Smyku Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 O , ściągnęłam Magiję myślami do potffforów . Quote
Smyku Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Magija jak myślę o moim ukochaniu to myśli zawsze zawędrują w Twoim kierunku . Quote
majqa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='Smyku']Magija jak myślę o moim ukochaniu to myśli zawsze zawędrują w Twoim kierunku .[/QUOTE] Tak, nie da się zapomnieć tych chwil spędzonych w cudnym saloniku... Quote
Magija Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='majqa']Tak, nie da się zapomnieć tych chwil spędzonych w cudnym saloniku...[/QUOTE] dzięki, mi tez brakuje tych chwil, bardzo ale też cieszę się, że one były, że to przeżyłam Quote
Smyku Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dzień doberek . Zwierza jeszcze śpią ? Śyna też jeszcze garuje pod kołdrą , wypchnął mnie z lotniskowca to przyszłam do Was się przytulić . Quote
Magija Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ja także zostałam wygnana z cieplutkiego łóżeczka biała, beżowa i łaciata dupa się rozepchnęły na całego a wszystko to przez to, ze myślałam, ze dziś jest zmiana czasu, nakazałam Mackowi to sprawdzić w telegazecie i jak ryknął telewizor to wszystkie się rozbudziły - a jak się rozbudziły to trzeba było białą i beżową wpuścić po kołderkę - no to teraz śpią sobie smacznie a ja tu w kąciku Quote
Smyku Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Moja śyna-gadzina też mi pozwoliła półgębkiem przysiąść w kąciku a sam jeszcze chrapie pod kołdrą . Nawet nie musi iść siii , taki szczęśliwy , że matke wykopał . Quote
majqa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Magija']ja także zostałam wygnana z cieplutkiego łóżeczka (...)[/QUOTE] Słusznie, słusznie, nie może tak być, że tylko inni dostają łupnia. ;-) Quote
sylwiaso Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jak bardzo bym chciała wszystkie moje ćwoczki wziąść pod cieplutką kołderkę:lookarou: Quote
majqa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='sylwiaso']Jak bardzo bym chciała wszystkie moje ćwoczki wziąść pod cieplutką kołderkę:lookarou:[/QUOTE] Oj wiem, wiem... człowiek byłby już wtedy na 100% spokojny. Quote
Smyku Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Podajmy sobie łapke , mnie też dzisiaj głowa natenteges . Quote
majqa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Smyku']Podajmy sobie łapke , mnie też dzisiaj głowa natenteges .[/QUOTE] Mam szczękościsk i zastanawiam się, czy startować do sedesu. Walnęłam tabl. z grubszej rury, ni czorta. Kimnęłam się jeszcze, nic to nie dało, piję kawę, może wyjdę na moment na ławkę, przewietrzyć łepetynę. Quote
Smyku Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Przepraszam Izus , że tak się szybko rozłączyłam , ale sieknęła mnie prawa strona i prawe oko dla odmiany . U Bastusia byłam , kolacje zaniosłam , teraz biorę śyna i spadam do łóżkowa . Buziaki i przytulanki dla zwierzyńca . Quote
majqa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 No daj spokój, zatrułam Cię na amen. Buziole w też bolącą główkę. :-) Quote
andzia69 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='majqa']Zaoffuję na własnym wątki prosząc o pomoc dla tego psa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195758-Osoby-z-Krakowa-N.-S%C4%85cza-pom%C3%B3%C5%BCcie-przy-odbiorze-MISIA-DS-pomy%C5%82ka[/url]!!! Dla własnego i jego opiekunki dobra winien piorunem zmienić miejsce pobytu. Nie wiem czy [I]szczęśliwie[/I] to właściwe określenie ale na pewno dużym fartem psiak opuścił swój dom adopcyjny. Wątek lada moment zmieni tytuł i dział. Potrzebne będzie najmniejsze wsparcie, bodaj przysłowiową złotówką, pomoc bazarkowa, rozpropagowanie wątku.[/QUOTE] czyli jednak coś nie halo...idę poczytać:( Quote
majqa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='andzia69']czyli jednak coś nie halo...idę poczytać:([/QUOTE] Psiak odzyskany więc wielka ulga. :-) Quote
andzia69 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Majga - a nie chcesz ty starej spróchniałej wyciągniętej astki z rodowodem?...tak tylko pytam:( Quote
majqa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='andzia69']Majga - a nie chcesz ty starej spróchniałej wyciągniętej astki z rodowodem?...tak tylko pytam:([/QUOTE] Jezu, chcesz mnie zabić, tak??? Że też musiałaś mi coś takiego napisać.. :-( Ona ma wątek??? Quote
majqa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Smyku']Dobrego dnia życzę .[/QUOTE] A dobrego, dobrego........ :-) Quote
agaga21 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 jak tam samopoczucie w ten brzydki, szaro-bury poranek? mam nadzieję, że głowy już odpuściły :) Quote
Smyku Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Izu jak czacha ? ja walczę od 4 rano . ( mam zdjęcia bastusia , wyślę wieczorkiem ) Quote
majqa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Smyku, czekam na fotki. Łooo Yesooo, Bido Moja, od 4tej? :-( Mój łepek po uskutecznieniu apteki w żołądku odpuścił koło 19tej, dobre i tyle. :-) Edit: A my czekamy na doktora, dziś tura szczepień kiciów. Quote
Recommended Posts