marymek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 panienkabubu napisał(a):znaczy przepraszam, nikt nas nie odwiedza? :cool3: no wielkie pardom! wypraszam to sobie! o mnie to już nie pamiętasz? :placz: No jak mogłaś Kaśka zapomnieć mnieeee :placz: Ja tu jestem stałym bywalcem, tylko fotek stale małooo :mad: Ja żądam fot mojego idola :cool3: Bena mam na myśli :cool3: No i księżniczki Halszki Pierwszej :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Och Ben teraz zdruzgotany jest :cool3: Bo Halszka się określa i Ben do niej wyje po nocach :evil_lol: biedny :evil_lol: Poszperam trochę po moich zasobach.... Chyba znalazłam jakiś fot :cool3: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wiosenny Benio:multi::multi::multi: jak ładnie :) Quote
panienkabubu Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 z serii Ben-ciekawski :cool3: Kasia: Ben, mozesz sie ładnie ustawic do zdjecia i popatrzyc na aparat? Ben:co mowilas? co mowilas? Kasia: fuj weź mnie nie sliń gościu Ben: no ale co mowilas?? Kasia: nic nic Beniu, ogladaj sobie okolice, ogladaj :cool3: Halszka :loveu: hahah i tu też Halszka :evil_lol: Diiiiiiiiduś :loveu: :loveu: No i my :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Akcent :loveu: No i mamusia Akcenta, Alaska :loveu: charrrrrrakterna :cool3: Quote
eria Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć Kasiu! od pewnego czasu do Was zaglądałam cichaczem,ale że wpadłaś do mnie to się ujawiniam :cool3: to zdjęcie jest super!! w ogóle cała ta sesja bardzo mi się podoba:loveu: o kurde-zakochałam się!! ale nie w bernardynach ale w Alasce!!!!!! więcej fot!! Quote
panienkabubu Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 eria napisał(a): o kurde-zakochałam się!! ale nie w bernardynach ale w Alasce!!!!!! więcej fot!! jeeeeesuuuuuuuu........ :placz: :placz: nie mow :placz: :placz: :placz: ona teraz ma okazje byc u mnie znowu :placz: :placz: a ja nie moge jej miec u siebie jednak :placz: :placz: na razie nie chce o tym mowic, bo uczucia daja gore, powiem tylko tyle - najlepsiejszy koń jakiego kiedykowiek miałam... nauczyła mnie jezdzic i zrobilabym wszystko gdyby mogla znowu u mnie byc :placz: :placz: ehh..... :placz: a z djecie z Benem .... :roll: wyszłam okropnie, ale dodałam ze względu na psu :eviltong: ide z psami, bo jakis humor dzisiaj dziwny :roll: Quote
marymek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 panienkabubu napisał(a):ide z psami, bo jakis humor dzisiaj dziwny :roll: no ileż to można wędrować? :mad: przynoś zdjęcia z psiurami :loveu: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ooo quniki:loveu::loveu::loveu: Wszystkiego Naj!;) Quote
panienkabubu Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 to raczej Ty obiecałaś zdjecia i nadal ich nie ma :mad: :mad: :mad: ;) Quote
marymek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No to macie, coby nie było że puszczam słowa na wiatr :razz: Haneczka na wystawie w Katowicach (jakość zdjęć słaba, ale sie wytnie :evil_lol: ) Kacha zostaw moją łape, nie rób mi wsi!: ale fajnie stojeeee :cool3: Zostaw mi to oko bo Cie c/harne!: :loveu: :loveu: :loveu: No..teraz twoja kolej Kasiu :razz: Quote
panienkabubu Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='marymek'] tu slicznie :loveu: moge prosic o oryginaly?? Kacha zostaw moją łape, nie rób mi wsi!: bosz, czemu ja nigdy nie stane sobie z przodu zobaczyc jak ona stoi :crazyeye: przeciez tutaj to kompletna klapa :crazyeye: ale fajnie stojeeee :cool3: chyba raczej "ale nuda..." No..teraz twoja kolej Kasiu :razz: jak karzesz :cool3: blizniaki my :loveu: Ben:Kasia co chcesz? Kasia: Benio no tylko w jeden kierunek spójrzcie... ooo!! własnie tak! a tu jeszcze na spacerku Halszki z Majorem i pinczerami i bokserem od naszej kolezanki pokoik1 :loveu: i jak? :cool3: spisałam się? :cool3: Quote
limoncia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: ta jast bardzo ładna:loveu: :loveu: Quote
marymek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 spisałaś się Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: tu masz linki do tych zdjęć: http://img389.imageshack.us/img389/9198/img8445ev8.jpg http://img389.imageshack.us/img389/1761/img8446yw5.jpg a tu jeszcze coś znalazłam :loveu: więcej już chyba nie mam :shake: ale teraz Ty Kasiu dawaj kolejne focie :cool3: Quote
anetta Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Super sesja i komentarze :lol: Czy Akcent ma niebieskie oczko?:loveu: Quote
sota36 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witam poswiatecznie juz chyba - jeszcze tylko kolacyjka! Co ja u Was widze?Nie dosc, ze kunie!!!I to gniadki! To jeszcze od bernardynow chyba mi sie we lbie pochrzanilo - tyle tego, bo az dwa!!!! Kasia - jak jest w wiadomej sprawie???? Quote
panienkabubu Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 anetta napisał(a):Super sesja i komentarze :lol: Czy Akcent ma niebieskie oczko?:loveu: :crazyeye: :crazyeye: o jesu zabiłaś mnie, nie mam pojecia :crazyeye: sprawdze na zdjeciach :evil_lol: sota36 napisał(a):Witam poswiatecznie juz chyba - jeszcze tylko kolacyjka! Co ja u Was widze?Nie dosc, ze kunie!!!I to gniadki! To jeszcze od bernardynow chyba mi sie we lbie pochrzanilo - tyle tego, bo az dwa!!!! Kasia - jak jest w wiadomej sprawie???? Witam, witam!! :loveu: Kunie byłyyy!! I moze kiedys znowu beda z powrotem :loveu: a bernardynow niebawem przybędzie, fajnie co? :cool3: :cool3: a w wiadomej sprawie, puszczam SMSa:) Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='marymek'] Zostaw mi to oko bo Cie c/harne!: Czemu u bernardynów zagląda się w oczy? :hmmmm: [quote name='panienkabubu']Witam, witam!! :loveu: Kunie byłyyy!! I moze kiedys znowu beda z powrotem :loveu: a bernardynow niebawem przybędzie, fajnie co? :cool3: :cool3: a w wiadomej sprawie, puszczam SMSa:) Jak to :cool3: :cool3: :cool3: Mów ale już :mad: Quote
marymek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 panienkabubu napisał(a):a bernardynow niebawem przybędzie, fajnie co? :cool3: :cool3: mówisz Kasiu o zdjęciach bernardynów, czy raczej masz cos konkretniejszego na myśli? :cool3: tylko gadaj szybko bo jeszcze chwila i z ciekawości nie wytrzymam :shake: No i na fotencje czekam of course :loveu: Quote
marymek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 eria napisał(a):fajne foty z wystawy!! dzięki, ale to zasługa jednak hanki bo jest piękna, a jakość fot kiepska :shake: Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='olcha']Czemu u bernardynów zagląda się w oczy? :hmmmm: no zeby sprawdzic czy z nimi wszystko ok :cool3: Jak to :cool3: :cool3: :cool3: Mów ale już :mad: [quote name='marymek']mówisz Kasiu o zdjęciach bernardynów, czy raczej masz cos konkretniejszego na myśli? :cool3: tylko gadaj szybko bo jeszcze chwila i z ciekawości nie wytrzymam :shake: No i na fotencje czekam of course :loveu: na razie tajemnica :cool3: ale pokaze tylko tyle: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='eria']fajne foty z wystawy!! [quote name='marymek']dzięki, ale to zasługa jednak hanki bo jest piękna, a jakość fot kiepska :shake: e tam, od razu piękna :loveu: :loveu: trochę wiosny wam pokaze :) Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzidziusie:loveu: malutkie bernardynki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts