E-S Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Och, oby była szczęśliwa i przeżyła ze swoją już rodziną dłuuuugie lata, Frida - życzę ci tego sunieczko. Przyślą Państwo jakąś fotkę? Ewa Quote
bianka0 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Murka napisał(a):Frida już pojechała do domku :D Była bardzo wystrachana, że tyyyle ludzi się po nią zjawiło. Bidulka bała się, że znów ją gdzieś wywożą. Ale teraz będzie już tylko lepiej :) Wspaniała rodzinka, malutka będzie miała domek jak z bajki :) Nie zdążyłam na moment odebrania Fridy:shake: Zabrałam aparat fotograficzny, od rana narzuciłam szybkie tempo pracy i.....zabrakło mi piętnastu minut :-( Nie mogę sobie tego darować. Będę musiała ją odwiedzić jak będę w Kraśniku. Quote
Murka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Mam już pierwsze wieści :) Dojechaliśmy szczęśliwie do domu. Fridzia zachowywała się super, tyle że była wystraszona. w domu też się boi ale nie męczymy jej, dostała swój kocyk, zaszyła się w ciemny kąt i sobie leży. zjadła troszkę karmy. niepokoi mnie to że jest strasznie smutna, ale że jestem z natury przewrażliwiona, więc za parę dni na pewno będzie lepiej. pozdrawiam, dziękujemy jeszcze raz za pieseczka:)))) Quote
Ra_dunia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Świetnie! dzisiaj na pewno już jest lepiej :) A Fridusia przyzwyczaiła się już do Murków to i pewnie troszkę tęskni. Powodzenia w nowym domku sunieczko! Quote
Murka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Jest lepiej :D Witam. Już jest dużo lepiej. sunia zachowuje się super. jest wesoła i ogonek jest już w górze:))))pozdrawiam Quote
bianka0 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Murka napisał(a):Jest lepiej :D Jutro już będzie rozrabiała, a pojutrze położy się na dywanie przeciągnie się, wyciągnie łapki i ...zrobi siusiu :evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dzwoniłam wczoraj do domku Fridy. Sunia jest oczkiem w głowie, bardzo kochana, uwielbiana, najsłodsza, najpiękniejsza. Nadal jest przylepką. Ma teraz kompana, pieska przygarniętego z ulicy. Podałam P. Kasi mojego maila, obiecała przesłać zdjęcia :lol: Quote
Tola Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 bianka0 napisał(a):Dzwoniłam wczoraj do domku Fridy. Sunia jest oczkiem w głowie, bardzo kochana, uwielbiana, najsłodsza, najpiękniejsza. Nadal jest przylepką. Ma teraz kompana, pieska przygarniętego z ulicy. Podałam P. Kasi mojego maila, obiecała przesłać zdjęcia :lol: Świetne wiadomości:loveu: Quote
Recommended Posts