red Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ale czyu te dzieci są malutkie? Psa to pewnie zaakcepyuje, gorzej z suczką. Gdzie to jest? Quote
Tigraa Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Kolo Lodzi,dzieci niestety są malutkie Quote
Lulka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 w piatek bedzie w wyborczej w dodatku stołecznym i w ofercie Quote
red Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mam nadzieję,że gazeta poskutkuje, bo te anonse owszem, ale dzwonią same chłopy ze wsi.Ciekawe jak ona sie czuje bidulka. Miałam wczoraj chyba ze trzy telefony, ale to ludzi typu (wysławiają się, co żre, ile razy żre itd itp). Koniec świata! Bertunia trzymam kciuki.:placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Zaraz zadzwonie do Pan i zdam relację. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Wiem wszystko, suka nadal nie wpuszcza Pań , tzn wpuszcza miskę ale nie pozwala się do siebie zbliżyc. Nienawidzi facetów , mało nie zjadła inkasenta . Ku uciesze Pań cieszy się na widok jamników natomiast jakoś nie przepada za duzymi kolezankami , ktore tam pomieszkuja. Ten pies absolutnie nie nadaje się na łancuch ani do budy i co najgorsze to jest niesamowicie dumny i honorowy pies - najgorsze bo musi trafic na osobę znającą sie na psach. W piatek jade, z jedzeniem i szczotkami - będziemy z Lulką socjalizować psa z okrutnymi przedmiotami . Kupię jeszcze witaminy, pastę na robale i jakąś fajniejszą obroże. Quote
erka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Beatko życzymy wam powodzenia, a suni odpowiedzialnego opiekuna. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Erko jeżeli chodzi o mnie ( znasz mnie przecież ) , to nie widzę tu żadnych przeszkód gorzej z opiekunem - to na prawdę musi być ktoś specjalny. ps. serdecznie pozdrawiam i proszę pogłaszcz ode mnie tą rozbrykana trójkę :) Quote
red Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kurcze ona była w domu z pełną rodziną, dziećmi i facetem, nawet chyba on najbardziej sie nią opiekował. Myślę, że u niej nie ma podziału - dzieci, chłop czy baba. Po prostu człowiek, którego od razu zaakceptuje, no może po chwili odważnego podejścia. Pieski wydaje mi się, że jeśli to będzie przeciwna płeć to też nie będzie źle. Coś długo nie merda ogonem do tych pań, ale Beatko jestem pewna że jak was zobaczy, reakcja będzie cieplutka. Boże, co bym dała, żeby ona wreszcie pokochała kogoś z wzajemnością, na zawsze.Boję się, że nawet jeśli ktoś się zgłosi, może zrazić sie jej charakterem. Myśloę, że ona nie da sie zawlec od razu do nowego domu, może ludzie będą się bać, chyba i tak musi oswajać się w boksie. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 To jest Ania specyficzny pies - pies z tych , które ja uwielbiam, pies z charakterem, pies z własnym kręgosłupem, pies, który sie nie podporzadkuje każdemu tylko dlatego, że go karmi. Uwielbiam takie psy i dlatego tak mi jest jej żal i jestem sama na siebie zła , że nie moge jej wziąć. Myślę intensywnie co tu zrobić. Quote
Lulka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 A ja kupiłam kostki cielęce z mięskiem:lol: ciekawe czy lubi? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Myślę , że tak samo jak nasza posłanka owies . Nie zapomnij wziąć ! Mniam, mniam Quote
red Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Może te kostki obgotować, bo nie wiem czy zje surowe. Na pewno każdy pies lubi cielęce kosteczki. Beatko ja tez lubie takie psy, ale w pewnym momencie jest to problem i bariera trudna do pokonania.Ciekawe kto będzie jej wybrańcem, gdzies to jest w gwiazdach zapisane:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 no przestań , nikt nie będzie zabierał smaku z kostek - nie ma to jak surowa. Red nie kracz , ja Cie proszę , właśnie ogladam domy do kupienia tylko musze podjechać do Waszego schroniska i pchły połapać bo za pchly chyba tylko mogę kupić . Quote
red Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dobrze Beatko, że nie opuszcza Cię poczucie humoru, dzięki temu jak padam psychicznie :lilangel: - podnosze się znowu. Quote
Lulka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Nie zapomnij wziąć ! Mniam, mniam Beti - jak by Ci to powiedzieć......ja je dla psa kupiłam:evil_lol: więc nie licz na nic:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mniam, mniam było za Bertę - ja przyjacioł nie jadam , nie zapomnij o kanapkach z serkiem :) ps. Lulka ja się zapytam Berty czy się ze mna podzieli , a Tobie nic do tego - to nasze rozliczenia. :multi: Red - ja zawsze chętnie Cie rozśmieszę , Ty pomogłaś mnie ja pomogę Tobie. Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Berte obserwują na Allegro 3 osoby-trzymac mocno kciuki. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Panie Boże spraw abym dostała dom z ogrodem i wtedy moge wziąć Bertę do siebie . Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 przylaczam sie do prosb-prosimy o domek z ogrodkiem dla Beatki. Widze ze Berta zapadla Ci gleboko w serduszko Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Owszem Aniu - cenie sobie wolność ( dlatego nie proszę o narzeczonego z kapitałem bo i tak nic z tego nie będzie chyba, że na kocia lapę ale nie wiem czy chciałby zainwestować ) , cenie sobie niezależność, cenie sobie możliwość wyboru a ta suka posiada wszystkie te cechy. Ona poprostu jest niesamowitą indywidualnością, psem nie do złamania, psem którego nie można kupić , psem do ktorego trzeba wiedzieć jak podejść, psem na ktorego trzeba patrzeć i go obserwować bo całym swoim ciałem wyraża uczucia. Moge pisać i pisać o niej bo rzadko zdażają mi się takie egzemplarze. Przez 3 lata prowadzenia tresury dla psów ( było to dawno temu ) nigdy nie spotkałam aż tak dumnego psa. Quote
joaaa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Boże, dlaczego nie możemy wziąć wszystkich psów, które złapią nas za serce?! Quote
Recommended Posts