Jump to content
Dogomania

Szukamy DS dla pięknego Huskiego!!!PIESEK MA JUŻ SupER DS!!!!::):):):)

Recommended Posts

Posted

Witam,Hasiora sobie skopiowałam na swoją stronę,ponieważ w miare swoich możliwości pomagam znależć domki dla psin.Zgłosiła się do mnie pani,której spodobał się Hasior i chciałaby dowiedzieć się o nim troszkę,tzn.jakie ma usposobienie,czy toleruje inne zwierzęta itd.Póżniej napisze skąd pani dokładnie jest,żeby było można zorganizować jakąś wizyte przed adopcyjną.Czekam na informacje.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny jest,sama żałuje że nie mogę go przygarnąć,ale mam już łobuziare ze schroniska i Bola,którego nikt nie chciał no i dwoje dzieci,w sumie to tylko warunki lokalowe mi nie pozwalają na to,bo chęci i miłość zawsze jest,a tu jeszcze lato się zbliża,musze mieć miejsce dla tych biedactw,które raczej i tego roku u nas będą wyrzucane z aut.Dziwnym trafem,wyrzucają je koło mojego domu,pech czy szczęście??

Posted

malgorzatahubertszymon napisał(a):
Zaglądamy.Kiedy już wszystko poszło by dobrze,sprawdzicie jakoś tą panią?

Ja niestety bym nie mogła jestem za młoda.:roll: :eviltong:

Posted

No właśnie,ta pani mi też nic nie odpisuje,już się denerwuje,nie wiem,ale może przestraszyła się tych moich pytań,a gdzie piesek będzie mieszkał,w domu,na podwórku,a co z wizytą,czy się zgodzi,ta moja paplanina,że pies to nie zabawka itd,ja to nie umiem siedzieć cicho,a pani nadal milczy