Leyla Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='AlfaLS']Kochana Dylanka ma podróż jak w bajce - naszym ulubionym kierowcą Nikusem :multi:[/QUOTE] Nikuś jak zwykle niezawodny.... Quote
Plicha Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A Dylanka jest taka nieśmiała jak Mikusia czy trochę bardziej odważna? Quote
UBOCZE Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Plicha']A Dylanka jest taka nieśmiała jak Mikusia czy trochę bardziej odważna?[/QUOTE] Też jestem ciekawy, ale mam nadzieję, że jest już tak: [SIZE=3]Czemu psiak macha ogonem,[/SIZE] [SIZE=3]Kiedy wciąż schron mu domem?[/SIZE] [SIZE=3]Bo w sobotę będzie zmiana...[/SIZE] [SIZE=3]Szykuj się, Dylciu kochana! :lol::lol::lol:[/SIZE] Quote
Monika z Katowic Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mamy tu, na wątku Dylanki, prawdziwego poetę!:multi::multi: Ubocze - zapraszam Cię serdecznie na wątek Ciaputki i bardzo proszę o śliczny wierszyk dla Niej! :loveu::loveu: Pierwszy banerek w moim podpisie to właśnie Ciaputka... Quote
UBOCZE Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Mamy tu, na wątku Dylanki, prawdziwego poetę!:multi::multi: Ubocze - zapraszam Cię serdecznie na wątek Ciaputki i bardzo proszę o śliczny wierszyk dla Niej! :loveu::loveu: Pierwszy banerek w moim podpisie to właśnie Ciaputka...[/QUOTE] Jaki poeta, Moniko? Zawstydzasz mnie...:oops: Raczej wierszokleta...:evil_lol: Na pewno ułożę rymowankę dla Ciaputki i to niejedną, tylko muszę (obiecuję to dziś zrobić) wczytać się w wątek, bo wtedy rymowanka będzie bardziej sugestywna, a zarazem szczera. Ciaputko, biegnę do Ciebie...:lol: Quote
magda222 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nie było mnie tu kilka dni a tu takie zmiany !!! :multi: Ale nie jestem zaskoczona,bo wujek Nikuś dał mi już cynk ;) Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='magda222']Nie było mnie tu kilka dni a tu takie zmiany !!! :multi: Ale nie jestem zaskoczona,bo wujek Nikuś dał mi już cynk ;)[/QUOTE] No nie da się ukryć że staramy się o te zmiany wszyscy bardzo :lol: Dylanka pakuje już swój plecaczek z marzeniami i odlicza dni do wyjścia na wolność. Jeszcze tylko cztery noce i ..............jej nie będzie za niebieskimi kratami:multi: Nikus a Ty będziesz jechał sam z Dylanką czy bierzesz jakąś Ciotkę do towarzystwa?:evil_lol: Quote
Nikus Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 miejsca jest dużo:) jak ktoś ma ochotę to zapraszam:) Quote
Monika z Katowic Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tylko ciekawe, co na to powie żona? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Może jakaś tyska cioteczka pojechałaby nasze skarby obfocić???????? Szukamy ochotnika :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 No to teraz parę zdań na temat finansów naszej Dylanki;). Wyjazd do hoteliku się zbliża więć temat "na czasie". Od 18.02.2010r. na konto Dylanki wpłynęło: - p. Barosz Z. "Pan z Goldenline" 50 zł., - Syla 20 zł., - Bjuta 5 zł., - Leyla 60 zł., - p. Sylwia T. 50 ZŁ. - DEKLARACJA JEDNORAZOWA, - funia 10 zł. DEKLARACJA JEDNORAZOWA RAZEM:195 ZŁ. [B][COLOR="#006400"]Razem z deklaracji więc Dylanka ma już 329 zł. plus 85 zł. z "bazarku benzynowego" = 414 zł. [/COLOR][/B] Pięknie dziękujemy wszystkim wpłacającym - Dylanka ma szczęście i niedługo będzie wolna:multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 do tej soboty to ja chyba kitę wywine:icon_roc: Quote
AlfaLS Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Leyla']do tej soboty to ja chyba kitę wywine:icon_roc:[/QUOTE] Lepiej nie:evil_lol:.Bo kto z nami będzie przeżywał podróż i pierwsze chwile w hoteliku? Że już o sponsorowaniu pobyty tam nie wspomnę:diabloti: Zaciskaj kciuki za Dylankę i spokojnie czekamy..........na sobotę:evil_lol:. Wyjazd już o 7.30:lol: Quote
Guest malva Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ściągam Dylankę ze swego podpisu ,dzięki tylu dobrym ludziom jestem o nią spokojna wstawiam Lębork ,straszna tam sytuacja będę tu jednak oczywiście cały czas zaglądać Quote
Javena Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja też nie moge sie doczekać. Ciekawa jestem ,jak sie zachowa,jak zobaczy słońce? Juz nam tak ładnie przyswieca.Dylanko ,bedziesz jeszcze szczesliwa.!!!!!!! Quote
zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pod warunkiem, ze do soboty zaswieci ..... Jak na razie od wczoraj u nas kropi drobny deszczyk ...... Quote
Guest malva Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 może być i deszczyk-byle poza kratami Quote
AlfaLS Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Malva możesz mieć w podpisie i Dylankę i Lębork - można mieć nawet 5 banerków, ważne żeby razem było nie więcej niż 500 pikseli;). Macie rację - czy słońce, czy deszczyk - nieważne - ważne że już nie za kratami a na wolności:lol:. Czekamy z niecierpliwością na sobotę:multi: Quote
Nikus Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No wlecze się ten tydzień straszliwie...... Quote
AlfaLS Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Nikus']No wlecze się ten tydzień straszliwie......[/QUOTE] A myślałam że tylko ja mam takie odczucie:evil_lol: Quote
wojtuś Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 I ja jestem na zaproszenie UBOCZE, późno, tyle tych bid, a dla Dylanki na nowe życie też przekażę "wyprawkę"- trochę kasy. Proszę o nr konta na skrzynkę. UBOCZE - piękne wiersze - i się spełniło - jest już słoneczko, niedługo będzie zielona trawa a niej szczęśliwa sunia Dylanka:-) Z pozdrowieniami:-) Quote
AlfaLS Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='wojtuś']I ja jestem na zaproszenie UBOCZE, późno, tyle tych bid, a dla Dylanki na nowe życie też przekażę "wyprawkę"- trochę kasy. Proszę o nr konta na skrzynkę. UBOCZE - piękne wiersze - i się spełniło - jest już słoneczko, niedługo będzie zielona trawa a niej szczęśliwa sunia Dylanka:-) Z pozdrowieniami:-)[/QUOTE] Wojtuś witamy serdecznie! Mamy nadzieję, że na dłużej przyłączysz się do naszej silnej grupy "wybawicieli tyskich staruszków":lol: Mamy jeszcze nad kim pracować, oj mamy:diabloti: Konto wysyłam na PW i dziękuję w imieniu Dylanki:lol: Quote
Javena Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj,Wojtus też tutaj? No i jak tu nie dziekowac.Dylanko ,ale masz szczęscie. WOJTUŚ SERDECZNE DZIEKI!!!!! Quote
Recommended Posts