doddy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kroi się domek dla Daisy dzięki pomocy Angel. Ciotka pojedzie na kontrolę domku w pt lub sb. Rodzina z Pucka aż, ale przyjadą do Daisy i poznają się wspólnie. Musimy jednak zdjąć szwy Daisy, zaszczepić i zachipować, a potem... jak dobrze pójdzie to historia będzie miała happy end. Quote
docha Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 spytam namolnie ale nieśmiało:oops: Czy przyszła rodzinka lubi takie duże piesy i zna ich potrzeby ? Quote
Angel_ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 W piątek wieczorem będzie pogadanka :kciuki: docha napisał(a):spytam namolnie ale nieśmiało:oops: Czy przyszła rodzinka lubi takie duże piesy i zna ich potrzeby ? A czego tu nie lubic :diabloti: Pani z tego co wie, od ponad dwóch lat na codzień w pracy ma kontakt z pointerką dogoterapeutką ;) Zna zachowania i potrzeby duzego i pelnego energii i gotowosci do pracy psa. Ze strony mojej skromnej osoby- w wypadku pomyslnego zakonczenia, -rodzina bedzie miala wsparcie informacyjne w zakresie opieki, pielegnacji, zdrowia, wyzywienia i behawiorystyki psa. Zawsze w miare mozliwosci pomogę ;) Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 docha napisał(a):spytam namolnie ale nieśmiało:oops: Czy przyszła rodzinka lubi takie duże piesy i zna ich potrzeby ? Docha :) kiedyś musi być ten 1 raz :) Skoro NAPRAWDĘ chcą ją wziąć - to dadzą radę żeby nie wiem co, tym bardziej, że mają zaplecze pomocowe w postaci fachowców. Będzie dobrze. Ewa Quote
doddy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Z ogromną nadzieję, że pomożecie zakładam wątek suni, która wymaga pilnej opieki przede wszystkim weterynaryjnej. Sunia ma uraz łapy, w schronisku nie ma szans na dobrą diagnozę. http://www.dogomania.pl/threads/179752-AMSTAFFKA-z-urazem-A-apy-bez-opieki-weterynaryjnej-PILNIE-POTRZEBUJE-POMOCY?p=14090105#post14090105 Quote
docha Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nie mogę wkleić postu do bazarku Angeli ! może są trudności techniczne i potencjalni chętni nie mogą licytować ! Quote
anita_happy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 NO TO JUZ prawie padłam jak przeczytałam info o potencjalnym domku :) wole pasć za jakiś czas na dłużej :P i poleżec ...hihihi Wskakij na szczyty chudzino Quote
Angel_ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ojjj... :( Itak bazarek cos wyjatkowo kuleje.. Szkoda bo piekne rzeczy a wysylke obnizylam do minimum :( Quote
doddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Długonogą zabieram dzisiaj na szczepienia i chipowanie :) Quote
Angel_ Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mam nadzieje, ze ciocia Kasia wybaczy mi gadulstwo :D Quote
doddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Trzymajcie jutro kciuki :) Jutro wielki dzień Daisy. :loveu: Quote
docha Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 chyba coś nie załapałam. a co będzie jutro? Quote
docha Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 tzn, żebym nie wyszła na głupka, to zapytam jaśniej. Czy jutro Daisy jedzie do nowego domu, czy rodzinka przyjeżdża do niej ? ależ to wszystko się szybko kręci. Quote
doddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jutro państwo z Pucka przyjeżdżają do Daisy i jak się zakochają, a my będziemy przekonani że sobie poradzą to Daisy pewnie będzie miała długą wycieczkę... do domu! :) Quote
Angel_ Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No przy tej pogodzie jakies dobre 6 godzin w jedna strone! ;) Trzymamy baaaardzo mocno kciuki !!!!!!!!! ( rąk i nóg ;)) ) Quote
docha Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a jak ona się teraz sprawuje? chodzi chętnie na smyczy? chce się bawić? bo na ostatnich zdjęciach, jest troszkę osowiała, co jest zupełnie zrozumiałe ze względu na jej stan zdrowia. ale jak jest teraz ? I zdradź tajemnicę, czy to jest blok , czy ogródek? Quote
doddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jak się sprawuje... ma adhd :) Uwielbia spacery z tego co mi Aga powiedziała. W domu gada z Agą. I... nic a nic nie przypomina psa bezdomnego. I nie jest już absolutnie chuda :) A zamieszka w domku z ogrodem. Quote
Angel_ Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dom. Ogródek. Wielkie przestrzenie dookoła... Zyc nie umierac :grins: Quote
ewick73 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
docha Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 uff, super teraz trzymam bardzo mocno kciuki !!! Nasza wspaniała arystokratka. ADHD? skądś ja to znam , właśnie dlatego te psy potrzebują przestrzeni. Wyżłowate tak mają. Potrzeba trochę szkolenia i będzie b. dobrze! Quote
Recommended Posts