Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widze,że nie tylko mnie urzekła ta piękna sunia. Dobrze ,ze już nie jest w schronie, dzięki dziewczyny. Myśle, że jak już może spokojnie czekać, to jakis odpowiedni dom dla niej się znajdzie. I chociaż u nas jest do wydania też spora gromadla psów, to bedę o niej pamietać.

Posted

Podobno ożywia się na ich widok, ale trudno powiedzieć, bo była na smyczy wyprowadzana, nie wiem co by było nos w nos.Jako szczeniak była z kotem krótko, ale pewnie już zapomniała.

Posted

tez tak niestety myslałam

napisałam do pani, ktora zajmuje sie adopcjami kaukazów, mam nadzieje na jakis odzew

wrzuce Bercie jeszcze na molosy, w koncu duza jest;)

Posted

Pytałam właścicielkę telefonicznie o to, jak Berta reaguje na koty. Nawet nie zapytała co się z nią dzieje, jak się czuje. Straszne.....

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Kurcze mam ochote zapakowac psa i pojechac tam do niej, zeby jej d...ę odgryzł!

Posted

Ta "pani" Berty ma psa w d**** Babsztyl bez serca i bez uczuc:mad:
Berta znajdzie kochajacych ludzi-jestem pewna.Najwazniejsze ze jest bezpieczna a my zyskalysmy troche czasu.

Posted

Bo ona potrzebuje teraz dużo czułości i zainteresowania swoją osóbką, dlatego chociażby powinna przebywać w domu z ludżmi. Musi to przetrwać, to dla jej dobra, znałam taką suczkę, której zmarł właściciel, została sama jak palec na ulicy, schudła o połowę, oczy jej (do dzis pamietam), miała wtedy 4 lata, teraz ma cudownego Pana i śmieje się pełną gębą, ma szczęśliwe oczy. Odwiedzam ją, patrzę w jej ślipki jakbym chciała na siłę zatrzec ten poprzedni jej obraz. Myślę że Berta też będzie uśmiechniętym psem, myślę o niej cały czas, jak znajdzie dom to ja sie upiję...

Posted

Ciekawe jak zareaguje na Twój widok, wierze Ci Beatko, że chcesz do niej jechać, bo ona ma magnes w oczach, na pewno będzie szczęśliwa jak Cie zobaczy, ona pamieta że ją zabrałaś, jestem spokojna, że ma pełny brzuszek, jest bezpieczna i że pokochałyście ją jak my. Dzięki Wam bardzo, że dzielicie ze mną ten koszmar wyczekiwania na jej szczęście.

Posted

Ja i picie to mniej wiecej to samo co ja i urlop ale chyba wezmę wtedy urlop, wezmę Lulkę , wezmę flaszke i pojedziemy do Ania & Ania i będziemy pić !!!

Lulka , to troche dla Ciebie bo wiem, że masz zajęty weekend :) A poza tym na prawdę tesknię za tym pieknym psem.

Wrzuciłam na koński portal ale tam jakoś cienko , chyba koniarze przestali być wrażliwi na uroki przyrody albo tak intensywnie szukają.

Posted

ja sie uda to super, jak nie to i tak priorytetem jest dla mnie pies i postanowiłam olać trening:evil_lol: wiec weekend tez jest ok.

A z tym piciem to gorzej, bo ja mam zakaz:placz: po szczepieniu na wscieklizne

Posted

Wyobraźcie sobie, że dzisiaj ukazało sie ogłoszenie w anonsach o Bercie bo już wczesniej dałam, znów zadzwonił facet ze Skaryszewa, tylko ten młodszy który był ze starym, poznałam go po głosie. Powiedziałam mu że to nie jest pies do budy i sie wyłączył. Miałam też tel. od kobiety ze Wsoli ale ona ma małą pekinkę suczkę a Berta nie lubi małych pekinek.

Posted

red musimy bardzo dokladnie weryfikowac tych ludzi co dzwonią w sprawie Berty.I trzeba będzie albo osobiscie jechac i sprawdzic domek albo kogos z dogomaniakow poprosic.
Do mnie wczoraj dzwonila pani z Allegro.Ale niestety w domu jest 2 malych dzieci a Berta za dziecmi nie przepada,poza tym jest pies.A szkoda bo dom fajny,z ogrodem.I panią historia Berty bardzo poruszyla.