dycha Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ok, będę odkurzać 3 razy dziennie. Dzisiaj byliśmy u wetki, Pedro zaszczepiony, dostał kropelki do oczu bo ma zaczerwienione i tabletki jakieś na stawy żeby go nie bolały na mrozie (taka próba czy to stawy, bo kuleje po spacerach, gdy jest bardzo zimno), jeśli zadziałają to zastosuje jakąś tam kuracje, a póki co czekamy na wieści co dokładnie było z tymi nóżkami ( gdzieś po nowym roku będą..). Odrobaczenie, i później szczepienie bla bla bla i takie tam... Fajnie było, bo gdy wetka oglądała jego brodę, to znaczy jej brak, Pedruś bardzo się bał; a wtedy Neli "delikatnie" zawarczała i dała do zrozumienia jej żeby sobie nie pozwala na zbyt wiele :D Quote
lusia99 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Neli jest piękna i jak widać i serce ma dobre :iloveyou: Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Czyżby miłość wisiała w powietrzu? ;-) Pozwolę sobie zaprosić do kupna fundacyjnych kalendarzy- na pomoc boksiom http://allegro.pl/kalendarz-boksery-w-potrzebie-fundacja-bwp-i1386292072.html Quote
Reetje Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dycha, trzymam kciuki... :) Neli to sliczna i fajna kobitka, ale też swoje w zyciu pzeszła i wydaje mi się, że na jej "miłość" po prostu trzeba sobie zasłużyć! :) Info o nogach dam Ci jak najszybciej się tylko uda. Quote
dycha Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 sorki, taka prób a wstawiania zdjęć, Donica dzięki za wstawianie fotek i naukę dla mnie Quote
zdrojka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jej, dawno nie zaglądałam na dogo, a tu taka wspaniała informacja!!! Dycha - jesteś wielka! :) Ale mam rodochę na ostatni dzień roku... A to zdjęcie mnie rozwaliło, mała jest przekochana :) Quote
Alicja Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ta fota jest rewelacyjna :loveu: http://lh5.ggpht.com/_SISLtOk5e7k/TRsA--V6EZI/AAAAAAAABO4/c8JuO5YyeD4/PC280023.JPG Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Dycha! Co u Was? Jak minął Sylwester? Wszystkiego naj w Nowym Roku. Quote
dycha Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ja również wam życzę jeszcze lepszego nowego roku. U nas w porządalu, Pedro na spacerach troszkę bał się strzałów, ale w domu wszystko zagłuszył chrapaniem :). Poczuł się już jak u siebie, rozrabia na całego. W sylwestra jak wyszliśmy na papierocha to udało mu się ukraść makowca. Generalnie zabiera wszystko z blatów. Na spacerach szaleje, na razie jeszcze go nie spuszczam , bo wyrywa się do wszystkich psów i boję się że zwieje. Między nim i Neli nie ma wielkiej miłości ale jest harmonia; ona zrozumiała że musi go zaakceptować i bronić. Chłopak boi się bałwanów. Jutro postaram się porobić jakieś nowe fotki, to wstawie. Niedługo przyjdą nowe posłanka dla psiaków, Pedro ma już dosyć wycieraczki i bluzy mojego męża, bo próbuje się ładować do nas na łóżko gdy śpimy, bądź nie ma nas w pokoju; a gdy tylko Neli zwolni swoją podusię to zaraz ją podsiada ;) Quote
andzia69 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Boshe - jakie wspaniałe wieści!:):)Pedruś ma domek:multi::multi::multi: Dycha - a mastiffka też adoptowana? była u nas nie tak dawno taka błękitna sunia z łańcucha do adopcji... Quote
Reetje Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dycha ucałuj go prosze... Dzis pierwszy raz w schronie bez mojego Pedryla, bez przytulenia i całusa. Czuję pustkę i radosć jednocześnie... Quote
protzlav Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 bardzooo się cieszę !!! śledziłem losy pedrusia od dawna . Suupeeer !!! Do siego roku wszystkim życzę !!! <d.> Quote
lusia99 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 I ja bardzo , bardzo się cieszę , "kibicowałam" wiernie Pedro , taka radość , że ma dom:multi: Quote
madziara1983 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Pedro wygląda jak groszek na tą mastifka tam z tyłu :-) super wieści. No to chłopak konkretnie zaczyna nowy rok!!pozdrowienia :-) Quote
dycha Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 andzia69 napisał(a):Boshe - jakie wspaniałe wieści!:):)Pedruś ma domek:multi::multi::multi: Dycha - a mastiffka też adoptowana? była u nas nie tak dawno taka błękitna sunia z łańcucha do adopcji... też adoptowana, ale rok temu; może dobrze że nie wiedziałam, bo pewnie bym wzięła, i nie byłoby tego rozrabiaka Quote
dycha Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Reetje napisał(a):Dycha ucałuj go prosze... Dzis pierwszy raz w schronie bez mojego Pedryla, bez przytulenia i całusa. Czuję pustkę i radosć jednocześnie... ucałowany; no to zapraszamy na herbatkę i całowanie ;). Tylko uprzedź wcześniej, bo muszę ogarnąć mieszkanko po tych dwóch brudasach... Neli roznosi makaron w faflach, a temu też wypada żarełko bo nie ma czym przytrzymać Quote
dycha Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 fochu napisał(a):makowiec :) mniam wie co dobre chłopak :D mój mężulek mniej entuzjastycznie na to zareagował :D Dzisiaj chciał zwinąć salami, mimo że siedziałam obok.. Quote
fochu Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 dycha napisał(a):mój mężulek mniej entuzjastycznie na to zareagował :D Dzisiaj chciał zwinąć salami, mimo że siedziałam obok.. oj bo mąż wie co dobre :) a kto kradł salami pedro czy mąż ;) ale znam to doskonale mój też zjada ze stołu jak mnie nie ma w zasięgu wzroku Quote
Kociabanda2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 trochę mnie nie było, a tu takie wspaniałe wieści :loveu: Bardzo się cieszę! A z podpowiedzi behawiorysty, którego proponuje Raataje radziłabym mimo wszystko skorzystać - czym mniej błędów wychowawczych popełnimy na początku tym lepiej :) Quote
dycha Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kociabanda2 napisał(a):trochę mnie nie było, a tu takie wspaniałe wieści :loveu: Bardzo się cieszę! A z podpowiedzi behawiorysty, którego proponuje Raataje radziłabym mimo wszystko skorzystać - czym mniej błędów wychowawczych popełnimy na początku tym lepiej :) konsultowałam się tel, wszystko jest ok, właśnie śpią razem Quote
Wega123 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ciesze się bardzo, że się dzieciaki dogadały :) Wszystkiego dobrego złodziejaszku ;) Quote
Recommended Posts