Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, naprawdę wzruszające! Angel rozruszaj ten bazarek, bo to przykro będzie dla dzieciaków jak słabo zejdzie.
Myślę, że chętnych przerażają koszty wysyłki, niewspółmierne do ceny wywoławczej, ale tu ważny jest cel i do tego ta radość dzieci! Te wyroby mają wartość same w sobie. Ja sama bym nie potrafiła tak zrobić.

Posted

Angel, ewick, może by z Kasią porozmawiać ,żeby zamieściła link na ten bazarek na stronie AST. Tam Daisy ma swój wątek na forum, sporo ludzi na stronę fundacji zagląda, jeżeli wątek będzie podnoszony do góry to są duże szanse, że zajrzy ktoś i na bazarek. Myślę, że nie powinno to z niczym kolidować, gdyż dwie fundacje wspierają psiaka.

Posted

Dzieki Wielkie za podrzucanie bazarka i rozgłaszanie :)
Ceny wysyłki niestety nie mogą być niższe.. No cóż- mogą ale aż żal myśleć jak by dotarły te rzeczy włożone w kopertę bąbelkową i puszczone listem :shake:

Dodać mogę , iż oczywiście w TRÓJMIEŚCIE do odbioru osobistego- lub dowiezienia.

Posted

Dziewczyny, wrzućcie proszę link do bazarku i konto do wpłat do pierwszego postu.. szukanie tego w całym wątku to jest kawał roboty.. trochę zniechęcające :(

Posted

własnie znalazlam bazarek i widze, ze są tam tez nowsze zdjęcia Daisy.. też przydałyby się tutaj w pierwszym poscie.. sorry, że tak malkontencę ale gdyby na dogo w pierwszych postach byly wszędzie uaktualnione najwazniejsze informacje to mozna by połowe czasu przy kompie zaoszczędzic..

Posted

Wedle życzenia :)
Linki do bazarków już w pierwszym poście, linki do zdjęć Daisy w DT w drugim poście - jak znajdę chwilę to jutro wstawię kilka miniaturek

Posted

Dzięki :) Sorki, że tak wściubiam tu nos ale kibicuję Daisy od początku.. Na tych zdjęciach z DT widać jaki to piękny pies.. Czy ona ma już jakieś ogłoszenia? Szukacie jej domu?

Posted

ewcik:)
tu tutaj coś zaczynasz tunelować :)
a nas po drugiej stronie światłowodu SKRĘCA ta Twoja tajemniczosć

a niech tam...
niech skreca....ale pozytywnie:)
trzymam kciukasy
BO DAISY JEST CUuuuuuuuuDNA!!!
TE OCZY!