Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buziaczki dla dziadunia , Faksiu kochany nigdzie się ne wybieraj , jeszcze nie .
Izuś dzisiaj jestem trochę w domu , gdybyś miała ochotę to Wiesz ...

Posted

Tak, dziś spokojniej, choć ja niespokojna, bo tamtego zjazdu też nic nie zapowiadało. Jak napisałam, cieszę się tym, co jest. Wiem, że wyżej pępka nie podskoczę.

Jak się troszkę w sobie pozbieram napiszę Wam... historię Lusi, tak tak Lusi... net to jednak potęga. Jeden tel. i wiem wszystko, a raczej... prawie wszystko.

Polcia??? Masz na myśli Marysiu tego maszkarona z przyklejonym uśmieszkiem do pysiaka, który mi morduje (wraz z drugą bandytką Luśką) Czesię i robi całe zestawy wycinanek w kocu??? :angryy: Taaak, ta delikatnizna ma się aż za dobrze, mrówki w pupie i heja... dawajjj, bijj, zabijjj, rób coś, wykaż się... :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Marycha35']Ja pierdaczę!!!! To cudo przytulaśne po przeokropnych przejściach morduje Czesię!!!!![/QUOTE]

Dokładnie to sobie powtarzam, nie dowierzając. :-)

Posted

To prawda... ale myślę tak (łudzę się?), że może też to ostatnie zwłaszcza zbójowanie jest takie nasilone (w tym i harmider) z powodu cieczki Gabi. Trzeba zagryźć zęby i przetrzymać. Wyjścia niiima. :-)

Posted

[IMG]http://s11.postimage.org/uizwr75gz/P1150256.jpg[/IMG]

Obiecałam to i wstawiam... i idę pozbierać Maćka, bo właśnie dzieło na 99% Zorankowe zobaczył... :-( :angryy:
Naprawdę lubiłam ten tapczan, wersalkę, jak zwał tak zwał...

Posted

Skubaniec, prawda... ?

Iluś, dzwoniłaś wczoraj ale ja tumanek miałam wtedy wyciszony tel., przepraszam. :-(
Dziś biegam jak kot z chorym pęcherzem więc jeśli to nie było nic mega pilnego tu jutro już byłoby OK pogadać.

Posted (edited)

Podobno wielkie arcydzieło i dobro narodowe to "Bitwa pod Grunwaldem" - a przy tym tapczanie to "Pan Pikuś".
Może chcą udowodnić, że niemożliwe nie istnieje.

Chlip chlip... płaczę razem z Tobą.

Edited by a.piurek