Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na decyzje pani Tekilkowej. Bo jak rozumiem, jutro odpada? Nie będzie miał kto odebrac suni, gdyby p. Kamila się zgodziła jednak przekazać sunię temu panu, mimo wszystko.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Czekam na decyzje pani Tekilkowej. Bo jak rozumiem, jutro odpada? Nie będzie miał kto odebrac suni, gdyby p. Kamila się zgodziła jednak przekazać sunię temu panu, mimo wszystko.

Kto powiedział, że odpada?
Jeszcze się upewnię, ale chyba może jutro przyjechać.

Posted

Bolsbokser napisał(a):
gdyby udało się załatwić transport na jutro - najlepiej gdyby przybyła do nas ok. 15-16. Popołudniu,ale żeby jeszcze w miarę widno było. Psy muszą się zapoznać.

I mamy problem, bo sunia może wyjchac najpóxniej o 7.00 rano od nas. Potem p. Kamila jedzie do pracy i nikt inny nie przekaże psa. Nie ma też gdzie przechować.
Czyli obawiam się, że kanał.
Jak rozumiem zostaje następny weekend? Oby tylko Dt poczekał na Tekilkę.
Biedna suczyna - wszystko pod górkę.

Ana - sorry, nie wiedziałam, że teraz transport u Was aktualny.

Posted

No to ja również trzymam mocno kciuki - chodzi przecież o bezpieczeństwo suni. Miejmy nadzieję, że moje chłopaki bęą mieć takie samo podejście do jej ataków, jak do Laili - obojętne.

Posted

supergoga napisał(a):
Sunia właśnie dojeżdża do Warszawy. Niebawem będzie pod opieką tymczasowych opiekunów.
Trochę to zeszło - sama nie wiem dlaczego. Przekazana zostałą koło 7.00 rano.

Dziwny ten facet... oby wszystko już było dobrze.

Posted

Sunia dojechała, szkoda że bez leków.. Germaine jedzie ją poznać i zawieźć tabletki.
Bolsbokser pewnie załozy jej później wątek nowy.
Dziękujemy za transport.

Posted

Tekilka urocza. Chłopaki zaakceptowały. Teraz śpi wtulona w mojego Tatę. Ataku nie miała. Mam nadzieję, żę diagnoza nie będzie dołująca i że odpowiednio zostaną dobrane leki. W środę wstawię fotki i założę jej osobny wątek, a tutaj pozostawię miejsce na sprawy dot. pozostałych psiaków :)