Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kroi się domek dla Daisy dzięki pomocy Angel. Ciotka pojedzie na kontrolę domku w pt lub sb.
Rodzina z Pucka aż, ale przyjadą do Daisy i poznają się wspólnie.
Musimy jednak zdjąć szwy Daisy, zaszczepić i zachipować, a potem... jak dobrze pójdzie to historia będzie miała happy end.

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W piątek wieczorem będzie pogadanka :kciuki:

docha napisał(a):
spytam namolnie ale nieśmiało:oops: Czy przyszła rodzinka lubi takie duże piesy i zna ich potrzeby ?

A czego tu nie lubic :diabloti: Pani z tego co wie, od ponad dwóch lat na codzień w pracy ma kontakt z pointerką dogoterapeutką ;) Zna zachowania i potrzeby duzego i pelnego energii i gotowosci do pracy psa.
Ze strony mojej skromnej osoby- w wypadku pomyslnego zakonczenia, -rodzina bedzie miala wsparcie informacyjne w zakresie opieki, pielegnacji, zdrowia, wyzywienia i behawiorystyki psa. Zawsze w miare mozliwosci pomogę ;)

Posted

docha napisał(a):
spytam namolnie ale nieśmiało:oops: Czy przyszła rodzinka lubi takie duże piesy i zna ich potrzeby ?

Docha :) kiedyś musi być ten 1 raz :) Skoro NAPRAWDĘ chcą ją wziąć - to dadzą radę żeby nie wiem co, tym bardziej, że mają zaplecze pomocowe w postaci fachowców. Będzie dobrze.
Ewa

Posted

tzn, żebym nie wyszła na głupka, to zapytam jaśniej.
Czy jutro Daisy jedzie do nowego domu, czy rodzinka przyjeżdża do niej ?
ależ to wszystko się szybko kręci.

Posted

Jutro państwo z Pucka przyjeżdżają do Daisy i jak się zakochają, a my będziemy przekonani że sobie poradzą to Daisy pewnie będzie miała długą wycieczkę... do domu! :)

Posted

a jak ona się teraz sprawuje? chodzi chętnie na smyczy? chce się bawić? bo na ostatnich zdjęciach, jest troszkę osowiała, co jest zupełnie zrozumiałe ze względu na jej stan zdrowia. ale jak jest teraz ?
I zdradź tajemnicę, czy to jest blok , czy ogródek?

Posted

Jak się sprawuje... ma adhd :)
Uwielbia spacery z tego co mi Aga powiedziała. W domu gada z Agą.
I... nic a nic nie przypomina psa bezdomnego.
I nie jest już absolutnie chuda :)

A zamieszka w domku z ogrodem.

Posted

uff, super teraz trzymam bardzo mocno kciuki !!! Nasza wspaniała arystokratka.

ADHD? skądś ja to znam , właśnie dlatego te psy potrzebują przestrzeni. Wyżłowate tak mają.

Potrzeba trochę szkolenia i będzie b. dobrze!