Jump to content
Dogomania

Szukamy DS dla pięknego Huskiego!!!PIESEK MA JUŻ SupER DS!!!!::):):):)

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal czekamy na Hasiora; jest w klinice, na kastracji. Po odbiorze pojedzie do koleżanki, która, jak pisałam wcześniej, u siebie potraktował mało gentelmeńsko ;) Nadal mam nadzieję, ze jako wizytujący zachowa się bardziej taktowanie ;)

Posted

Wiecie co, dostałam wiadomość, ze "w strudze koło Marek przy cmentarzu wisi ogłoszenie", że ktoś szuka huskiego.. Czy któraś z Was jest z Marek? Jeśli tak, to czy wiecie gdzie jest owa struga i cmentarz? Potrzebny nam numer, a nie mamy jak sprawdzić - może to właśnie Hasiora szukają.. ?

Posted

Maligna, jak możesz to popytaj.. ważna sprawa, bo może się okazać, że za chwilę wyadoptujemy czyjegoś psa.. Prawnie, możemy, ale etycznie; szkoda, bo może Hasior lubił swoją rodzinę?

Posted

hej

1. z tego co wiem to są dwa domki chętne do zaadoptowania hasiora
2. hasior chyba lubi wszystko/wszystkich, raczej nie okazuje smutku w klinice
3. jeśli to rzeczywiście jego rodzina to dostaną spowrotem wykastrowanego pieska?:)) to byłaby taka nauczka... nie spuszczaj na spacerze psa bo ci go wykastrują :)

Posted

zoja. napisał(a):
Wiecie co, dostałam wiadomość, ze "w strudze koło Marek przy cmentarzu wisi ogłoszenie", że ktoś szuka huskiego.. Czy któraś z Was jest z Marek? Jeśli tak, to czy wiecie gdzie jest owa struga i cmentarz? Potrzebny nam numer, a nie mamy jak sprawdzić - może to właśnie Hasiora szukają.. ?

Zoja, czy to ogłoszenie wisi również na stacji benzynowej we wspomnianej Strudze?
Jeśli tak - to Eva2406 była tam w niedzielę. Ogłoszenie dotyczyło zaginionej suczki husky, nie psa.
Chyba, że to całkiem świeża sprawa, więc można podjechać jeszcze raz.

Posted

elstir napisał(a):
hej

1. z tego co wiem to są dwa domki chętne do zaadoptowania hasiora
2. hasior chyba lubi wszystko/wszystkich, raczej nie okazuje smutku w klinice
3. jeśli to rzeczywiście jego rodzina to dostaną spowrotem wykastrowanego pieska?:)) to byłaby taka nauczka... nie spuszczaj na spacerze psa bo ci go wykastrują :)

Co tam nowego u Hasiora? Czy ktorys z domkow sie zdecydowal?