Cudak Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Clean napisał(a):Sylwuś wrócił:-))))Jestesmy bardzo szczęśliwi!Myślimy że zabłądził i nie mógł znaleźć drogi do domu:-( A że wczoraj cały dzień chodziliśmy z ulotkami, wołaliśmy go wszędzie i dzwoniliśmy obrożą tak więc musiał gdzieś złapać nasz zapach i tak wrócił bo innej opcji nie ma.Pojawił się dziś o 1 w nocy!Myślę że czekał aż się ściemni i dopiero wtedy zaczął szukać drogi do domu! Dziękuję wszystkim za słowa otuchy! Wspaniała wiadomość! :) Quote
Clean Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 @Cudak, za miesiac jestem w Polsce i przywiozę rzeczy na bazarek:-)Jednak nie będę tego wysyłała. Poza tym mam do oddania sprawny komputer, z monitorem, klawiaturą, myszą. Parametrów nie znam ale do użytku domowego powinien wystarczyć. Jakieś pomysły co z nim zrobić? Quote
Cudak Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Clean napisał(a):@Cudak, za miesiac jestem w Polsce i przywiozę rzeczy na bazarek:-)Jednak nie będę tego wysyłała. Ok :) dziękuję Clean napisał(a):Poza tym mam do oddania sprawny komputer, z monitorem, klawiaturą, myszą. Parametrów nie znam ale do użytku domowego powinien wystarczyć. Jakieś pomysły co z nim zrobić? Może dla jakichś biednych dzieciaków? Quote
Szarotka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Mozna by tez sprzedac na bazarku a pieniadze przeznaczy na psy lub koty. Quote
Clean Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 @Szarotko, dobry pomysl, tylko pomysl ile bedzie transport kosztowal.Tez myslalam o licytacji z przeznaczeniem na bezdomne zwierzaki. Nie wiem, jezeli nie to oddam go do szczecinskiego lub polickiego TOZu, ten, ktory bardziej w potrzebie. Quote
Szarotka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 W takim wypadku moze kupic tylko osoba, ktora moze go odebrac osobiscie. Quote
Cudak Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Clean napisał(a):@Szarotko, dobry pomysl, tylko pomysl ile bedzie transport kosztowal.Tez myslalam o licytacji z przeznaczeniem na bezdomne zwierzaki. Nie wiem, jezeli nie to oddam go do szczecinskiego lub polickiego TOZu, ten, ktory bardziej w potrzebie. W mieście z odbiorem osobistym nie powinno byc problemu :) Z tego, co się orientuję, policki TOZ w większej potrzebie.. Quote
Cudak Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Doszła dziś paczka od _Cassi z fantami na bazarek :) Bardzo dziękuję w imieniu kotów, jak tylko znajdę chwilę, to wystawię :) Quote
Clean Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 @Cudak, w takim razie sprobuje Ci dostarczyc ten komputer wraz z rzeczami na bazarek.Moze jakos uda nam sie go sprzedac?Dochod ze sprzedazy przeznaczony bylby na portowe kociaki lub na inne pilnie potrzebujace zwierzeta. Quote
Cudak Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Clean, dziękuję :) u nas niestety ostatnio trochę zwierzaków w potrzebie jest... Tylko zamiast na bazarku, na tablicy.pl na Goleniów go może ogłosić? Zapraszam na nowy bazarek z darami od _Cassi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226203-Super-bazarek-tanie-CIUCHY-pi%C4%99kne-TOREBKI-i-nie-tylko!-do-1-05 :) Quote
Cudak Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Igiełka napisał(a):Odwiedzam koty i lecę podnosić bazar :) Dziękuję :) Quote
Clean Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Cudak']Clean, dziękuję :) u nas niestety ostatnio trochę zwierzaków w potrzebie jest... Tylko zamiast na bazarku, na tablicy.pl na Goleniów go może ogłosić? Zapraszam na nowy bazarek z darami od _Cassi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226203-Super-bazarek-tanie-CIUCHY-piękne-TOREBKI-i-nie-tylko!-do-1-05 :) A pewnie że tak!Ja ci go przekażę a pieniadze ze sprzedaży niech trafià do najbardziej potrzebujacych zwierzaków. Quote
Cudak Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Dziękuję Clean :) Zapraszam na bazarek dla Psotki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226248-NOWE-i-TANIE-rzeczy-leginsy-bluzki-jeansowe-sukienki!-do-2-05 Quote
Cudak Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Byłam dziś u kotków w porcie, ale przez te roboty (hałas!!) koty pochowały się gdzieś :( Nawet Wampirka nie było. Muszę się z Panią Basią umówić, żeby w porze karmienia do nich pójść... Cioteczki... zajrzyjcie do psiaka, którego właścicielka chce uśpić: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226236-Luksusowy-LEXUS-mix-do-kochania-na-%C5%82a%C5%84cuchu-i-do-u%C5%9Bpienia!! mam nadzieję, że uda się mu pomóc... :( Quote
Clean Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 biedne kociaki:-(w porze karmienia na pewno przyjdą:-) Quote
Clean Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 u mnie niestety zimno i pada, cóż, Irlandzka pogoda, nie ma co narzekać:-) Quote
Recommended Posts