... Quote
bahlsa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 :lol: kanna... dopisałam przecież że buda to nie reguła a takich warunków jak mają Twoje psy życzę każdemu psiakowi Quote
kanna Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 bahlsa napisał(a)::lol: kanna... dopisałam przecież że buda to nie reguła a takich warunków jak mają Twoje psy życzę każdemu psiakowi ale mnie się to" okrutnie" spodobało.....wybacz:evil_lol: Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Postaram sie jeszcze w tym tygodniu tam trafić na razie mam zdjęcia przesłane na komórkę!Lunka baraszkuje z jakims duzym psiakiem a on jest zachwycony! Quote
Andzike Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Romka, przeslij do mnie na komórkę - wrzucę na wątek :) Quote
kajkoowa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 I już się leje no!:mad:! Widać, ze jej pasuje:loveu: Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jak się cieszę jak widzę Lunkę bawiącą się z innym psem! Widać, że ma się tam dobrze. :p Quote
kanna Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 a bo psy nie powinny się wychowywać same....conajmniej 2... Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kanna napisał(a):a bo psy nie powinny się wychowywać same....conajmniej 2... Zdecydowanie spełniam warunki! Quote
Romka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Wczoraj dzwonił do mnie nowy własciciel Lunki z zapytaniem kiedy odwiedzę suczkę!Pewnie wybiorę sie tam niedługo! Quote
Recommended Posts