kaskadaffik Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jesoo jaka wystraszona i te uszka takie podkulone, biedactwo :( :( :( :( Quote
kaskadaffik Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jesoo jaka wystraszona i te uszka takie podkulone, biedactwo :( :( :( :( Quote
Figafiga Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 paranoja jej miejsce.postaramy się to zmienić Quote
Romka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To jest mały boks i nic z niego nie widać!Mała pewnie słyszała ,ze coś dzieje się w schronisku.W boksie Balbiny było jej lepiej! Quote
Romka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dziś miałam bardzo poważne zapytanie o nasza Lunę,jeśli wszystko dobrze pójdzie pani przyjedzie ze swoim psiakiem w sobotę do schroniska aby zobaczyć czy psiaki polubią się a potem będziemy wprowadzać zwyczajowe procedury czyli sprawdzanie domku. Quote
Andzike Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Romka napisał(a):Dziś miałam bardzo poważne zapytanie o nasza Lunę,jeśli wszystko dobrze pójdzie pani przyjedzie ze swoim psiakiem w sobotę do schroniska aby zobaczyć czy psiaki polubią się a potem będziemy wprowadzać zwyczajowe procedury czyli sprawdzanie domku. Aaaaa !!! Aż mi dech zaparło!! Po cichutku trzymam kciuki... Quote
perdusia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Byłoby super bo ona nie powinna być sama i to w takim boksie gdzie nic nie widzi i nikt jej nie widzi. Ja trzymam kciuki już długo aż mnie paluchy bolą, mam nadzieję, że nie długo będę mogła puścić. Lunka do domciu. Quote
Andzike Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Luneczko, mam nadzieję, ze w sobote usłysze dobre wieści... ;) Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pewnie juz w piątek jesli pani zdecyduje się!W sobotę będzie wizyta a potem zwyczajowa procedura! Quote
Andzike Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Romka napisał(a):Pewnie juz w piątek jesli pani zdecyduje się!W sobotę będzie wizyta a potem zwyczajowa procedura! A czy mogę zapytać gdzie Lunka pojedzie jeśli wszystko będzie ok? :) Quote
mamanabank Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Andzike napisał(a):A czy mogę zapytać gdzie Lunka pojedzie jeśli wszystko będzie ok? :) Kierunek --------> Łódź :-) Quote
kaskadaffik Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mocno trzymam kciuki za sunieczkę, oby to był już ten domek :) Quote
perdusia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nie cierpliwie czekam na piątek. Luneńko do domciu. Quote
Romka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Pani potwierdziła wizytę w sobote w schronisku,bedzie ok.9 00 razem ze swoim psem.Jesli wszystko bedzie dobrze to kto wie... Quote
kaskadaffik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No to mamy sobote godzinę po 9 , ciekawe jak tam ?? Quote
kaskadaffik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No to mamy sobote godzinę po 9 , ciekawe jak tam ?? Quote
kanna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 drogie panie jak wizyta pani?....bo mam zapytania o hasiorki i chciałabym zaprezentować Lunkę pewnej miłej rodzince, która postawiła jeden warunek ...pies musi mieszkać w domu :cool3: proszę o szybką wiadomość, bo czekam z mailem...bo nie wiem czy jest jeszcze co pokazywać:roll: Quote
kajkoowa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Romko, wbijaj na dogo i napisz info, bo ludzie zaczynają się niecierpliwic :) Quote
Recommended Posts