Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rotti, trzy psy bardzo ładnie się wychowuje...a jak jeszcze każde innej rasy, no sama popatrz, afgan, rusek i hiszpan....a właśnie czy aby galgo jest w całości hiszpanem??? :o

Posted

Gocha

Tak nie wolno !!! ;) :lol:

Tilia

Już nie jesteście same :lol:

Totalnie rozwaliło mnie zdjęcie na poprzedniej stronie. To pierwsze od góry. Nie pamiętam co to za pies, ale kurka... marzenie :angel:

Posted

Rotti ;) :P

De Vil Gula-Gula, ojciec miotu B w Little Lobito :)

podobały mi sie psy z hodowli Ukelele, ale nie mogę znaleźć ich strony :o ten adres który mam nie działa :(

mono9802.jpg

Posted

Rotti- to które wstawiłam to Rayma Ukelele - piękna jak marzenie, bardzo dużo wygrywała. Dlatego szukam strony hodowli, ale nie mogę znaleźć :(

i jeszcze raz ogony:

0002-62.jpg

Posted

Tilia

Chwila, bo zaczynam się gubić :D

Zdjęcie na poprzedniej stronie wstawione przez Wirkę to.... Gula-Gula. To, które umieściłaś z wystawy.... to ?

I ta gładka parka... to ?

:lol:

Posted

na poprzedniej stronie piesek- Gula-Gula

ja wstawiłam piękną sunię (popatrz na brzuszek ;) ) Raymę

a te dwa maluszki to z innego miotu, ale tu widać to co mnie zawsze niesamowicie fascynowało- te ich ogooooonyyyy

Posted

Tilia

Ogony są niesamowite :) Mnie jednak pociaga bardzo ta ich linia. Gula-Gula i Rayma albo są tak sfotografowane, albo one takie są. Zobacz jakie mają proporcje. Sa tak samo wysokie jak długie. To mnie normalnie powala. I ta smukłość gepardzia normalnie...

Posted

Tilia

Masz rację. Są perwersyjnie piekne :lol:

A teraz sobie wyobraź komentarze panów spod budki z piwem, albo innego kmiotka, co to nigdy na oczy charta nie widział :lol: :lol: :lol:

Posted

Mnie sie podobają te ich smukłe pychole i smukłość sylwetki utrzymana w pięknej formie... No, a wg mnie Ukelele a zwłaszcza miot "J" to rewelacja!