Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
Podoba mi się to Chanel, a Wam?:roll::loveu:

Ba!
Klasa i marka. Obie brunetki. Elegancki, miły dla oka minimalizm kolorów i wzorów.
Jedyna sunia na dogomanii z takim imieniem.
dodać na wiosnę białą obróżkę przeciwkleszczową i będzie całkiem w kolorystyce chanelowskiej :)
Chanel, fajnie się będzie spieszczać i skracać na wszelkie potrzeby, Szan, Nel, będzie reagowała na dźwięk 1 i 2 członu imienia, imię dźwięczne, szybko sunia załapie, że to do niej, czyli praktyczne jak Chanel.
Ja jestem za - jako pomysłodawca w nielicznej chwili oświecenia.
Ewa

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe no i super :) ale laska będzie miała imię mmm:loveu::loveu:
czyli Choco Chanel ? ( nie Coco chanel jak byłoby orginalnej marki hehe.. przekrecimy troche będzie czekoladowo;) )

Posted

a właściciel będzie miał pole do popisu...czy Chocco czy Chanel...brzmi pięknie i suni słodzić można bez ustanku jeśli grzeczna z niej dziewczynka... czyli co postanowione? Proszę o zmianę tytułu: Śliczna czekoladka! Młodziutka Chocco Chanel czeka w schronisku.... na dom i ciebie...

Posted

Właśnie dobrze ze ona sie tak rozkręciła, kiedyś to ja pamiętam ze musiałam ją nosić, lało się ze mnie bo ona chodzic nie chciała.. bała sie bidulka.. ale z czasem, z tygodnia na tydzien na spacerach otworzyła się ;) Teraz juz chygba nie da sobie dmuchac w kasze tak jak kiedys. A jak tam jej ogonek? wsyztsko z nim w porządku?

Chanel wygląda tak zimowo :) niezle gęste futro ma pewnie, bo na taka wygląda, no i przytyła tez troszkę, jak była młodziutka to była taka drobniuteńka.

Posted

Przydałyby się ładniejsze zdjęcia - takie portretowe, wysokiej jakości, i żeby było widać jaki ma piękny kolor gorzkiej czekolady. I ogłoszenia. tez może przestanę tkwić w informatycznym analfabetyzmie i się wezmę i nauczę robić ogłoszenia.
Ewa

Posted

olalolaa napisał(a):
W góre Kochaniutka!!! Nikt Cie nie odwiedza :(?

Wróciłam z kilkudniowej katorżniczej roboty na drugim końcy Polski to poodwiedzam :)
A co ze zdjęciami?
Będą jakieś portreciki, może takie w słońcu jak wyjdzie (niebawem I hope) ?
Ewa