blacky. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mi wtorek pasuje, cały dzień - dopiero w środę do szkoły. Także możecie wpaść :) Quote
fergilka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Ta dziewczyna co robi taniej schroniskowe bidy wtorek ma zajęty cały, zapisałam Miecia do zooatelier na wtorek na 17-tą, oni tam wcześniej też nic nie mają :/ Czy ten termin Ci odpowiada Greven? Quote
blacky. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='fergilka']Ta dziewczyna co robi taniej schroniskowe bidy wtorek ma zajęty cały, zapisałam Miecia do zooatelier na wtorek na 17-tą, oni tam wcześniej też nic nie mają :/ Czy ten termin Ci odpowiada Greven?[/QUOTE] To dobrze że w ogóle jakiś fryzjer się znalazł :) Quote
Cudak Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Przepraszam za OT - wiece może, co z tą suczką: http://szczecin.schronisko.net/kwarantanna-id-42848.html ? Quote
kamilqax95x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Cudak']Przepraszam za OT - wiece może, co z tą suczką: http://szczecin.schronisko.net/kwarantanna-id-42848.html ? o jej biedna suczka :( jak ktoś mógł jej wyrządzić tak wielką krzywdę :( Quote
Cudak Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='kamilqax95x']może jej trzeba założyć wątek na dogo ??[/QUOTE] Tylko najpierw ktoś musiałby się czegoś więcej o niej dowiedzieć... Ty jej Kamila nie widziałaś? Quote
kamilqax95x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 nie bo mnie trochę nie było w schronisku...... ale jutro jade do Mietka (tylko niech ktoś mi powie w jakim jest boksie) i do tego 3łapka (tez w jakim boksie jest??) wyjść z nimi na spacer i porobić zdjęcia więc do niej pójdę Quote
Enigma79 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Trzyłapek w szczeniarni. Hurra,mam net tutaj, gdzie jestem... Quote
fergilka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Mietek jest na kwarantannie boks K-10, trzyłapek w szczeniętarni. Kamila a nie możesz w sobotę jechać jakoś rano? wspólnie lepiej robić zdjęcia ;-) Quote
Maupa4 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Witam. Wątek został zmoderowany. Usunęłam wszystkie posty nie związane z tematem. Przypominam WSZYSTKIM o Regulaminie Forum. Prywatne animozje proszę wyjaśniac i załatwiac sobie na PW. Pozdrawiam. Quote
fergilka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Byłam dziś u Miecia, podałam mu Dolpac,co łatwe nie było. Przed wyjazdem do schronu chwyciłam u mamy z lodówki kabanosa (ja nie jem mięsa). Na spacerku wciskałam w tego kabana po kawałku tabletki jednak Miecio za każdym razem zjadał tylko to co najlepsze a wypluwał tabletkę:diabloti:. Przy ostatnim kawałku kabanosika musiałam "zmemłać" go w buzi- co dla wegetarianki było nie lada wyzwaniem i w tej papce Miecio już nie mógł się połapać i połknął wszystko :-) Zdjęcia ze spacerku: Quote
katlis Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kamilqax wstaw te zdjęcia za pomocą photobucket lub fotosika. Te są za duże dla tego nie wyglądają dobrze tak jak zdjęcia fergilki. Quote
Cudak Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='fergilka'] Przy ostatnim kawałku kabanosika musiałam "zmemłać" go w buzi- co dla wegetarianki było nie lada wyzwaniem i w tej papce Miecio już nie mógł się połapać i połknął wszystko :-)[/QUOTE] Podziwiam. Ja bym się na takie coś nie zdobyła :evil_lol: Miecio ślicznie wyszedł na zdjęciach :loveu: Ciekawe, czy on chociaż trochę nie widzi...? Szkoda, że Święta musi spędzić w schronie... ale już po Wielkanocy będzie miał bardzo miłą niespodziankę ;) Quote
kamilqax95x Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Cudak'] Miecio ślicznie wyszedł na zdjęciach :loveu: Ciekawe, czy on chociaż trochę nie widzi...? [/QUOTE] napewno nic nie widzi bo jak poszłam do niego wczoraj to go zawołałam bo siedział w środku to podszedł z drugiej strony dopiero jak go jeszcze raz zawołałam to podszedł do mnie czyli wychodzi na to że nic nie widzi Quote
blacky. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ale chyba sam z siebie nie oślepnął bo nie widać tego płynu w jego oczkach... Quote
kamilqax95x Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='blacky764']Ale chyba sam z siebie nie oślepnął bo nie widać tego płynu w jego oczkach...[/QUOTE] jak sam z siebie przecież on po wypadku był nie musi mieć tej 'mgły' na oczach żeby nie widział ... pewnie jakieś nerwy zostały uszkodzone Quote
blacky. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Być może Kamilo, jak podacie mi tekst do ogłoszeń (bo to wy znacie dziewczyny temperament Mietka i co lubi) to TOZ wstawi go do poczekalni jako psa w domu tymczasowym. Jak podacie jaki jest itd. to sama napisze ogłoszenie :) Quote
Cudak Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Z ogłoszeniami lepiej poczekać, aż będzie w DT - wtedy też będzie wiadomo, jak u niego z czystością w domu itp Quote
blacky. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Cudak']Z ogłoszeniami lepiej poczekać, aż będzie w DT - wtedy też będzie wiadomo, jak u niego z czystością w domu itp[/QUOTE] O może i dobrze Cudak myślisz :) Jak będzie u mnie to ja mu wysmaruje historie na pół strony :D Quote
blacky. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Mieciu - Święta Świętami, ale nikt Cię nie odwiedza... Nowa smyczka i smakołyki do czyszczenia ząbkow już na Ciebie czekają :] Ze smyczą miałam problem, bo nie wiedziałam jaki rodzaj kupić, wybrałam taką regulowaną, zapinaną w 3 miejscach Quote
blacky. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 http://allegro.pl/item979568136_smycz_tasma_regulowana_2_7_m_czerwona_romby_od_ss.html#gallery dokładnie taką :) Quote
fergilka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='blacky764']Mieciu - Święta Świętami, ale nikt Cię nie odwiedza... Nowa smyczka i smakołyki do czyszczenia ząbkow już na Ciebie czekają :] Ze smyczą miałam problem, bo nie wiedziałam jaki rodzaj kupić, wybrałam taką regulowaną, zapinaną w 3 miejscach[/QUOTE] Dzięki blacky :-) we wtorek zakupię mu jakąś porządną obrożę. Przepraszam, że nie zaglądałam od wczoraj, ale dowiedziałam się, że w brutalny sposób zabito mojego kolegę z dzielnicy( czy jak to tam zwać to zasr...Wielgowo) i jakoś tak słów mi brakuje.... Quote
Recommended Posts