mari23 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Borówka16 napisał(a):Marii - super wieści ;) Kot się przezwyczai- doświadczyłam na własnym przypadku :) tak też tłumaczę pani Anecie ;) mój kot musiał się przyzwyczaić do całego stada psów :evil_lol:- a teraz to nawet czasem razem na łóżku leżą,:cool3: ale ponad pół roku minęło... Quote
Borówka16 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 mari23 napisał(a):tak też tłumaczę pani Anecie ;) mój kot musiał się przyzwyczaić do całego stada psów :evil_lol:- a teraz to nawet czasem razem na łóżku leżą,:cool3: ale ponad pół roku minęło... Bo do tego przezwyczajenia potrzebny jest czas ;) Quote
Nemko Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Cuda sie zdarzają!!! Fantastyczna wiadomosc!!!:D:DNie bylo mnie troche a tu takie wiesci o ds!!! Quote
IVV Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 nie bylo mnie ponad miesiac a tu takie swietne wiadomosci!!!! strasznie sie ciesze ,ze chlopak ma po tylu przejsciachnareszcie kochajacego czlowieka :) Quote
Borówka16 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Cześć Czarluś , jak Ci w nowym domku ? Baaa..co ja się jeszcze pytam ,przecież na pewno wyśmienicie :loveu: :D A jak kotek ? Quote
Ania i Kajber Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mam nadzieję,że CZARLI już dogadał sie z kotkiem.:-). Quote
rencia42 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Nie ma żadnych wiadomości, a ja zaglądam tu i czekam,na tylko dobre wieści o Czarlim. Quote
Borówka16 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Mam nadzieję,że CZARLI już dogadał sie z kotkiem.:-). Ja też mam taką nadzieję :) Quote
Ania i Kajber Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Z tego co wiem, zostały juz uregulowane wszystkie faktury CZARLIKOWE, jesteśmy na czysto. UFF........... Quote
Borówka16 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Z tego co wiem, zostały juz uregulowane wszystkie faktury CZARLIKOWE, jesteśmy na czysto. UFF........... To świetnie :) Trzeba się brać za wyciąganie kolejnego ON'ka , nie ? :eviltong: Z cioteczkami Czarlikowymi na pewno radę damy :) Quote
mari23 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='asiulek-85']Czy wiadomo co u Czarliego?? Na pytanie o Czarliego otrzymałam super-fotki, więc i wieści są super... tylko kota nie widać....;) Quote
Borówka16 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Oooo...jaki śliczny Czarli i jaki zadowolony :loveu: Kot pewnie raczej nie taki szczęśliwy ;) Quote
rencia42 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Piekny Czarli i jaki zadowolony.Super. Quote
Ania i Kajber Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 CZARLIŚ siedzi już w domu, a tu nowe owczarkowe bidy z Wrocławia: Popatrzcie cioteczki -para starych owczarkow w schronie, lada moment będa rozdzielone do oddz. boxow: Ciotki z Wrocławia pomogły CZARLIEMU znaleźć dom, możemy choć porozsyłamy: http://www.dogomania.pl/threads/1903...esja-je-zabije! Quote
Borówka16 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Ania i Kajber']CZARLIŚ siedzi już w domu, a tu nowe owczarkowe bidy z Wrocławia: Popatrzcie cioteczki -para starych owczarkow w schronie, lada moment będa rozdzielone do oddz. boxow: Ciotki z Wrocławia pomogły CZARLIEMU znaleźć dom, możemy choć porozsyłamy: http://www.dogomania.pl/threads/1903...esja-je-zabije! Już pędzę na wątek :( A Tobie Anuś zaraz wyślę PW z kolejną bidą , tym razem z mojego osiedla...:( Quote
mari23 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Ania i Kajber']CZARLIŚ siedzi już w domu, a tu nowe owczarkowe bidy z Wrocławia: Popatrzcie cioteczki -para starych owczarkow w schronie, lada moment będa rozdzielone do oddz. boxow: Ciotki z Wrocławia pomogły CZARLIEMU znaleźć dom, możemy choć porozsyłamy: http://www.dogomania.pl/threads/1903...esja-je-zabije! to "moje" bidy.... pomóżcie, bo straszna tragedia, podwójna... dziękuję, Aniu!:loveu: Quote
mari23 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 na pytanie: "co z kotem" odpowiedź jest powyżej, a brzmi.... "kot górą" ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czarli, nie daj się sierściuchowi!!!;) Quote
rencia42 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Tak się ciesze ze Charli dobrze się miewa i daje sobie rade z kotem albo odwrotnie. Quote
Ania i Kajber Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Chłopaki się chyba dogadali - nawet umaszczenie w takim saqmym kolorze mają. "Klan rudzielców" ? :-). Quote
Borówka16 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 To z kotem najlepsze :) Fajnie ,że się dogadali ;) Quote
Ania i Kajber Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mari23'][ Ładnie się chłopaki komponują z dywanem :-). Quote
Ania i Kajber Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pozdrawiamy CZARLIEGO i jego domek. Quote
Recommended Posts