Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku']Magija jak myślę o moim ukochaniu to myśli zawsze zawędrują w Twoim kierunku .[/QUOTE]
Tak, nie da się zapomnieć tych chwil spędzonych w cudnym saloniku...

Posted

[quote name='majqa']Tak, nie da się zapomnieć tych chwil spędzonych w cudnym saloniku...[/QUOTE]

dzięki, mi tez brakuje tych chwil, bardzo
ale też cieszę się, że one były, że to przeżyłam

Posted

ja także zostałam wygnana z cieplutkiego łóżeczka
biała, beżowa i łaciata dupa się rozepchnęły na całego
a wszystko to przez to, ze myślałam, ze dziś jest zmiana czasu, nakazałam Mackowi to sprawdzić w telegazecie i jak ryknął telewizor to wszystkie się rozbudziły - a jak się rozbudziły to trzeba było białą i beżową wpuścić po kołderkę - no to teraz śpią sobie smacznie a ja tu w kąciku

Posted

Moja śyna-gadzina też mi pozwoliła półgębkiem przysiąść w kąciku a sam jeszcze chrapie pod kołdrą .
Nawet nie musi iść siii , taki szczęśliwy , że matke wykopał .

Posted

[quote name='Magija']ja także zostałam wygnana z cieplutkiego łóżeczka (...)[/QUOTE]
Słusznie, słusznie, nie może tak być, że tylko inni dostają łupnia. ;-)

Posted

[quote name='sylwiaso']Jak bardzo bym chciała wszystkie moje ćwoczki wziąść pod cieplutką kołderkę:lookarou:[/QUOTE]
Oj wiem, wiem... człowiek byłby już wtedy na 100% spokojny.

Posted

[quote name='Smyku']Podajmy sobie łapke , mnie też dzisiaj głowa natenteges .[/QUOTE]
Mam szczękościsk i zastanawiam się, czy startować do sedesu. Walnęłam tabl. z grubszej rury, ni czorta. Kimnęłam się jeszcze, nic to nie dało, piję kawę, może wyjdę na moment na ławkę, przewietrzyć łepetynę.

Posted

Przepraszam Izus , że tak się szybko rozłączyłam , ale sieknęła mnie prawa strona i prawe oko dla odmiany .
U Bastusia byłam , kolacje zaniosłam , teraz biorę śyna i spadam do łóżkowa .
Buziaki i przytulanki dla zwierzyńca .

Posted

[quote name='majqa']Zaoffuję na własnym wątki prosząc o pomoc dla tego psa:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/195758-Osoby-z-Krakowa-N.-S%C4%85cza-pom%C3%B3%C5%BCcie-przy-odbiorze-MISIA-DS-pomy%C5%82ka[/url]!!!

Dla własnego i jego opiekunki dobra winien piorunem zmienić miejsce pobytu.
Nie wiem czy [I]szczęśliwie[/I] to właściwe określenie ale na pewno dużym fartem psiak opuścił swój dom adopcyjny.

Wątek lada moment zmieni tytuł i dział.
Potrzebne będzie najmniejsze wsparcie, bodaj przysłowiową złotówką, pomoc bazarkowa, rozpropagowanie wątku.[/QUOTE]

czyli jednak coś nie halo...idę poczytać:(

Posted

[quote name='andzia69']Majga - a nie chcesz ty starej spróchniałej wyciągniętej astki z rodowodem?...tak tylko pytam:([/QUOTE]
Jezu, chcesz mnie zabić, tak??? Że też musiałaś mi coś takiego napisać.. :-( Ona ma wątek???

Posted

Smyku, czekam na fotki.

Łooo Yesooo, Bido Moja, od 4tej? :-(

Mój łepek po uskutecznieniu apteki w żołądku odpuścił koło 19tej, dobre i tyle. :-)

Edit:
A my czekamy na doktora, dziś tura szczepień kiciów.