Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAM JA W SPRAWIE PIESKA LUNY CHCIAŁA BYM WIEDZIEĆ JAK ONA REAGUJE NA DZIECI PONIEWAZ BIORĄC PIESKA CHCIAŁA BYM ŻEBY BYŁW DOMU( NIE NA DWORZE NA ŁAŃCUCHU CZY W KOJCU)MIESZKAM NA WSI OGRÓD MAM SPORY I OGRODZONY WIĘC MIAŁA BY SIĘ GDZIE BAWIĆ Z DZIECMI.

zapytanie o Lunę,:)

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bahlsa napisał(a):
WITAM JA W SPRAWIE PIESKA LUNY CHCIAŁA BYM WIEDZIEĆ JAK ONA REAGUJE NA DZIECI PONIEWAZ BIORĄC PIESKA CHCIAŁA BYM ŻEBY BYŁW DOMU( NIE NA DWORZE NA ŁAŃCUCHU CZY W KOJCU)MIESZKAM NA WSI OGRÓD MAM SPORY I OGRODZONY WIĘC MIAŁA BY SIĘ GDZIE BAWIĆ Z DZIECMI.

zapytanie o Lunę,:)

Nieaktualne. Luna szuka domu!

Posted

Oczywiście powiedziałaś koleżance, że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, w której jest napisane, że suczka musi być wysterylizowana, gdy osiągnie odpowiedni wiek? I przekazałyście też tę informację rodzicom koleżanki, tak?

Posted

....i że najpierw zostanie przeprowadzona wizyta przedadopcyjna, a potem poadopcyjna???że będziemy ciekawi jak piesek się miewa np. kontakt telefoniczny albo emailowy (zdjęcia itp)???

Posted

Romka napisał(a):
Tak Perdusia!Osobiście zaniosłam!
Świetna jesteś dzięki! Bo ta mała jest mi bardzo bliska i gdybym tylko mogła trzy psiaki w domu......ale cóż, jednak o niej myślę i martwię się.