tongue Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja też już mogę pochwalić się moim nowym przydomkiem, uaktualniłam stronę i banery. Quote
Light of Shin-Ra Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No to chyba mamy przydomek dziś z ZG powiedzieli, że właśnie wczoraj poszedł listem poleconym. Z tego wszystkiego oczywiście nie spytałam którą propozycję zatwierdzili ale teraz patrzę w spisie i [SIZE=5]TO CHYBA MóJ[/SIZE] :lol::multi::lol::multi: Quote
Ewelina & Hera Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 hymmm a mi już zatwierdzili Lounelines , przesz jedno 's' nie tak jak w nicku, musze poprosic admina o usunięcie jednego 's' :cool3:... Quote
best13 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A ja wniosek na przydomek złożyłam 16 lutego 2007 roku. Po wielu telefonach, w czerwcu, dowiedziałam się w ZG, że mam przyznany przydomek, ale jak się okazało z błędem zrobionym przez mój oddział. Pani zajmująca się przydomkami w oddziale starała się mnie namówić na błędny przydomek, ale sie nie zgodziłam. Nazwa poszła do poprawki... Do tej pory nie mam przydomka... Quote
Ilka21 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A ile czekaliście na przydomek bo ja po 1,5 mc widze jedną z moich propozycji na liście ale nie wiem czy moje i zastanawiam się czy powiedzą mi coś w ZG ale jak HAn powiedzieli to mi może też. Quote
niki_ill Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hej Napisz do FCI maila by potwierdzili czy to Twoj przydomek. Ja tak zrobilam i od razu dostalam od nich potwierdzenie mailem, ze to moj :evil_lol: Pozdrawiam Quote
czikot Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ja juz wiem od 2 msc ze mam zatwierdzony przydomek , napisałam maila do ZK Warszawa czy juz mam zatwierdzony i odpisali nastepnego dnia ze oczywiscie i ze mój oddział juz wie , do tej pory (przypominam 2 msc) oddział w Łodzi nie poinformował mnie ze mam juz przydomek, wyobrazacie sobie tyle czasu i zero powiadomienia ze mam przydomek , nie dziwie sie ze ludzie sie wnerwiaja czekajac :-( mnie sie do tej pory nie spieszyło no ale ile mozna czekac ??? Quote
Ilka21 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='niki_ill']Hej Napisz do FCI maila by potwierdzili czy to Twoj przydomek. Ja tak zrobilam i od razu dostalam od nich potwierdzenie mailem, ze to moj :evil_lol: Pozdrawiam[/quote] Nie umiem na tyle języka co by ładnie się zapytać.Narazie wysłałam do ZG zapytanie Quote
Agama Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Han pochwal sie przydomkiem bo pewnie ten polecony juz dotarl Quote
BoJa2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Właśnie znalazłam chyba moj przydomek:multi::multi: Quote
niki_ill Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam Oficjalnie mamy potwierdzony przydomek przez FCI i ZG. Nazywamy sie MORCEAU de ROI. :multi: Cala biurokracja od momentu zlozenia wniosku w macierzystym oddziale trwala 2,5 miesiaca :) Pozdrawiam Quote
Guciek Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dziś dołączyłam do grona oczekujących... :lol: Quote
Frytela Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja od 6 grudnia jestem w gronie oczekujących ;) mam nadzieje ze pierwsza propozycje zaakceptują ;) Quote
kalina. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja dołącze do grona oczekujących w poniedziałek(ew.środe/czwartek).Jade do ZK bo jest dużo spraw do załatwienia i przy okazji wreszcie zarejestruje przydomek.Na szczęście nie ma go na stronie FCI.Może czeka właśnie na mnie:evil_lol:. Quote
Agasia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja czekam od rowno 22listopada i jeszcze na stronie FCI naszego przydomka nie ma... Oby nie odrzucili.. Quote
Ilka21 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 hm... to dziwne bo ja złożyłam 21 listopada i już w drugim tyg. stycznia pokazał się mój przydomek na liście FCI a 25.stycznia dostałam juz potwierdzenie do domu czyli ja czekałam 2mc.A mój przydomek to Innowacja Quote
Agasia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Ilka21']hm... to dziwne bo ja złożyłam 21 listopada i już w drugim tyg. stycznia pokazał się mój przydomek na liście FCI a 25.stycznia dostałam juz potwierdzenie do domu czyli ja czekałam 2mc.A mój przydomek to Innowacja[/quote] moze łódzki oddzial potrzebuje wiecej czasu by sie ruszyc... :roll: w pon. zadzwonie i zapytam Quote
Ilka21 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zadzwoń do ZG i tam powiedz kiedy było składane i czy juz coś wiadomo,panie napewno ci odpowiedzą-ja nie miałam z tym żadnego problemu bo w oddziale jak się pytałam to nic nie wiedzieli i wpierali mi,ze to nie możliwe,że tak szybko i że za 3 mc bedę wiedziała a jak tak naprawdę po miesiącu wiedziałam. Quote
efra-husky Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No to i my dołączamy do grona oczekujących na rejestrację przydomka :cool3: Ciekawe ile u nas to potrwa ;) Wniosek złożyłam 31.01 Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 a u mnie zaczyna sie 3 miesiac czekania i na razie ani widu ani slychu naszego przydomka na stronie fci ;) Quote
Pugsy Malone Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Równo miesiąc po złożeniu wniosku przydomek pojawił się w bazie FCI; napisałam do nich maila,żeby się upewnic i wiem,że to na pewno mój:multi: Quote
Frytela Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dziś weszłam na FCI i patrze a tam jest taki przydomek jak mój tylko z małą róznicą jest pojedyncze l, no i nie wiem czy to moje czy to kogos... o.O Quote
McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mam pytanie, może ktoś będzi umiał mi odpowiedzieć. Miałam kiedyś suczkę, uzbierała dostateczne osiągnięcia, by zostać suką hodowlaną, niestety potrącił mi ją rok temu samochód i już tego nie zgłaszałam, żeby nadali mi przydomek. Od niedawna mam psa tej samej rasy. Czy na podstawie jej papierów mogę wyrobić przydomek hodowlany? To było rok temu, więc nie opłacałam za nią składki członkowskiej, tak jakby wszystko wygasło, ale mam opłaconą za tego psiaka, którego mam teraz. Problem w tym, że ona była w papierach na mojego tate, a psiak teraźniejszy jest na mnie. -------------------- Pytanie numer dwa. Sunia miałaby championat, gdyby nie błąd sędziny, bo w klasie pośredniej dała nam Zw.Mł a nie CWC i zauwazyłam to dopiero po jakimś czasie, lecz nigdy tego niegdzie nie zgłosiłam, a nurtuje mnie to do dziś. Potem na kolejnej krajówce zdobyła CWC i później na międzynarodówce również, od pierwszej wystawy do drugiej minęło grubo ponad pół roku, więc terminowo OK. Mimo, że sunia nie żyje, można to jeszcze jakoś wyjaśnić i prosić o championat dla nieżyjącej już suni ku jej pamięci? ... ----------- Obydwa pytania mnie nurują, zła jestem na siebie, że nie wyjaśniłam wszystkiego od razu... Może ktos umie mi odpowiedzieć. Może komuś się wydawac dziwne, że chcę teraz po czasie wyjaśnic cos takiego dla nieżyjącej od prawie roku suni, ale ona nadal zyje w moim sercu... Chce to wyjaśnić dla jej pamięci... Quote
Ilka21 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie musisz mieć suki hodowlanej zrobionej żeby miec przydomek.Poprostu przydomek dostaniesz ale suke po zdobyciu uprawnień możesz dopiero rozmnożyć a jeżeli planujesz mieć tylko psa(samca) to przydomek ci nie potrzebny bo przecież szczeniat nie bedziesz miec. Ogólnie takie rzeczy wyjaśnia się bezposrednio po wystawie ale jeżeli jest kl. otwarta to powinni uwzględnić Quote
Recommended Posts