ewick73 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Wysłałam wstępną wersję, próbuję sprawdzić ile tekst ma znaków... Quote
Angel_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179447-WA-asnorAE-cznie-robione-rzeczy-z-gliny-i-wikliny-pzez-chore-dzieci-na-POINTERKE-DAISY Wyjątkowy bazarek dla Daisy!! :) Quote
ewick73 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Rzeczy rewelacyjne!!! a popielniczka :diabloti: Quote
ewick73 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 O tak, a ta psinka na banerku, z dziećmi... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Angel_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oj tak Mia kocha swoja prace :loveu: A to wlasnie dzieki dogo została osrodkowi podarowana.. Stad taki zryw serc na wiesc o potrzebujacej pointerce! :loveu: Quote
docha Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oj, naprawdę wzruszające! Angel rozruszaj ten bazarek, bo to przykro będzie dla dzieciaków jak słabo zejdzie. Myślę, że chętnych przerażają koszty wysyłki, niewspółmierne do ceny wywoławczej, ale tu ważny jest cel i do tego ta radość dzieci! Te wyroby mają wartość same w sobie. Ja sama bym nie potrafiła tak zrobić. Quote
docha Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Angel, ewick, może by z Kasią porozmawiać ,żeby zamieściła link na ten bazarek na stronie AST. Tam Daisy ma swój wątek na forum, sporo ludzi na stronę fundacji zagląda, jeżeli wątek będzie podnoszony do góry to są duże szanse, że zajrzy ktoś i na bazarek. Myślę, że nie powinno to z niczym kolidować, gdyż dwie fundacje wspierają psiaka. Quote
Angel_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzieki Wielkie za podrzucanie bazarka i rozgłaszanie :) Ceny wysyłki niestety nie mogą być niższe.. No cóż- mogą ale aż żal myśleć jak by dotarły te rzeczy włożone w kopertę bąbelkową i puszczone listem :shake: Dodać mogę , iż oczywiście w TRÓJMIEŚCIE do odbioru osobistego- lub dowiezienia. Quote
Maada Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dziewczyny, wrzućcie proszę link do bazarku i konto do wpłat do pierwszego postu.. szukanie tego w całym wątku to jest kawał roboty.. trochę zniechęcające :( Quote
Maada Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 własnie znalazlam bazarek i widze, ze są tam tez nowsze zdjęcia Daisy.. też przydałyby się tutaj w pierwszym poscie.. sorry, że tak malkontencę ale gdyby na dogo w pierwszych postach byly wszędzie uaktualnione najwazniejsze informacje to mozna by połowe czasu przy kompie zaoszczędzic.. Quote
ewick73 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wedle życzenia :) Linki do bazarków już w pierwszym poście, linki do zdjęć Daisy w DT w drugim poście - jak znajdę chwilę to jutro wstawię kilka miniaturek Quote
Maada Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dzięki :) Sorki, że tak wściubiam tu nos ale kibicuję Daisy od początku.. Na tych zdjęciach z DT widać jaki to piękny pies.. Czy ona ma już jakieś ogłoszenia? Szukacie jej domu? Quote
ewick73 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Jest maleńkie światełko w tunelu, że się tak enigmatycznie wyrażę... :cool3: Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ewcik:) tu tutaj coś zaczynasz tunelować :) a nas po drugiej stronie światłowodu SKRĘCA ta Twoja tajemniczosć a niech tam... niech skreca....ale pozytywnie:) trzymam kciukasy BO DAISY JEST CUuuuuuuuuDNA!!! TE OCZY! Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 obejrzałam zdjecia jeszcze RAZ PRZECUDNA! Quote
ewick73 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ja nie mogę nic więcej powiedzieć, doddy da znać jak będzie pewna Quote
Angel_ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Światełko wciąż jest.. Cierpliwosci tylko trzeba toszke :razz: Jak tam sie miewa nasza ślicznotka?? Quote
anita_happy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jasność...jasność moje PANIE... jasność WIDZE.. ale nie słysze :/ mam nadzieję, ze jak wstane dzis i odpalę kompa to padnę z wrażenia :) Quote
Recommended Posts