E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 olalolaa napisał(a):Podoba mi się to Chanel, a Wam?:roll::loveu: Ba! Klasa i marka. Obie brunetki. Elegancki, miły dla oka minimalizm kolorów i wzorów. Jedyna sunia na dogomanii z takim imieniem. dodać na wiosnę białą obróżkę przeciwkleszczową i będzie całkiem w kolorystyce chanelowskiej :) Chanel, fajnie się będzie spieszczać i skracać na wszelkie potrzeby, Szan, Nel, będzie reagowała na dźwięk 1 i 2 członu imienia, imię dźwięczne, szybko sunia załapie, że to do niej, czyli praktyczne jak Chanel. Ja jestem za - jako pomysłodawca w nielicznej chwili oświecenia. Ewa Quote
Atrisko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 wiq napisał(a):Może Choco Chanel? :evil_lol: i to byłaby kwintesencja udanego wyboru.... Chocco Chanel Quote
olalolaa Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 hehe no i super :) ale laska będzie miała imię mmm:loveu::loveu: czyli Choco Chanel ? ( nie Coco chanel jak byłoby orginalnej marki hehe.. przekrecimy troche będzie czekoladowo;) ) Quote
olalolaa Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 oczywiście nikt nie będzie owlal podwójnym imieniem do niej.. mysle ze Chanel, będzie tym właściwym. Quote
wiq Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ano, tak w nawiązaniu do marki, ale na psiowo ;) myślę, że taka gra słów w ogłoszeniu przyciągnie wzrok :) Quote
Atrisko Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a właściciel będzie miał pole do popisu...czy Chocco czy Chanel...brzmi pięknie i suni słodzić można bez ustanku jeśli grzeczna z niej dziewczynka... czyli co postanowione? Proszę o zmianę tytułu: Śliczna czekoladka! Młodziutka Chocco Chanel czeka w schronisku.... na dom i ciebie... Quote
Schronisko-czest Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Choco Chanel - piękne imię. Świetny pomysł! Zmieniamy w karcie psa i na stronie. :) Bardzo gadała do aparatu, tu jedyne zdjęcie z nie do końca otwartym pyskiem: Zimowe futerko i zimowy tłuszczyk: Quote
magenka1 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Oj widać jak jest rozmowna ciekawe co chciała nam powiedzieć ... na pewno weźcie mnie już do domku Quote
olalolaa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Właśnie dobrze ze ona sie tak rozkręciła, kiedyś to ja pamiętam ze musiałam ją nosić, lało się ze mnie bo ona chodzic nie chciała.. bała sie bidulka.. ale z czasem, z tygodnia na tydzien na spacerach otworzyła się ;) Teraz juz chygba nie da sobie dmuchac w kasze tak jak kiedys. A jak tam jej ogonek? wsyztsko z nim w porządku? Chanel wygląda tak zimowo :) niezle gęste futro ma pewnie, bo na taka wygląda, no i przytyła tez troszkę, jak była młodziutka to była taka drobniuteńka. Quote
olalolaa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 a moze Chanelka nasza liczyc na banerek? ;) ja nie potrafie zrobic Quote
olalolaa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 oo lilk_a dzięki! To częstujemy się :D:D Quote
E-S Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Końskim targiem Chocco Chanel - idealnie :) Jeszcze idealny domek potrzebny :) Ewa Quote
olalolaa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Chanelko w góre dziewuszko ! :) ;) Quote
Schronisko-czest Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nikt nie podziwia ślicznej Chanel? Quote
lilk_a Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 i co dalej ....ma allegro ? mogę jej zrobić .... Quote
E-S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Przydałyby się ładniejsze zdjęcia - takie portretowe, wysokiej jakości, i żeby było widać jaki ma piękny kolor gorzkiej czekolady. I ogłoszenia. tez może przestanę tkwić w informatycznym analfabetyzmie i się wezmę i nauczę robić ogłoszenia. Ewa Quote
olalolaa Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Ja porobie ogłoszenia na pewno, jak znajde chwilke, teraz mam ferie to mysle ze w najblizszych dniach ;) Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 W góre Kochaniutka!!! Nikt Cie nie odwiedza :(? Quote
E-S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 olalolaa napisał(a):W góre Kochaniutka!!! Nikt Cie nie odwiedza :(? Wróciłam z kilkudniowej katorżniczej roboty na drugim końcy Polski to poodwiedzam :) A co ze zdjęciami? Będą jakieś portreciki, może takie w słońcu jak wyjdzie (niebawem I hope) ? Ewa Quote
Schronisko-czest Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Portreciki pewnie będą, ale w przyszłym tygodniu. Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 lilk_a zrób jej to allegro jak będziesz miała hwile.. Ja czekam na te ładne zdjęcia, będą? Bo chce robic ogłoszenia Quote
Recommended Posts