Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzieki dziewczyny za 1 strone.... Teraz jasno widac jakpsica stoi finansowo - nie moja decyzja czy ryzykowac ja juz gdzies wyslac i intensywnie zebrac reszte deklaracji.... Jak myslicie? Szantunia malutka tyle ze puchata z tego co widze... chyba wiecej niz 20kg nie wazy - ja nie znam tego miejsca gdzie ja chcecie wyslac, czy to jest w srodku w pomieszczeniu czy kojce na zewnatrz? Quote
fizia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To jest fajny, stosunkowo nowy hotelik pod Warszawą Tu jest link do nowego wątku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/1794...6#post14053616"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1794...6#post14053616[/COLOR][/URL] a tu też trochę zdjęc [URL]http://www.dogomania.pl/threads/137165-Czy-jest-zapotrzebowanie-na-hotelik-dt-koA-o-Warszawy/page10[/URL] Są kojce, murowany pawilonik i miejsca w domu, trzeba dopytać Astaroth gdzie mogłaby umieścić Szantę, bo to tez zależy od możliwości w danej chwili Opieka dobra, wielki ogród - 3 tys metrow - do biegania Dobry kontakt z opiekunami, zdjęcia, relacje na dogo Było już tam kilka psów, którymi się opiekowałyśmy - min. Kiara, Sunny, Ares, Nell, Bel - wszystko było Ok Quote
KWL Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O ile pamiętam to szanta miała dołączyć do Tytusa ? Quote
malibo57 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 A jak z rozsyłaniem wątku? Bo coś mało ludzi tu zagląda. Więcej ludzi-więcej deklaracji. Banalne, wiem. Ale prawdziwe. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 NO wlasnie - rozsylacie dziewczyny? I dzieki ze 1 strone poprawilyscie, teraz widac dokladnie .. sytuacje finansowa szanty - kiepsko... A szkoda byloby to miejsce zmarnowac.... No to spamowac po Dogo ciotki, spamowac dla tej kruszynki... Szanta - trzymaj sie panienko sliczna nasza :) Quote
Dada M Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Szanta waży mniej niż 20 kg, na oko 15-17. Nie wiem, jak Fizia i clo umawiały się z Astaroth, ale gdy ja z nią rozmawiałam, rozpatrywana była opcja umieszczenia Szanty w domu, w pokoju z Tytusem (dlatego też po adopcji Kiary to miejsce w domu czeka). Szanta zgadza się z innymi psami, więc nie powinno być problemu. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [QUOTE]"Ja nie wiem, czy dobrze dzwonię, bo znalazłem ogłoszenie Kahny/Kaśki, takiej w typie teriera lub wilczarza, tylko tu nie ma żadnych danych kontaktowych. szukałem innych ogłoszeń, ale też nie ma, więc kliknąłem na "inne anonse" i tam był pani numer. Nie zna jej pani?" Nie mam pojęcia, o jaka sukę chodziło, ale ktoś ją bardzo inteligentnie ogłasza [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] Szkoda, bo panu mocno zależało.[/QUOTE] Nie dosc ze czlowiek pol przytomny z rana to jeszcze sobie monitor kawa zaplulam.. nie pieknie... Szanta - niech Cie Bog chroni od wariatow :) Quote
TERESA BORCZ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 zapisałam link do ASTAROTH. DZIS WYNEGOCJOWAŁAM NOWY HOTELIK DLA NAS POD WIELICZKĄ, BLISKO ZJAZDU Z A4. POMIESZCZENIA WEWNĘTRZNE I KOJCE ZEWNĘTRZNE CENY DLA NAS TAK JAK MIELEC I LWÓWEK DO WYBORU 10 PLUS KARMA I 12 Z WYŻYWIENIEM. BĘDĘ CHCIAŁA SPRAWDZIĆ PRZY OKAZJI POBYTU W KRAKOWIE. TROCHĘ SIĘ W NASZYCH SPA ZROBIŁO CIASNO, ALE I TAK BEDĄ LADA DZIEŃ NOWE MIEJSCA. TEN MI SIE PODOBA TEŻ ZE WZGLEDU NA SPORO MOŻLIWOŚCI BEZPŁATNEGO TRANSPORTU. jest tez miejsce dla suni u maramc w SZCZECINKU. CAJUS jb chwali hotelik cena 250 zł /m. DZIS NARESZCIE SPANUJĘ DLA CUDNEJ SUNI. Quote
malibo57 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Pomózcie zakołowanej - kto zbiera na Szantę? Jakis nr konta? Chcę wpłacic moja deklaracje, bo w końcu ten codzienny stres mnie zabije. Wpadam w panike, że zapomniałam przelać. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Teresa - skrzynke wyczysc :D Malibo - prozac przeslac? A nie, nie mam juz - zjadam ostanie 10 wlasnie ;) Quote
malibo57 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nic Ci nie zostało? Szkoda.. No, prosze, gdzie to konto dla Szanty? Jesli nie ma jeszcze ustalonego, to prosze o PM, jak juz ustalicie. Dziekuję, musze uciekać. Quote
fizia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cudna jest! Clo wysyła numer konta, zaraz napisze do Niej, żeby do Ciebie wysłała Malibo Quote
__Lara Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Rzeczywiście cudna. Szkoda, że ciągle za kratami :( Quote
fizia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A może ma ktoś coś na bazarek - każdy grosik się przyda Quote
malibo57 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Fizia? Jesteś? Poproszę pilnie o nr tel. na PW. Mam propozycję. Quote
malibo57 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Jesteś? Zapisz sobie, koniecznie:) Fajny niedźwiadek, co? Quote
Emigrantka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 O Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a to drugie biedactow kolo Szanty? Tez prosi.... tylko tak niesmialo z tylu za Szanta :( [IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/psy/IMG_8003.jpg[/IMG] Quote
__Lara Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Emigrantka, każdego by się chciało uratować :( Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Uhummmmmmmmmmmmmmmmmmmm - ale jak widze na zdjeciu 2 a watek na 1 to mnie rzuca :( Quote
KWL Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dlaczego ? To nie nasz wybór wbrew pozorom. Na Paluchu jest ponad 2000 tysiące psów i składy w boksie bardzo często ulegają zmianie, zwłaszcza u tak bezkonfliktowych psów jak Szanta. Obecnej załogi jej boxu po prostu nie znamy jeszcze na tyle aby coś proponować, a poprzednia poszła do adopcji. Quote
luka1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 i co słychać u Szanty? Tak sobie pytam, bo pogoda straszna Quote
Recommended Posts