marysia55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tutaj tez zaglądam, żeby zobaczyć jak sprawy stoją. Widzę, UBOCZE chwycił wiatr w skrzydła czyli wenę twórczą:lol:.To dobry znak dla Dylanki, [B][COLOR="#000080"] bo jak Ubocze rymuje to kaska łatwiej wskakuje[/COLOR][/B] Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [SIZE=3]Pośród smętków, skarg i złości[/SIZE] [SIZE=3]Może uśmiech wnet zagości...[/SIZE] [SIZE=3]Czy możliwe to? A juści![/SIZE] [SIZE=3]Gdy Dylanka schron opuści...[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=2]Dylanka zbiera deklaracje na hotelik. Ma 70 złotych miesięcznie...[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Kto jeszcze ją wspomoże???..............[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD6cMTCUI/AAAAAAAABf4/Qbk01F9HD3M/s512/DSC_0191.JPG[/IMG] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] Quote
polubek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 niech tylko przedłużą umowę (oby) to Dylanka będzie coś miała ode mnie. Quote
AlfaLS Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='polubek']niech tylko przedłużą umowę (oby) to Dylanka będzie coś miała ode mnie.[/QUOTE] Trzymamy kciuki za przedłużenie - nie tylko ze względu na Dylankę;) Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tak głośno, Alfa, myślę. Może taki dać tytuł: [SIZE=3]Czy staruszka Dylanka zobaczy wiosnę? Zbieramy deklaracje na hotelik...[/SIZE] Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [SIZE=3]Deklaracje miesięczne na hotelik:[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [COLOR=#0000ff]UBOCZE 20 zł. od marca AlfaLS 20 zł. od marca filcant 20 zł. Nikus 10 zł.[/COLOR] Razem 70 złotych... Kto jeszcze dorzuci kilka złotych miesięcznie kochanej staruszce Dylance? [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Hej Dylanka pieknotko - wujek Ubocze mnie tu zaprisil.. zajrze troszke pozniej do Ciebei laleczko Quote
AlfaLS Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='UBOCZE']Tak głośno, Alfa, myślę. Może taki dać tytuł: [SIZE=3]Czy staruszka Dylanka zobaczy wiosnę? Zbieramy deklaracje na hotelik...[/SIZE][/QUOTE] Mówisz - masz, choć z małą modyfikacją..............:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='AlfaLS']Mówisz - masz, choć z małą modyfikacją..............:evil_lol:[/QUOTE] Fajna modyfikacja...:lol: Oj, chciałbym, żeby na nią się uzbierało jeszcze przed marcem...:roll: Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [SIZE=3]Gdzieś tam tęsknią do fortuny,[/SIZE] [SIZE=3]Okradają nawet banki,[/SIZE] [SIZE=3]A ja nie chcę dużej sumy,[/SIZE] [SIZE=3]Starczy dyszka dla Dylanki...[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=2]Dylanka chce opuścić już schron, bo tęskni za pogodną starością. Prosimy w jej imieniu choć o 10 złotych miesięcznie na hotelik......[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD9ONxfoI/AAAAAAAABgg/4y1or1W053s/DSC_0220.JPG[/IMG] Quote
polubek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 jejku Ubocze jak czytam te wierszyki to mi żal i wstyd że nie mogę nic od siebie na razie dać (mam nadzieję że tylko chwilowo). Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='polubek']jajku Ubocze jak czytam te wierszyki to mi żal i wstyd że nie mogę nic od siebie na razie dać (mam nadzieję że tylko chwilowo).[/QUOTE] Polubek, zupełnie niepotrzebnie... Wszyscy robimy, co możemy, żeby wyciągnąć te bidy, i gdybyśmy mieli tyle pieniążków, ile chcielibyśmy, to ten dział dogo okazałby się w ogóle niepotrzebny. Można tylko pomarzyć, żeby tak było... Quote
AlfaLS Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Każdy z nas robi to co może i umie:lol: I w ten sposób pomagamy. Polubek robi super banerki, UBOCZE pisze śliczne wierszyki, ja nie potrafię ani tego ani tego ale chociaż aktualizuję wątek i podnoszę, inni wątek odwiedzają jak mogą to coś dorzucą jak nie to podnoszą wątek - a dzięki temu wszystkiemu Dylanka jest widoczna i jej szanse wzrastają:lol:. Kochani tak trzymać:lol: Quote
Mada:) Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To podrzucam dylankę wysoko, bo inaczej pomóc nie ogę niestety... ;( A to bardzo męczące, taka bezsilnośc.Alfa, dziękuję za wszystko! :) Quote
AlfaLS Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Mada:)']To podrzucam dylankę wysoko, bo inaczej pomóc nie ogę niestety... ;( A to bardzo męczące, taka bezsilnośc.Alfa, dziękuję za wszystko! :)[/QUOTE] Mada nie ma za co dziękować trzeba pracować:mad: Ty z nas masz najbliżej grazynę9915 spróbuj ją pomolestować żeby zrobiła jakieś nowe zdjęcia Dylanki, bo te ze strony schroniskowej są już chyba trochę starawe:shake:. Nowe by pokazały sunię jaka jest dziś. I jeśli dałybyście radę to spróbujcie się coś o niej dowiedzieć bo my z tak daleka to mamy jeszcze trudniej:shake:. Da się coś zadziałać? Tylko wiesz, musisz tak solidnie molestować bo Grażyna ma tyle spraw na głowie że o Dylance może zapomnieć - dbaj żeby jednak nie zapomniała:evil_lol: Ale Ci zadanie wymyśliłam - strach się bać:diabloti: Polubek wstawiłam Twoje banerki na pierwszą stronę. Są super i nie ma sensu żeby się marnowały na drugiej:lol:. Nie zabijesz za to?????????:evil_lol: Quote
polubek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 jak pomogą małej to :cool2:, a jak nie to :grab: :grin: Quote
AlfaLS Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='polubek']jak pomogą małej to :cool2:, a jak nie to :grab: :grin:[/QUOTE] Na pewno pomogą, teraz to muszą:diabloti: Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Aż z Brytanii pyta pliszka: "Dla Dylanki będzie dyszka?" Staruszka Dylanka prosi o wsparcie na hotelik. 12 złotych miesięcznie to dla niej jeden dzień życia w hoteliku, na który zbieramy... Kto jeszcze zadeklaruje jakieś pieniążki dające Dylance nadzieję na lepsze życie niż w schroniskowym boksie??? [IMG]http://lh4.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD7qrYyFI/AAAAAAAABgI/HbpySjBiRio/DSC_0201.JPG[/IMG] Quote
UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [FONT=Arial Black]Smutna staruszka Dylanka ma dopiero 70 zł. miesięcznie deklaracji na hotelik...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [COLOR=#0000ff]UBOCZE 20 zł. od marca AlfaLS 20 zł. od marca filcant 20 zł. Nikus 10 zł. [B]RAZEM 70 ZŁ[/B].[/COLOR] [FONT=Arial Black]Czy do końca życia musi cierpieć w schronie? Kto jeszcze dorzuci parę złotych miesięcznie? Nawet 5 złotych się liczy...[/FONT] Quote
Javena Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 One wszystkie mają tam takie oczy,że.........:( Podnosic moge ,ale pieniązki jako takie dopiero za tydzień. Mam troche deklaracji,jeszcze bazarki nie zapłacone. Serce sie kroi............. UBOCZE,jeszcze te Twoje wyciskacze łez......:( musisz jakis tomik wydac.o wszystkich tych bidokach. Quote
UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dziękujemy, Javena, za przybycie! :loveu: Sam udział w wątku, przypominanie o nim - to też bardzo ważne...:lol: Ja też mam słabość do tych schroniskowych staruszek i nie mogę pogodzić się, że one stają się takie apatyczne, bo cierpią...:-( Quote
Javena Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ok.od marca 5 zł. Naprawde nie jestem wstanie wiecej. Proszę tez o przypominanie. Bo to już wiek,gdzie dopada skleroza...;) oprócz tego coś tam wyskrobie jednorazowo. Quote
UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Javena']Ok.od marca 5 zł. Naprawde nie jestem wstanie wiecej. Proszę tez o przypominanie. Bo to już wiek,gdzie dopada skleroza...;) oprócz tego coś tam wyskrobie jednorazowo.[/QUOTE] Dziękujemy!!!:lol::lol::lol: Przed marcem to chyba jeszcze nie uzbieramy... [FONT=Arial Black]Mamy więc dla Dylanki 75 złotych deklaracji miesięcznie!!! :lol::lol::lol: [/FONT] Quote
AlfaLS Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='UBOCZE']Dziękujemy!!!:lol::lol::lol: Przed marcem to chyba jeszcze nie uzbieramy... [FONT=Arial Black]Mamy więc dla Dylanki 75 złotych deklaracji miesięcznie!!! :lol::lol::lol: [/FONT][/QUOTE] Javena bardzo dziękujemy, niestety ja też myślę że przed marcem będzie trudno a i nie wiadomo czy miejsce w hoteliku będzie:shake: Do Zuzi na razie goście hotelowi głównie przybywają, ruch w drugą stronę na razie słaby. Pewnie jest to też wina tej okropnej zimy ale zuzine boksy nie są z gumy i ona choć serce ma do tych staruszków ogromne to ich nie powiększy tak z dnia na dzień:shake: Mamy 75 zł.:multi: Quote
AlfaLS Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Dylanko kochana żeby Ci było choć troszkę weselej to Ci napiszę że masz pierwsze pieniążki na swoim koncie:multi:. Wujek [B]Nikus[/B] wpłacił dziś 10 zł. na Twoją lepszą przyszłość i tym samym - mam nadzieję - rozwiązał worek z deklaracjami na hotelik dla Ciebie :lol:. [B]Za wpłatę pięknie dziękujemy!!!!!!!!!!! [/B] I zastanawiamy się, że tak w liczbie mnogiej napiszę, skąd On wiedział na jakie konto wpłacać - przecież tu księgowa nie wybrana................:mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts