a.piurek Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='majqa']Ahahahaha... Anuś, oczywiście, tylko się rozpatrzę, do kogo by ją tu... Może do Lucjana??? :-) Ale jeden warunek, musisz być tydzień w tydzień na poadopcyjnych u nas. :-)[/QUOTE] Piszę się, tylko buty pochowaj Quote
majqa Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 O jaaa... lecę Luckowi zapodać temat... ;-) Quote
a.piurek Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='majqa']O jaaa... lecę Luckowi zapodać temat... ;-)[/QUOTE] I co Lucek na propozycję??? Quote
majqa Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Jeśli miałby sobie z Koko tak poczynać jak z Lusią to dziękuję, postoję. Zaciera skubaniec łapki. Ja mam w domu obecnie między tym dwojgiem zapasy + sumo = wrestling w jednym. Obłęd. Quote
a.piurek Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='majqa']Jeśli miałby sobie z Koko tak poczynać jak z Lusią to dziękuję, postoję. Zaciera skubaniec łapki. Ja mam w domu obecnie między tym dwojgiem zapasy + sumo = wrestling w jednym. Obłęd.[/QUOTE] Ło matku, to może jednak w trosce o Twoje zdrowie poszukamy Koko innego domku ;-) Quote
Isadora7 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 To ja dołożę trójkę jamniczą. Ganga uwiedzie Lucka, Ruda go opier... a rambo obsika Quote
a.piurek Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Isadora7']To ja dołożę trójkę jamniczą. Ganga uwiedzie Lucka, Ruda go opier... a rambo obsika[/QUOTE] I majqa strzeli sobie w głowę... Quote
majqa Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Ładnie byście mnie Kochane takim desantem wymiotły. :evil_lol: Quote
a.piurek Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='majqa']Ładnie byście mnie Kochane takim desantem wymiotły. :evil_lol:[/QUOTE] Nigdy słoneczko, nigdy. [quote name='Smyku']BUZIALE wielkie jak stodoła .[/QUOTE] Dołaczam się do buziali, wielkich jak stodoła. Quote
Smyku Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Izuś jak wyglądają Twoje łapki ? Dajesz radę z Lolusiem , opanowałaś technikę kujkuj ? Quote
Celina12 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Isadorcia to wszystkim chce swoją trójcę wysłać....ciekawe jakby to było????:diabloti:...Lament,płacz.... Ja tak się zastanawiam-czy i ja nie podeślę któregoś mego....:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='majqa']Nawet o tym nie myśl. ;-)[/QUOTE] ....no ale jamnikw stadzie..... Quote
Iljova Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Izuniu widzę że Twój dom ma wzięcie ;-) Chętnych ogromne ilości ;-) A ta Twoja chałupa gumowa ? Jak tak to wszystko wporządku ;-) Quote
Celina12 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Chałupa może nie-ale serce Izy-oj tak....:loveu: Quote
majqa Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Ahahahaha... tak, sama guma i rozpycha się, rozpycha... :-) Quote
Smyku Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A o 2 w nocy co robiłaś , Faksiow chciało się siusiu ? Quote
majqa Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Jakbyś zgadła... :-( Do 4.00 kursowałam z Faksiem i Fuksiem.... Quote
Marycha35 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Izuś w szaleństwie Misiowym wyjazdem ucałuj proszę Polcię;) Quote
Iljova Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Izuniu witaj wieczorkiem jak tam Twoje stadko potworniaków niszczących ??? ;-) Quote
Recommended Posts