Aleksa. Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Angi zrobiła Hasiorowi trochę ogłoszeń dziękujemy:) Quote
zoja. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nadal czekamy na Hasiora; jest w klinice, na kastracji. Po odbiorze pojedzie do koleżanki, która, jak pisałam wcześniej, u siebie potraktował mało gentelmeńsko ;) Nadal mam nadzieję, ze jako wizytujący zachowa się bardziej taktowanie ;) Quote
NiJaSe Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 heh no to trzymam kciuki zeby tak bylo :) Quote
zoja. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wiecie co, dostałam wiadomość, ze "w strudze koło Marek przy cmentarzu wisi ogłoszenie", że ktoś szuka huskiego.. Czy któraś z Was jest z Marek? Jeśli tak, to czy wiecie gdzie jest owa struga i cmentarz? Potrzebny nam numer, a nie mamy jak sprawdzić - może to właśnie Hasiora szukają.. ? Quote
Aleksa. Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 KUrcze ja wiem gdzie jest struga( kojaze0 ale nie mam nawet jak pojechać:shake: Quote
Maligna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mogę zapytać.. ale dopiero na początku marca.. a w Słupnie zaginęła młoda ONka.. szukają Quote
Maligna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jestem chora.. jak wrócę do pracy, popytam uczniów;) Quote
zoja. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Maligna, jak możesz to popytaj.. ważna sprawa, bo może się okazać, że za chwilę wyadoptujemy czyjegoś psa.. Prawnie, możemy, ale etycznie; szkoda, bo może Hasior lubił swoją rodzinę? Quote
elstir Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 hej 1. z tego co wiem to są dwa domki chętne do zaadoptowania hasiora 2. hasior chyba lubi wszystko/wszystkich, raczej nie okazuje smutku w klinice 3. jeśli to rzeczywiście jego rodzina to dostaną spowrotem wykastrowanego pieska?:)) to byłaby taka nauczka... nie spuszczaj na spacerze psa bo ci go wykastrują :) Quote
Aleksa. Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Że wykastrowany to lepiej!!!:) Quote
Abrakadabra Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 zoja. napisał(a):Wiecie co, dostałam wiadomość, ze "w strudze koło Marek przy cmentarzu wisi ogłoszenie", że ktoś szuka huskiego.. Czy któraś z Was jest z Marek? Jeśli tak, to czy wiecie gdzie jest owa struga i cmentarz? Potrzebny nam numer, a nie mamy jak sprawdzić - może to właśnie Hasiora szukają.. ? Zoja, czy to ogłoszenie wisi również na stacji benzynowej we wspomnianej Strudze? Jeśli tak - to Eva2406 była tam w niedzielę. Ogłoszenie dotyczyło zaginionej suczki husky, nie psa. Chyba, że to całkiem świeża sprawa, więc można podjechać jeszcze raz. Quote
zoja. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nic nie wiem o stacji benzynowej :( A wiadomość o strudze, którą dostałam była dość lakoniczna.. Quote
Plicha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 elstir napisał(a):hej 1. z tego co wiem to są dwa domki chętne do zaadoptowania hasiora 2. hasior chyba lubi wszystko/wszystkich, raczej nie okazuje smutku w klinice 3. jeśli to rzeczywiście jego rodzina to dostaną spowrotem wykastrowanego pieska?:)) to byłaby taka nauczka... nie spuszczaj na spacerze psa bo ci go wykastrują :) Co tam nowego u Hasiora? Czy ktorys z domkow sie zdecydowal? Quote
Abrakadabra Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jutro się okaże :) To znaczy dzisiaj - bo już po 24.00 . Quote
Plicha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No to czekamy na info i trzymamy kciuki :) Quote
Recommended Posts