Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

Posted

Tutaj tez zaglądam, żeby zobaczyć jak sprawy stoją. Widzę, UBOCZE chwycił wiatr w skrzydła czyli wenę twórczą:lol:.To dobry znak dla Dylanki,
[B][COLOR="#000080"] bo jak Ubocze rymuje
to kaska łatwiej wskakuje[/COLOR][/B]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3]Pośród smętków, skarg i złości[/SIZE]
[SIZE=3]Może uśmiech wnet zagości...[/SIZE]
[SIZE=3]Czy możliwe to? A juści![/SIZE]
[SIZE=3]Gdy Dylanka schron opuści...[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=2]Dylanka zbiera deklaracje na hotelik. Ma 70 złotych miesięcznie...[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Kto jeszcze ją wspomoże???..............[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD6cMTCUI/AAAAAAAABf4/Qbk01F9HD3M/s512/DSC_0191.JPG[/IMG]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]

Posted

[quote name='polubek']niech tylko przedłużą umowę (oby) to Dylanka będzie coś miała ode mnie.[/QUOTE]
Trzymamy kciuki za przedłużenie - nie tylko ze względu na Dylankę;)

Posted

[SIZE=3]Deklaracje miesięczne na hotelik:[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[COLOR=#0000ff]UBOCZE 20 zł. od marca
AlfaLS 20 zł. od marca
filcant 20 zł.
Nikus 10 zł.[/COLOR]

Razem 70 złotych...

Kto jeszcze dorzuci kilka złotych miesięcznie kochanej staruszce Dylance?
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]

Posted

[quote name='UBOCZE']Tak głośno, Alfa, myślę. Może taki dać tytuł:

[SIZE=3]Czy staruszka Dylanka zobaczy wiosnę? Zbieramy deklaracje na hotelik...[/SIZE][/QUOTE]
Mówisz - masz, choć z małą modyfikacją..............:evil_lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Mówisz - masz, choć z małą modyfikacją..............:evil_lol:[/QUOTE]

Fajna modyfikacja...:lol:

Oj, chciałbym, żeby na nią się uzbierało jeszcze przed marcem...:roll:

Posted

[SIZE=3]Gdzieś tam tęsknią do fortuny,[/SIZE]
[SIZE=3]Okradają nawet banki,[/SIZE]
[SIZE=3]A ja nie chcę dużej sumy,[/SIZE]
[SIZE=3]Starczy dyszka dla Dylanki...[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=2]Dylanka chce opuścić już schron, bo tęskni za pogodną starością. Prosimy w jej imieniu choć o 10 złotych miesięcznie na hotelik......[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD9ONxfoI/AAAAAAAABgg/4y1or1W053s/DSC_0220.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='polubek']jajku Ubocze jak czytam te wierszyki to mi żal i wstyd że nie mogę nic od siebie na razie dać (mam nadzieję że tylko chwilowo).[/QUOTE]
Polubek, zupełnie niepotrzebnie...
Wszyscy robimy, co możemy, żeby wyciągnąć te bidy, i gdybyśmy mieli tyle pieniążków, ile chcielibyśmy, to ten dział dogo okazałby się w ogóle niepotrzebny. Można tylko pomarzyć, żeby tak było...

Posted

Każdy z nas robi to co może i umie:lol: I w ten sposób pomagamy. Polubek robi super banerki, UBOCZE pisze śliczne wierszyki, ja nie potrafię ani tego ani tego ale chociaż aktualizuję wątek i podnoszę, inni wątek odwiedzają jak mogą to coś dorzucą jak nie to podnoszą wątek - a dzięki temu wszystkiemu Dylanka jest widoczna i jej szanse wzrastają:lol:. Kochani tak trzymać:lol:

Posted

[quote name='Mada:)']To podrzucam dylankę wysoko, bo inaczej pomóc nie ogę niestety... ;( A to bardzo męczące, taka bezsilnośc.Alfa, dziękuję za wszystko! :)[/QUOTE]
Mada nie ma za co dziękować trzeba pracować:mad: Ty z nas masz najbliżej grazynę9915 spróbuj ją pomolestować żeby zrobiła jakieś nowe zdjęcia Dylanki, bo te ze strony schroniskowej są już chyba trochę starawe:shake:. Nowe by pokazały sunię jaka jest dziś. I jeśli dałybyście radę to spróbujcie się coś o niej dowiedzieć bo my z tak daleka to mamy jeszcze trudniej:shake:. Da się coś zadziałać? Tylko wiesz, musisz tak solidnie molestować bo Grażyna ma tyle spraw na głowie że o Dylance może zapomnieć - dbaj żeby jednak nie zapomniała:evil_lol: Ale Ci zadanie wymyśliłam - strach się bać:diabloti:

Polubek wstawiłam Twoje banerki na pierwszą stronę. Są super i nie ma sensu żeby się marnowały na drugiej:lol:. Nie zabijesz za to?????????:evil_lol:

Posted

Aż z Brytanii pyta pliszka:
"Dla Dylanki będzie dyszka?"

Staruszka Dylanka prosi o wsparcie na hotelik.
12 złotych miesięcznie to dla niej jeden dzień życia w hoteliku, na który zbieramy...
Kto jeszcze zadeklaruje jakieś pieniążki dające Dylance nadzieję na lepsze życie niż w schroniskowym boksie???

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD7qrYyFI/AAAAAAAABgI/HbpySjBiRio/DSC_0201.JPG[/IMG]

Posted

[FONT=Arial Black]Smutna staruszka Dylanka ma dopiero 70 zł. miesięcznie deklaracji na hotelik...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[COLOR=#0000ff]UBOCZE 20 zł. od marca
AlfaLS 20 zł. od marca
filcant 20 zł.
Nikus 10 zł.

[B]RAZEM 70 ZŁ[/B].[/COLOR]

[FONT=Arial Black]Czy do końca życia musi cierpieć w schronie? Kto jeszcze dorzuci parę złotych miesięcznie? Nawet 5 złotych się liczy...[/FONT]

Posted

One wszystkie mają tam takie oczy,że.........:( Podnosic moge ,ale pieniązki jako takie dopiero za tydzień. Mam troche deklaracji,jeszcze bazarki nie zapłacone. Serce sie kroi.............

UBOCZE,jeszcze te Twoje wyciskacze łez......:( musisz jakis tomik wydac.o wszystkich tych bidokach.

Posted

Dziękujemy, Javena, za przybycie! :loveu:

Sam udział w wątku, przypominanie o nim - to też bardzo ważne...:lol:

Ja też mam słabość do tych schroniskowych staruszek i nie mogę pogodzić się, że one stają się takie apatyczne, bo cierpią...:-(

Posted

Ok.od marca 5 zł. Naprawde nie jestem wstanie wiecej. Proszę tez o przypominanie. Bo to już wiek,gdzie dopada skleroza...;)
oprócz tego coś tam wyskrobie jednorazowo.

Posted

[quote name='Javena']Ok.od marca 5 zł. Naprawde nie jestem wstanie wiecej. Proszę tez o przypominanie. Bo to już wiek,gdzie dopada skleroza...;)
oprócz tego coś tam wyskrobie jednorazowo.[/QUOTE]

Dziękujemy!!!:lol::lol::lol:

Przed marcem to chyba jeszcze nie uzbieramy...

[FONT=Arial Black]Mamy więc dla Dylanki 75 złotych deklaracji miesięcznie!!! :lol::lol::lol: [/FONT]

Posted

[quote name='UBOCZE']Dziękujemy!!!:lol::lol::lol:

Przed marcem to chyba jeszcze nie uzbieramy...

[FONT=Arial Black]Mamy więc dla Dylanki 75 złotych deklaracji miesięcznie!!! :lol::lol::lol: [/FONT][/QUOTE]
Javena bardzo dziękujemy, niestety ja też myślę że przed marcem będzie trudno a i nie wiadomo czy miejsce w hoteliku będzie:shake: Do Zuzi na razie goście hotelowi głównie przybywają, ruch w drugą stronę na razie słaby. Pewnie jest to też wina tej okropnej zimy ale zuzine boksy nie są z gumy i ona choć serce ma do tych staruszków ogromne to ich nie powiększy tak z dnia na dzień:shake:

Mamy 75 zł.:multi:

Posted

Dylanko kochana żeby Ci było choć troszkę weselej to Ci napiszę że masz pierwsze pieniążki na swoim koncie:multi:. Wujek [B]Nikus[/B] wpłacił dziś 10 zł. na Twoją lepszą przyszłość i tym samym - mam nadzieję - rozwiązał worek z deklaracjami na hotelik dla Ciebie :lol:. [B]Za wpłatę pięknie dziękujemy!!!!!!!!!!! [/B] I zastanawiamy się, że tak w liczbie mnogiej napiszę, skąd On wiedział na jakie konto wpłacać - przecież tu księgowa nie wybrana................:mad: :evil_lol: