Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

Posted

jej, mój też :lol: miałam to napisać już dawno, że jest Dylanka jest naj na dogo...ale skoro Wy się ujawniacie to i ja tchórz przebrzydły też mogę :roll: Ona ma w sobie to "coś".

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dogo mnie wykończy :evil_lol:. Najpierw nie mogłam się tu długo zalogować co zresztą wyszło mi na dobre bo na początku chciałam wszystkie psy adoptować :diabloti:. Później jak adoptowałam Tarę to musiałam się nauczyć wstawiać tu zdjęcia a teraz jeszcze mam wstawiać filmy???? Ale cos się wgrywa - może dzięki podpowiedziom UBOCZA nawet coś z tego wyjdzie ;)

Posted

Filmik się wgrywa i pewnie długo to potrwa bo ja gapa taki na ponad 3 minuty nakręciłam :shake:. Następne zrobię krótsze to szybciej pójdzie :lol: W tym czasie coś nie coś sobie napiszę do tego co Wy kochani napisaliście :lol:

[quote name='Plicha']Ja nie wiem czy Alfa odda Dylankę :)[/QUOTE]
Nie odda :loveu:

[quote name='Grosziwo']Nie odda, ja bym nie oddała ! Kiedyś dawno, dawno temu napisałam na tym wątku, że [B]Dylania jest psicą dla koneserów psiej urody [/B]i Alfa jest takim koneserem :loveu:
Nie odda Dylani bo takiej koncentracji psiej miłości jaką ma w sobie Dylcia nikomu sie nie oddaje.
Wiem coś o tym, bo moja Żabula to takie samo 200 % psiego kochania w psie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Toż sama prawda - tak na serio to Dylanka nie jest ładna :shake:. Ona chyba nawet jest najmniej ładna ze wszystkich tyszaków :evil_lol:. Ale ona właśnie ma w sobie coś, coś co intryguje, zachwyca, nie pozwala być obojętnym........ Cała Dylanka :loveu:

[quote name='UBOCZE']Ma w sobie Dylanka coś niezwykłego, czarującego...:lol:

To jeden z moich ukochanych psiaków na dogo...:lol::lol::lol:[/QUOTE]
Mam nadzieję, ze tak już zostanie :lol:

[quote name='ogonek2']jej, mój też :lol: miałam to napisać już dawno, że jest Dylanka jest naj na dogo...ale skoro Wy się ujawniacie to i ja tchórz przebrzydły też mogę :roll: Ona ma w sobie to "coś".[/QUOTE]
Bardzo sie cieszę, ze tak wiele serc podbiła Dylanka :lol:

Javena - szybko z piesem do lekarza!!!!!!!!! Te uszy naprawdę bolą, szkoda żeby psinka cierpiała!!!!!!

Kochani na konto Dylanki wpłynęło jeszcze:
- od polubek 5 zł.,
- od yoannki 10 zł.
Razem 15 zł.Pięknie dziękujemy!!!!!!!!
Tym sposobem Dylanka uzbierała na koniec swojej kariery hotelikowej 648 zł. Musimy się wspólnie zastanowić jak tą sporą kwotę zagospodarować. I bardzo czekam na Wasze opinie i wypowiedzi bo sprawa ważna :lol:. Myślę, ze tej kasy będzie jeszcze więcej bo Dylanka miała opłacony Hotelik do 26.10 a przyjechała do mnie 15-tego ale to musi już Zuzia nam rozliczyć a ona pewnie teraz zajęta przygotowywaniem budek do mrozów i nie ma czasu :shake:. Musimy troszkę poczekać........

Jeśli rzeczywiście by było można to prosiłabym o pokrycie z tych pieniędzy jak nie całości to choć części kosztów podróży Dylanki do Szczecina :oops:. Koniec końców zapłaciłam Panu Robertowi 350 zł. a to dla mnie sporo kasy. Tym bardziej że już wet plus leki kosztował mnie 80 zł. a we wtorek będzie ciąg dalszy tych wydatków bo jedziemy na kolejne podanie lekarstwa do tych gruczołów......

Zanim podzielimy resztę musi się też wypowiedzieć UBOCZE bo on zapłacił za hotelik Dylanki jeszcze na 5 miesięcy do przodu tj. razem 125 zł. i tu myślę, że UBOCZE musi podjąć decyzję co z tą kaską :lol:

I jeszcze raz bardzo proszę - jeśli ktoś może przenieść swoją deklaracje z Dylanki na innego tyszaka to byłoby super bo braki są dość duże i bazarkami wszystkiego nie zapchamy :shake:
Te braki to:
- u Mikuni 80 zł.,
- u Posterka 65 zł.,
- u Paryska 25 zł.
Razem 170 zł.

Postanowili "zostawić" swoje deklaracje z Dylanki na inne tyszaki:
- Grosziwo 30 zł.,
- UBOCZE 25 zł.,
- Nikuś 15 zł.,
- polubek 5 zł.
- pan Bartosz Z. z GoldenLine 50 zł.
To razem 125 zł.
Czy te deklaracje są aktualne??????? W tym wypadku brakowałoby tylko 45 zł. i wszystkie tyszaki byłyby zmów bezpieczne / choć muszę jeszcze sobie pokorespondować z majku33kraków :razz:/
Czy ktoś jeszcze zechce zostawić swoją deklarację??????? Bardzo prosimy ale też zrozumiemy jak decyzja będzie inna ......... Brak jeszcze 45 zł....

No to teraz czekam na Wasze opinie i wypowiedzi :lol:

Posted

Nie mogę się doliczyć, żebym aż tyle zapłacił...:shake:
Tyszaki to jest "pakiet".:lol: Chyba teraz mam zapłacone za deklaracyjne tyszaki do grudnia... Dylanka jest już u Ciebie, więc pieniążki z tej kwoty dla niej przechodzą na innego tyskiego psiaka albo na łatanie dziury budżetowej tych, które mają braki... Albo dołóż do podróży Dylanki...
Ale żebym ja zapłacił za Dylankę aż pięć miesięcy do przodu?:crazyeye: Chyba tylko do grudnia...:roll:

Ty decyduj, a ja prześlę 3 x 110 zł za następny kwartał w grudniu.:loveu: Czy może tak być?

Posted

[quote name='AlfaLS']Filmik się wgrywa i pewnie długo to potrwa bo ja gapa taki na ponad 3 minuty nakręciłam [/QUOTE]

Fajnie, że aż trzy minuty. To ja kręcę za krótkie...:lol:

Posted

No i Alfa zasnęła przy wgrywaniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co do kasy to ja oczywiście podtrzymuję to co pisałem wcześniej- transport do zapłaty a reszta na "fundusz tyszakowy":lol:

Posted

Alfa nie zasnęła tylko jak się wszystko już wgrało to wyszło że do filmiku "dodało" się jakieś dodatkowe 30 sekund z filmiku, który był w komputerze i na którym ja wcześniej eksperymentowałam :evil_lol:. A jak zaczęłam wgrywać drugi raz to doszłam do wniosku, ze ranek mnie zastanie i odłożyłam to na dziś :lol:

Posted

:multi::multi::multi:pięknie wyszło:) jeszcze w to nie mogę uwierzyć,że Dylaneczka jest u Ciebie...:loveu::loveu::loveu::loveu:..a jak pięknie na końcu się do nas uśmiechnęła:)

Posted

Nie mogłem powstrzymać się i obejrzałem Dylankę w szkole (korzystając z tego, że obowiązuje nas dziennik komputerowy:evil_lol:). Dylaneczka cudna i bardzo ciekawa świata. Wszędzie zajrzałaby i wszystko by obwąchała. Ale Tarunia tak samo urocza - ona z kolei ciekawa Dylanki. Widzę, że na filmiku jest napisana jedynka. A to znaczy, że fani Dylanki mogą liczyć na cały serial!:loveu:

Posted

[quote name='magda222']Od razu widać, że AlfieLS zajęć przybyło, bo rzadziej na dogo bywa ;)
Ale takie obowiązki to pewnie sama przyjemność :)[/QUOTE]
Zajęć przybyło bo u mnie tak zawsze w okolicach 18-26-ty. Trzeba ludziom podatki liczyć :evil_lol:. Ale jeszcze dziś będzie szersza relacja z życia Dylanki i nas wszystkich :lol:

Posted

Kochani, zaglądnijcie proszę do Wizuska.Potrzeba wszystkiego...:-(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184718-WIZUSEK-W-CIĘŻKIM-STANIE!-Proszę-o-pomoc-([/url]

Posted

[quote name='AlfaLS']Zajęć przybyło bo u mnie tak zawsze w okolicach 18-26-ty. Trzeba ludziom podatki liczyć :evil_lol:. [/QUOTE]

... i podnosić tym, którzy nie wiedzą, co z pieniążkami zrobić...:diabloti: Na psiaki!:evil_lol:

Posted

[quote name='kaja555']Dylaneczka - Paróweczka :)[/QUOTE]
Kaja od Dylanki :mad:

[quote name='ranias']Kochani, zaglądnijcie proszę do Wizuska.Potrzeba wszystkiego...:-(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184718-WIZUSEK-W-CIĘŻKIM-STANIE!-Proszę-o-pomoc-([/url][/QUOTE]

Zajrzyjcie do Wizuska - taka bieda u tego starego chorego onka, że coś strasznego:-(. Teraz kciuki najbardziej potrzebne bo z Wizuskiem marnie ale walczy, mocno walczy :-(

[quote name='UBOCZE']... i podnosić tym, którzy nie wiedzą, co z pieniążkami zrobić...:diabloti: Na psiaki!:evil_lol:[/QUOTE]

Jestem za !!!!!!! Tylko tacy to mało kiedy mają wrażliwe serca :shake:

Na konto Dylanki wpłynęło 60 zł. od Leyli - jak napisała tak przekazała:lol:. Pięknie dziękujemy!!!!!

Ponieważ coś nie bardzo jesteście kochani chętni do wypowiadania się finansach spadkowych po Dylance to ja sobie pozwolę co nie co się poszarogęsić :evil_lol:.
Dziś Dylanka ma na koncie [B]708 zł.[/B]. Pozwolę sobie z tej kwoty pokryć koszty transportu suni do Szczecina co jak pisałam kosztowało [B]350 zł[/B]. Zostaje wiec [B]358 zł[/B]. W kwestii [B]125 zł.[/B] deklaracji UBOCZA, które zostały wpłacone aż do marca do przodu - musi się wypowiedzieć sam zainteresowany - to sporo pieniędzy i decyzja należy do darczyńcy :lol:.

Zostaje nam więc [B]233 zł[/B]. i czekam na propozycje co robimy z tą kasą???????? Bo jak nic nie zaproponujecie to sama coś zaproponuję :diabloti:

Na początek proponuję to co nam wyliczy Zuzia, ze zostało z hotelikowania Dylanki przeznaczyć na hotelik naszych weteranek.....