Iza i Avanti Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 enia napisał(a):dziewczyny jak wasz boksio się czuje? byłam wczoraj u Aliny u naszej foksi na dt ale niestety nie miałam przyjemności poznać Pedra..... Mam nadzieję że Alina napisze co u Perdunia! Quote
Kapsel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czekamy zatem na najnowsze wiadomości co Pedrusiem :roll: Quote
Figafiga Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a może jakies nowe zdjątko Pedra??da radę?? Quote
Reetje Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 enia napisał(a):dziewczyny jak wasz boksio się czuje? byłam wczoraj u Aliny u naszej foksi na dt ale niestety nie miałam przyjemności poznać Pedra..... Byłaś w Jaktorowie? Jesli tak, to dziwne, bo on mieszka w przedsionku z kotem. Tam ma swoją klateczkę z kocykiem. No chyba, ze był w pokoju z panem Krzysztofem... Chyba coś z moim tel jest nie tak, bo sie nie mogłam dodzownić. Ze wględu na L4 nie za bardzo mam jak podjechać. Najwcześniej w niedziele. Pani Alina miała do mnie dzownić gdyby coś było nie tak, wiec myslę, mam nadzieje, ze wszystko oki. Quote
Reetje Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Figafiga napisał(a):a może jakies nowe zdjątko Pedra??da radę?? Zdjęcia Pedro są z niedzieli. Ja nie dam rady robić mu częściej. Quote
AlinaS Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Pedruś jest tylko w klatce na czas jak nikogo nie ma w domu ponieważ bardzo ale to baardzo nie lubi zostawać w domy sam i wtedy przychodzą mu różne pomysły do głowy;) lecz jeżeli ktoś w domu jest to super grzeczny facet Jeśli któreś n nas jest w domu to Pedruś urzęduje z Foksią Puszkiem i kotem w pokoju razem z nami Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Pedruniu! Co tam u Ciebie? Quote
Kapsel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Pedruniu! Co tam u Ciebie? Na pewno grzeczny..... a może już niedługo los się odmieni? Dzisiaj mam dobry dzień na dobre prognozy na przyszłość.... może się i Pedrusiowi uda? :loveu::lol: Quote
Reetje Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 U Pedrusia dobrze. Zagoił się. Dogo nie chce przyjać moich fot, wiec pewnie Izunia mnie poratuje :) Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Cytaty z Cioteczki Reetje: "Oto nasza rana: Pysiaczek nie napuchnięty Duże znaczenie miał na pewno antybiotyk podawany przez 7 dni i mycie rany. Teraz jest tam strup, nie ma zadnego obrzeku czy czegokolwiek co mogło by sugerować ze w głębi zbiera się ropa/inny syf. Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Co tam masz? Dawaj! Znaczy poprosze Niedzielne spojrzenie Niedzielny nie-to-perz Alina się martwi, że Pedrek schudł... Zdjęcia na to nie wskazują Kwintesencja Pedrylkowatości Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :loveu: te śliczne oczyska http://images8.fotosik.pl/207/ec20fa8e747038bb.jpg Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ŚLiczny :) Zycze mu Duzo Szczęścia :) Quote
Kapsel Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Niech Pedruś znajdzie swój domek..... nie mogę patrzeć na krzywdę tego cudownego boksia tak skrzywdzonego przez los :-(:-(:-( Modlę się o to.... Pedruś trzymaj się kochany... jeszcze troszkę wytrzymaj!!! Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Coś cicho się u ciebie Pedruniu zrobiło... Quote
Reetje Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja częsciej niżco niedziela nie dam rady jezdzić do Pedrylka i dawac nowych zdjęć... Ech, czasem cięzko mi coś pisać, bo co mam pisać skoro to pies idealny?! Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Na kolankach najlepiej! Och Pedruniu! Quote
AlinaS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dzisiaj Krzysiek wziął Pedrusia na spacerek nad rzekę a na rzeczce pływały sobie dzikie kaczki. Pedruś chciał zejść do lustra wody ale jak zobaczył kaczuchy to czym prędzej zwiał:evil_lol::evil_lol: Być może to te same co były malutkie w lipcu wtedy udało się zrobić fotkę i dokarmialiśmy je przez jakiś czas Quote
Reetje Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Buuuu kaczuchów sie boi, moze by tak zwiewał też przed koteczkami? :) Quote
AlinaS Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Z tego co wiem to Pedruś prawiw ma domek tylko potrzebuje ciut kociej ogłady - chyba że coś się zmieniło? Quote
Recommended Posts