Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już sie zaprosiłam do domku Luny!Pan czeka na nas nawet dziś!Ludzie są "miastowi" przeprowadzili się na wieś ,administracyjnie jest to gmina Łowicz,więc mieszkaja tuz pod miastem.W domu jest dorosły pies ale to Lunka rządzi w domu.Imię zostało bez zmian.Zdjęcia będa na 100%.

Posted

Romka napisał(a):
Już sie zaprosiłam do domku Luny!Pan czeka na nas nawet dziś!Ludzie są "miastowi" przeprowadzili się na wieś ,administracyjnie jest to gmina Łowicz,więc mieszkaja tuz pod miastem.W domu jest dorosły pies ale to Lunka rządzi w domu.Imię zostało bez zmian.Zdjęcia będa na 100%.

Świetne wieści :) Tak chciało przeznaczenie, żeby Lunka trafiła do nich :)
A jeśli w poprzednim, potencjalnym domku Luny zapanuje jednomyślność co do drugiego psiaka, to na pewno coś się dla nich znajdzie:evil_lol:

Posted

Romciu, uspokoiłaś mnie z domkiem Luny.
W pierwszej chwili pomyślałam, że dom "pod Łowiczem" oznacza to samo co "pod Krakowem" - czyli buda i łańcuch.
(oczywiście to nie reguła!)
Przypilnuj Lunki :)
W sobotę, jak Majka pojedzie do domku ściągnę dziewczynki z ogłoszeń.

Posted

[quote name='bahlsa']Romciu, uspokoiłaś mnie z domkiem Luny.
W pierwszej chwili pomyślałam, że dom "pod Łowiczem" oznacza to samo co "pod Krakowem" - czyli buda i łańcuch.
(oczywiście to nie reguła!)
Przypilnuj Lunki :)
W sobotę, jak Majka pojedzie do domku ściągnę dziewczynki z ogłoszeń.

bahlso ja mieszkam " pod krakowem ".....:evil_lol::megagrin:

bardzo się cieszę , że szczyl dobrze trafił......

Posted

bahlsa napisał(a):
:lol: kanna... dopisałam przecież że buda to nie reguła a takich warunków jak mają Twoje psy życzę każdemu psiakowi

ale mnie się to" okrutnie" spodobało.....wybacz:evil_lol:

Posted

Postaram sie jeszcze w tym tygodniu tam trafić na razie mam zdjęcia przesłane na komórkę!Lunka baraszkuje z jakims duzym psiakiem a on jest zachwycony!