Jump to content
Dogomania

Bokser mix Pedro- bez palca, bez brody, bez domku... Czeka znów na dom w Milanówku...

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']Słyszałam i czytałam :multi::multi::multi:, że Pedruś bardzo grzeczny!
Jeszcze trochę a aniołkiem będzie :lilangel:[/QUOTE]

Wszystko na to wskazuje - następny dzień bez niespodzianek. A Pedruś to przylepa niesamowita

Posted

Reetje w niedzielę robiła trochę fotek na dworze. Baardzo prosimy aby wstawiła a moje kiepskie jakościowo od czasu do czasu też wleję ale ile można zdjęć łóżlkowych

Posted

[quote name='AlinaS']No tak jak Pedruś sporządniał to już nikt nie chce do niego zajrzeć[/QUOTE]

Zagląda, zagląda do Pedrusia i zawsze o nim pamięta, jak nie pamiętać o Kochanym Pedrulku? :loveu::loveu::loveu:

Posted

Taki cudowny kochany boksiołek, tak okrutnie przez życie potraktowany :-(:-(:-( I do tego jeszcze pies go tak strasznie pogryzł :-(:-(:-( Nigdy nie pałałam chęcią odwetu a tym bardziej na psie...... ale teraz mam ochotę go :mad::lmaa:
Pedruniu, wytrzymaj skarbie, wytrzymaj :sad:

Posted

Pedruś to twardziel! Kochany twardziel.

Cytat z Cioteczki Reetje:

"Niedzielne popołudnie, słońce i radość, Moja Żółta Mixowata Radość, Moje Słonko:

http://www.youtube.com/watch?v=ipHANYGem-s

Pedruś znalazł patyczek - nigdy wcześniej nie pokazał ze kocha patyczki, nigdy, mimo spacerów w lesie, nigdy nie był tak radosny jak dziś!!!

Sielanka się skończyła. Coś się bowiem nie spodobało tym wystajacym na powyzszym zdjęciu czarnym uszom owczarkopodobnej "bestii", w którą dziś wstąpił diabeł

Oto film, jego końcówka mówi sama za siebie...

http://www.youtube.com/watch?v=BKne7iQQyww

A potem było 2h poszukiwanie kliniki gdzieś w pobliżu (marzenia), i wizyta w klinice na Powstańców Śląskich, gdzie zostaliśmy profesjonalnie i bardzo fachowo oraz w miłej atmosferze przyjęci przez dr Wróblewskiego.

Dr Wróblewski powiedział, że wszytko powinno być dobrze. Antybiotyk przez 7 dni, dwa dni przeciwzapalnego i przeciwbólowego środka oraz raz dziennie myta rana. Wymienił też kiedy mozemy sie nie pokoić i w jakim przypadku bezwzględnie przyjechać. Sprawdził Pedro dośc dokładnie i poweidzął ze wszytko powinno być oki.

W drodze z kliniki juz po diagnozie, w samochodzie, który zna na pamieć, z ludzmi, których zna, którzy go kochają...

Tu widać koło ucha złożoną klamrę zamiast szwów - przy szwach był by co najmniej 3 ukucia, przy klamrze jedno bez znieczulania... Jak mu zakładali powiedział tylko "Auć". Jest tak dzielny...
"

Posted

Dzięki Iza, ja to chyba dogo nigdy nie ogarnę... Pan Kundel co to pogryzł Pedrylka to w sumie do tej pory była porzadna psina, tylko cos mu zle zapachniało :( Masakra bo Pedrek przez brak pionowo postawionych zebów, nie ma szans sie odryzc, bo pies sie mu wysuwa....

Posted

[quote name='Reetje']Dzięki Iza, ja to chyba dogo nigdy nie ogarnę... Pan Kundel co to pogryzł Pedrylka to w sumie do tej pory była porzadna psina, tylko cos mu zle zapachniało :( Masakra bo Pedrek przez brak pionowo postawionych zebów, nie ma szans sie odryzc, bo pies sie mu wysuwa....[/QUOTE]

Już mi trochę przeszło co do tej psiny co Pedrusia pogryzła.... ale znów jestem rozżalona, że Pedruś bronić się nie może bo ma zębolki żle postawione, ehhh :shake:

Posted

Tak podgladam wątek Pedrusia od samego początku - i tu, i na forum BwP. To taki wiecznie uśmiechniety psiak :-) Myślę że od pewnego momentu jego życia przylepilo sie do niego szczęscie. Może troche zezowate wspominając sierściucha który go ostatnio pogryzł, ale szczęście. I w schronisku gdzie miał opieke i pełną miskę, i teraz gdzie do pełnego ideału brakuje mu tylko własnego czlowieka.... Tym szczęściem jest KTOŚ, kto go pokochał, kto o niego walczy, kto teraz zapewnił mu namiastkę domu, mimo ze hotelowego...
Monika, :loveu:

Trzymamy kciuki i łapki za Pedra; musi sie z tym domkiem udać :lol:

Posted

[quote name='kora78']ja go już wcześniej widziałąm, a datę wątku mam styczeń 2010. jak to jest?

życzę kochanego domku szybko![/QUOTE]

Kora! Nie mam pojęcia... Wątek zakładałam mu w styczniu br...