docha Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 kochany pies! klatę ma jak prawdziwa wyżlica. Kasiu, ale zdjęcia jakieś starawe ;) bo trawa to jeszcze zeszłoroczna? Quote
doddy Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tak, stare zdjęcia które zaległy w mym mailu wieki temu :) Quote
wapiszon Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 doddy napisał(a):Tak, stare zdjęcia które zaległy w mym mailu wieki temu :) Fotki może i stare ale dzięki i za te :) Widać,że Daisy jest szczęśliwa :) Quote
Angel_ Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jak własnie obiecałam Ewick za tydzień będąc w PL postaram się ( choć nie obiecuję) osobiście odwiedzić Ślicznotkę. Jesli się nie uda, cóż pomęczę teściową ;) coby zdobyła aktualne fotki i info o dziewczynce. Angel Quote
docha Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 znowu straszą wielkimi mrozami, a ja jak zwykle mam przed oczami Daisy tą chudziutką i przemarzniętą. Co u psicy kochanej słychać? Quote
Recommended Posts