Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza ty się nie martw - coraz bardziej realna jest opcja, że w ciągu dnia będzie biegać po podwórku a spać będzie w domu bo tak płacze że już nie mogę jej słuchać:(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Żal mi tego, ze jest w kojcu ale co ja poradzę

No wiesz, może Bruno zechciałby się z nią zamienić :diabloti:
I miałabyś labiszona, jak sweetaśnie :loveu:

mysza 1 napisał(a):
Gdzie takie ogłoszenia się zamieszcza, nie wiecie?

Ja bym powiesiła w okolicy, gdzie ją znalazłaś - na słupach, śmietnikach, w sklepach osiedlowych.
Do tego inf. w gazecie lokalnej i chyba warto zawiadomić schronisko, może ludzie zgłosili zaginięcie psa.

Posted

megii1 napisał(a):
Mysza ty się nie martw - coraz bardziej realna jest opcja, że w ciągu dnia będzie biegać po podwórku a spać będzie w domu bo tak płacze że już nie mogę jej słuchać:(

Byłoby super, te kupy to incydent, poza tym grzeczna jest, fajna. Całusy dostaliście?

Posted

Greven napisał(a):
No wiesz, może Bruno zechciałby się z nią zamienić :diabloti:
I miałabyś labiszona, jak sweetaśnie :loveu:

1. Nie, nie chciałby.( gniewam się już, przesadziłaś, foch :diabloti:)

2. A po co mi labek, zwłaszcza suka. Mam 2 które i tak różnie sie dogadują.

Posted

Mysza, Figa jest już wolna:) Ale od razu zastrzegam ze śpi w wiatrołapie bo moja Kora bardzo przeżywa jej obecność w domu, a sama rozumiesz, że jak Kora będzie miała u mnie złe samopoczucie to Beka mi ją zabierze;)

Posted

[quote name='megii1']Mysza, Figa jest już wolna:) Ale od razu zastrzegam ze śpi w wiatrołapie bo moja Kora bardzo przeżywa jej obecność w domu, a sama rozumiesz, że jak Kora będzie miała u mnie złe samopoczucie to Beka mi ją zabierze;)[/QUOTE]
Dziękuję, wystarczy to. Może Kora czasem ją wpuści do Was.

Posted

[quote name='Greven']No, mysza ją wczoraj tak odżywiła, jakby pies miał nocować na -30 :lol:[/QUOTE]

Eeee, chyba nie miałaby serca ją wystawić na noc;) ... widać, że to domowy psiak.

Posted

Zapisuję się.
Czego potrzeba?
Megi, jak długo może u Ciebie zostać?

Posted

Wiesz, ja mam hotelik, a Mysza to moja stałą klienta także może zostać ile tylko chce:) A tak z ciekawości - Figa to Labek czy tak obok Labka stała - bo ja się nie znam:)?

Posted

Wiesz, ja mam hotelik, a Mysza to moja stała klientka także może zostać ile tylko chce:) A tak z ciekawości - Figa to Labek czy tak obok Labka stała - bo ja się nie znam:)?

Posted

Zapisuję się.
Czego potrzeba?
Megi, jak długo może u Ciebie zostać?

Posted

Obie zrobiłyśmy dubel, ech to dogo :shake:

Według mnie ona jest labkowa.
Czy była sprawdzana obecność chipa? To że nie ma obroży nie znaczy, że nie ma właściciela, mogła się z niej wywinąć...
Czy był robiony już ogólny przegląd u weta?

Matko sałatko, nie wiadomo za co się łapać, tyle tej biedy wszędzie..:placz:

Posted

Figa pozdrawia:) Bardzo dobrze się u nas czuje - jak widać. Nasz hotel dzięki Fidze bardzo rozwinął zakres usług:) Ja się tylko zastanawiam jaki cennik wprowadzić za spanie z moim mężem w łóżku:) A tak na poważnie to Sunia jest po prostu cudna. Tak się u nas zadomowiła, ze chciała pożreć moich dzisiejszych gości - ostro obronna jest.

Posted

[quote name='megii1']tylko zastanawiam jaki cennik wprowadzić za spanie z moim mężem w łóżku[/QUOTE]
Mąż dopłaca :diabloti: Jeszcze kilka nocy i mysza będzie na solidnym plusie :lol: