Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy można prosić o kilka słów na temat psiaka.....w jakim konkretnie jest wieku ?, rozumiem, że wet oceniał ? i czy zdjęcie z boku można by? przeczytałam, że psina jest mała i drobna ile może mieć cm w kłębie.....
z pozoru te niedorzeczne pytania mają głębszy sens...chciałabym zainteresować nią ludzi biegających z psami.....ale zdjęcia z kanapy mi nie wystarczą....bo jeśłi to długołapa mieszanka husky to lepiej ,żeby trafiła do ludzi dla których nadaktywność psiaka nie będzie powodem rozczarowania.... schronisko dla niej to okropność...

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luna jest cudowna i bardzo rozgadana, na zdjęciach wydawała się duża a w rzeczywistości jest drobną sunią. Na spacerze ciągle zaczepiała Śnieżka, który woli towarzystwo ludzi więc Luna została pare razy podszczypnięta, ale to nie było dla niej żadną barierą i zaczepiała go dalej:loveu: Zdjęcia dam później:loveu:

Posted

Figa ja mam informacje od p.Marka ,nie upieram się,ze 8 miesięcy!Zdjęcia cudne,Lunka została wypuszczona z boksu i jak to maluch cały czas chciała sie bawić i nakrzyczała na Śniezka,ze bardziej interesuje się Kaja i Paulą!

Posted

no pies do zakochania! ech gdyby nie fakt że moja babcia nie przeżyje kolejnego psa ech... co najmniej dwa bym wzięła...ech Stefan by miał sie z kim bawić...z taką Kropką, Luną, Śnieżką, Melką, Zadziorką, ech...i tak mozna wymieniać...póki co pozostaje mi uszanować zdanie babci

Posted

Póki co biedna zmaga się z biegunką, byłam odwiedzić Burasa i po prostu współczułam małej tak walczyła z kroplówką. Wyła strasznie i nie dała się dotknąć. Dziewczyny z lecznicy dzielnie starały się ją opanować ale biedna taka była wystraszona... Jutro albo pojutrze idę tam znowu może troszkę z nią posiedzę? Jeśli jeszcze będzie w lecznicy.

Kurcze po prostu trzeba jej domek znaleźć ech biedna mała ...

Posted

Ona walczy z biegunka juz od zeszłego tygodnia ,chyba od czwartku dostawała leki ale nie pomagało.Pewnie jest odwodniona i dostaje kroplówkę.Płacze bo jest maluchem,psim dzieckiem!Wynagrodzimy jej to jak tylko wyzdrowieje!Ale domek potrzebny na cito!

Posted

Tak dzisiaj byłam w lecznicy i ją widziałam, zwróciłam uwagę bo jakiś psiak strasznie wył i szarpał się dziewczynom nie dając sobie podłączyć kroplówki. Spytałam czy to czasem nie Luna bo mi jakoś tak mignęła jej mordka między nogami jednej z dziewczyn i okazało się że to ona. Ma biegunkę i na wzmocnienie dostaje kroplówkę. Ale to wycie to chyba z przerażenia, strasznie walczyła i gryzła dziewczyny po rękach co niestety nie pomagało w podłączeniu kroplówki.

Oprócz Luny jest jakiś mały piesek i kot biały w szare łatki, z podrzecznej , czasem widywałam go u nas w ogródku, mamanabank pewnie Ty tez tego kota kojarzysz, dość duzy biały w szare łaty.