mari23 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 asiulek-85 napisał(a):Napewno Ania, bo jest najbardziej zoorientowana w jego sprawach. Tylko nie wiem czy ma kontakt do pani. Kontakt do Ani wysłałam, dzwoniłam też pytając o zdrowie, żeby Marcie odpowiedzieć na jej pytanie :) Może Adam dałby radę jutro zawieźć Czarliego? Jest niedziela - dzień wolny, więc czasu więcej na taka podróż - skoro wizyta tak pomyślnie wypadła (tak myślałam) właśnie zapytałam panią (sms) czy dołoży do transportu i ile Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 mari23 napisał(a):Kontakt do Ani wysłałam, dzwoniłam też pytając o zdrowie, żeby Marcie odpowiedzieć na jej pytanie :) Może Adam dałby radę jutro zawieźć Czarliego? Jest niedziela - dzień wolny, więc czasu więcej na taka podróż - skoro wizyta tak pomyślnie wypadła (tak myślałam) No jakby Adam jutro Czarliego zawiózł byłoby extra :) Quote
mari23 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 mari23 napisał(a):Kontakt do Ani wysłałam, dzwoniłam też pytając o zdrowie, żeby Marcie odpowiedzieć na jej pytanie :) Może Adam dałby radę jutro zawieźć Czarliego? Jest niedziela - dzień wolny, więc czasu więcej na taka podróż - skoro wizyta tak pomyślnie wypadła (tak myślałam) właśnie zapytałam panią (sms) czy dołoży do transportu i ile pani Aneta (domek Czarliego) pokryje połowę, czyli 150zł, proście szybciutko Adama, niech jutro jedzie, ja też się dołożę do szczęścia Czarliego i drugą połowę uzbieramy - może z deklaracji sierpniowych - jutro 1 sierpnia a Czarli opuściłby hotel.... tylko dajcie mi znać czy Czarli przyjedzie i o której orientacyjnie godzinie - powiadomię domek, żeby czekali Quote
xmartix Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 no to super, extra Marii!! czy ktoś ma do Adama nr telefonu? Quote
mari23 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 xmartix napisał(a):no to super, extra Marii!! czy ktoś ma do Adama nr telefonu? nie mam i za chwile muszę lecieć (musimy złapać i "zabezpieczyć" psa wyrzuconego przy trasie.... 4 dni psiak "czeka na samochód"... ):-( będę mogła usiąść przy komputerze dopiero po południu, więc jakbym była potrzebna: 504 252 274 Adam, gdzie jesteś???? jedź szybko!!! ;) Quote
xmartix Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 hmm... Adam się nie odzywa... to jak ten piesek pojedzie tam? Adamie wstawaj, hmm.. może mu maila napisać. Quote
TERESA BORCZ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 może jest gdzieś w drodze na wszelki wypadek dzwońcie też do Adama wrocławskiego, TARZANKI, może ma jakąś kombinację z innym psiakiem, lub NEGRI. Quote
Borówka16 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 xmartix napisał(a):hmm... Adam się nie odzywa... to jak ten piesek pojedzie tam? Adamie wstawaj, hmm.. może mu maila napisać. Adam , pobudka. Napisz mu tego maila jak możesz ;) Quote
mari23 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 xmartix napisał(a):wiadomo cos? ej, cioteczki, domek czeka.....Czarli też! ja nie mam telefonu do żadnego z Adamów.... ale papatkiole wczoraj deklarował chęć jazdy..... godz. 15.43 dodzwoniłam się nareszcie do Ani (tylko do niej mam kontakt) - ona jest w schronisku, do Adama obiecała zadzwonić i poprosić o transport.... Quote
Tarzanka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Skąd ten psiak ma jechać do Wrocka? Właśnie weszłam na dogo. Quote
mari23 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Tarzanka napisał(a):Skąd ten psiak ma jechać do Wrocka? Właśnie weszłam na dogo. z Łodzi ma jechać jutro po południu, dotrze późnym wieczorem do swojego domku, który wyczekuje z radością i niecierpliwością - dziesięcioletni chłopiec bardzo czeka i przeżywa, bo niestety we wtorek wyjeżdża na dwa tygodnie, więc nie zdąży się przed wyjazdem zaprzyjaźnić z Czarlim.... żal mi chłopca i ze wszystkich sił szukałam wcześniejszego transportu.... Quote
xmartix Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 no szkoda, szkoda, że wcześniej się nie udało, ale dobrze że w ogóle psina jedzie do ds :) uff Quote
mari23 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 xmartix napisał(a):no szkoda, szkoda, że wcześniej się nie udało, ale dobrze że w ogóle psina jedzie do ds :) uff jedzie, jedzie! tak się cieszę! wysłałam pani Anecie link do jego wątku - będzie mogła bliżej poznać historię Czarliego a Tobie bardzo dziękujemy za zrobienie wizyty przedadopcyjnej !!:loveu:Piotrusiowi też!;) Quote
Borówka16 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Czyli jest świetnie :loveu: Czarlik jedzie do DS :) Quote
TERESA BORCZ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 czy już coś wiadomo konkretnie? Adam napewno juz wie, Ania ma telefon do Adama wrocławskiego. OBY SIE WSZYSTKO UDAŁO!!! to może być już ten jeden jedyny dom, może stąd te wszystkie psiakowe perturbacje. Może właśnie tam miało go zaprowadzić przeznaczenie. Pani nowa musi wiedziec o okropnych przeżyciach psa, aby nie daj Boże nic się nie powtórzyło. pies się musi przywyczaić do normalnych ludzi.OBY SZCZEŚCIE NIE OPUSZCZAŁO JUŻ NIGDY CZARLIEGO I JEGO NOWEJ RODZINY. Quote
Borówka16 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):czy już coś wiadomo konkretnie? Adam napewno juz wie, Ania ma telefon do Adama wrocławskiego. OBY SIE WSZYSTKO UDAŁO!!! to może być już ten jeden jedyny dom, może stąd te wszystkie psiakowe perturbacje. Może właśnie tam miało go zaprowadzić przeznaczenie. Pani nowa musi wiedziec o okropnych przeżyciach psa, aby nie daj Boże nic się nie powtórzyło. pies się musi przywyczaić do normalnych ludzi.OBY SZCZEŚCIE NIE OPUSZCZAŁO JUŻ NIGDY CZARLIEGO I JEGO NOWEJ RODZINY. P.Teresko , jak pięknie napisane :) Przyłączam się do tego i do tych próśb ;) Quote
papatkiole Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 no niestety w niedzielę nie bylo możliwości bo byłem w trasie z innymi psiakami. Wszystko już umówione na jutro, postaram sie dowieźc jak najszybciej do domku Czarliego ;) Pozdrawiam Quote
Borówka16 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 papatkiole napisał(a):no niestety w niedzielę nie bylo możliwości bo byłem w trasie z innymi psiakami. Wszystko już umówione na jutro, postaram sie dowieźc jak najszybciej do domku Czarliego ;) Pozdrawiam Trzymam bardzo mocno kciuki :loveu: Quote
mari23 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):czy już coś wiadomo konkretnie? Adam napewno juz wie, Ania ma telefon do Adama wrocławskiego. OBY SIE WSZYSTKO UDAŁO!!! to może być już ten jeden jedyny dom, może stąd te wszystkie psiakowe perturbacje. Może właśnie tam miało go zaprowadzić przeznaczenie. Pani nowa musi wiedziec o okropnych przeżyciach psa, aby nie daj Boże nic się nie powtórzyło. pies się musi przywyczaić do normalnych ludzi.OBY SZCZEŚCIE NIE OPUSZCZAŁO JUŻ NIGDY CZARLIEGO I JEGO NOWEJ RODZINY. pani Teresko - mślę, że lepiej sie tego nie da ująć ! a co do perturbacji..... znalazłam kiedyś domek pewnemu staremu terierkowi, ale pan (przyjaciel taty) w ostatniej chwili jednak się wycofał, więc Axelek został w schronisku, przez naszą klasę znalazłam mu inny - naprawdę cudowny dom, psiak szczęśliwy, kochany - a pan, który miał go adoptować....własnie wczoraj odwiedziłam go w szpitalu....jest umierający.... to, co wydało mi się tragedią dla Axelka - było dla niego szczęściem.... oby i tak było z Czarlim - ten domek - takl mi się wydaje po telefonicznych rozmowach z panią Anetą - będzie dla niego nagrodą Quote
Borówka16 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 mari23 napisał(a):pani Teresko - mślę, że lepiej sie tego nie da ująć ! a co do perturbacji..... znalazłam kiedyś domek pewnemu staremu terierkowi, ale pan (przyjaciel taty) w ostatniej chwili jednak się wycofał, więc Axelek został w schronisku, przez naszą klasę znalazłam mu inny - naprawdę cudowny dom, psiak szczęśliwy, kochany - a pan, który miał go adoptować....własnie wczoraj odwiedziłam go w szpitalu....jest umierający.... to, co wydało mi się tragedią dla Axelka - było dla niego szczęściem.... oby i tak było z Czarlim - ten domek - takl mi się wydaje po telefonicznych rozmowach z panią Anetą - będzie dla niego nagrodą Mari , jak pięknie napisałaś !!! :) Quote
Ania i Kajber Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Trzymamy kciuki,żeby był to już ostateczny dom CZARLIEGO- do końca jego dni. CZARLI JEST TRANSPORTOWANY "NA KREDYT"- PROSIMY O JEDNORAZOWE DEKLARACJE WPŁAT. Quote
Recommended Posts