Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia, nie mam czasu nadrabiać nie bij:oops:
Tylko tak pobieżnie przejżałam...
Tylko na tym zatrzymałam się na dłużej, bo jest rozkoszne :p[quote name='panienkabubu']

Posted

Kaśka! :mad:
Czy to znaczy że staniesz sie prawowitą właścicielką trzeciego, a może i czwatrego śliniącego sie niedźwiadka? :loveu:
No powieeeeedz! plosem cie! ja mam dusze dziennikarską :lol: musze wiedzieć :evil_lol:
aaa! jak coś to wiesz.. ja chętnie takiego maleństwa przypilnuje :diabloti:

Posted

[quote name='marymek']
Kaśka! :mad:
Czy to znaczy że staniesz sie prawowitą właścicielką trzeciego, a może i czwatrego śliniącego sie niedźwiadka? :loveu:
No powieeeeedz! plosem cie! ja mam dusze dziennikarską :lol: musze wiedzieć :evil_lol:
aaa! jak coś to wiesz.. ja chętnie takiego maleństwa przypilnuje :diabloti:

hahahaha!!! :cool3: :cool3: :cool3: powiem WKRÓTCE :cool3: :cool3:

[quote name='Teklunia']Kasia, czy czujesz się już oficjalnie zaproszona? :cool3: Jeśli nie to wpadnij do mojej galerii...

taaaaak, juz Ci nawet odpisałam :cool3:

a Madzia mnie zaskoczyła, bo wrzuciła wszystkie zdjęcia, które własnie wgrywałam z uporem maniaka na imageshack który nawet potrafił mi sie na noc zbuntować :mad: ehhhh :cool3: to musze znalezc cos innego, nie wiem czy to juz bylo ale co tam:P

Posted

Dobra znalazłam takie, których Madzia nie dodała :razz:

Mój kochany maczo :loveu: biegnie jak pańcia zawoła :loveu:

i ma najukochańszy pyszczek pod słońcem :loveu:

ale nie myślcie sobie, czasem potrafi być groźny :razz:

z Gają

i z Pańcią, która wygląda jak żul:evil_lol:

mój misio najsłodszy:loveu: :loveu: :loveu:

Gaja :loveu:

kaczuchy :cool3:

i takie piękne coś :cool3:

Posted

I jak? sprawdzilas te oko? :lol:

Alleeee uchachany :megagrin:

tu juz dziewczyny przede mna uciekaly

Tak, oczywscie Madziu :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Bosh!! Przygniotl ja :mad: Mezcyzna od siedmiu bolesci :mad:

Boska fota :evil_lol::evil_lol: Jeszcze butelki z % wam brakuje :evil_lol::evil_lol:

Male cos te zabeczki :diabloti:

Dzysis, musialam, musialam, nie moglam sie powstrzymac zeby nie skomentowac tych fot :errrr:

Posted

[quote name='panienkabubu']no zeby sprawdzic czy z nimi wszystko ok :cool3:

O pa! To cziłki przeciez tez mają mnóstwo z oczami problemów, a na żadnej jeszcze wystawie im nie sprawdzali :hmmmm: W sumie kurcze sędzia to nie okulista :cool1: Co on może tam wypatrzeć?

na razie tajemnica :cool3: ale pokaze tylko tyle:

:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

TO DLATEGO SIĘ MNIE PYTAŁAŚ JAK TO JEST MIEĆ 3 PSY!!! I WSZYSTKO SIĘ WYDAŁO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: MÓW KIEDY, CO, JAK, DLACZEGO! MOJA DETEKTYWISTYCZNA DUSZA I TAK SIĘ DOWIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Doberek bernardynki

witamy, witamy :hand:

[quote name='madzia18sosnowiec']AAAAAAAAAAAAAAA własnieee!!

zobaczcie jak mi psa maltretują!!
:placz:

maltretuja? gdzie? :roll: :evil_lol:

[quote name='anetta']
Alleeee uchachany

bo on taki zawsze moja żabcia kochana :loveu:

Bosh!! Przygniotl ja :mad: Mezcyzna od siedmiu bolesci

znaczy momencik, masz cos do mojego mezczyzny? :mad: :cool3:

Boska fota :evil_lol: Jeszcze butelki z % wam brakuje :evil_lol:

buahahahahahahahahah NOOOOOOOOOOO :evil_lol:

Male cos te zabeczki :diabloti:

moze chcesz zobaczyc na zywo? :evil_lol: jak gleboko zaglebiaja sie w rączke albo w udo :cool3: :lol:

Dzysis, musialam, musialam, nie moglam sie powstrzymac zeby nie skomentowac tych fot :errrr:

oj alez nic sie nie stalo, bardzo sie ciesze :loveu:

[quote name='olcha']O pa! To cziłki przeciez tez mają mnóstwo z oczami problemów, a na żadnej jeszcze wystawie im nie sprawdzali :hmmmm: W sumie kurcze sędzia to nie okulista :cool1: Co on może tam wypatrzeć?

Przeróżne wady, entropium i te inne, cziłki mają wystające oczy to u nich wszystko widać jak na dłoni, bernardyny niektóre mają za dużo skóry na głowie i nie jest to widoczne gołym okiem, ale szczerze, pierwszy raz spotkałam się na wystawie, gdzie pani tak dogłębnie oczy ogląda :cool3:
TO DLATEGO SIĘ MNIE PYTAŁAŚ JAK TO JEST MIEĆ 3 PSY!!! I WSZYSTKO SIĘ WYDAŁO :evil_lol: MÓW KIEDY, CO, JAK, DLACZEGO! MOJA DETEKTYWISTYCZNA DUSZA I TAK SIĘ DOWIE :evil_lol:

NIE :evil_lol: jeszcze nie dlatego :evil_lol:
po prostu byłam w odwiedzinach u mojej koleżanki, która ma takie małe kluski :loveu: i chciałam Was w konia zrobić i wzbudzić trochę sensacji :evil_lol: sasasasa:diabloti:

musialam pousuwac troche emotek.........

Posted

Hehehehehehehehe

znalazłam zdjęcia Majora, bo na święta u nas był

hehehehehehehehehe

ja nie mogę z tego psa, on jest po prostu lepszy od Tequili - BOWSKI, zabawny i w ogóle taki pocieszny :evil_lol:

no sami popatrzcie

Taaaaaki zawias :lol:

i języcek :loveu:

Dorwał jakąś skarpetkę i myśli, że jest cool :watpliwy:

Posted

znaczy momencik, masz cos do mojego mezczyzny?

Ja sie dziwie ze Gaja jeszcze go lubi :evil_lol: Tak dawac sie sponiewierac buahahah :evil_lol: A moze ona to lubi :cool1:

moze chcesz zobaczyc na zywo? jak gleboko zaglebiaja sie w rączke albo w udo

Mam rozumiec ze masz groznego psa bandyte?:diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Ja sie dziwie ze Gaja jeszcze go lubi :evil_lol: Tak dawac sie sponiewierac buahahah :evil_lol: A moze ona to lubi :cool1:

no ona lubi sado maso :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mam rozumiec ze masz groznego psa bandyte?:diabloti:

jak podpaniesz i nie przyniesiesz ciasteczka i nie wymiziasz za uchem i nie połaskoczesz po faflach to nawet zje Cie w calosci :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']no ona lubi sado maso :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
rany, co za rodzina :shake: :diabloti:

[quote name='panienkabubu']

:-oczad, normalnie czad! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='panienkabubu']po prostu byłam w odwiedzinach u mojej koleżanki, która ma takie małe kluski :loveu: i chciałam Was w konia zrobić i wzbudzić trochę sensacji :evil_lol: sasasasa:diabloti:

napewno? żeby nie było że kolejny raz nasz w kunia robisz :mad:
jak coś tam na poważnie z tymi kluchami bedzie, to masz zaraz gadać! :evil_lol:

mój malusi mysio pysio :loveu: :loveu: :loveu:

ja Ci go ukradne :diabloti:
bede mieć dwa bandziory :diabloti:
a potem jeszcze Halszunie uprowadze i bedzie Ich Troje :evil_lol:

Posted

[quote name='marymek']napewno? żeby nie było że kolejny raz nasz w kunia robisz :mad:
jak coś tam na poważnie z tymi kluchami bedzie, to masz zaraz gadać! :evil_lol:

WIĘC MÓWIĘ :evil_lol:

mój malusi mysio pysio :loveu: :loveu: :loveu:

Ben na tym zdjęciu wyszedł cudownie..... jejku zakochałam sie w tym zdjeciu.... :mdleje:

ja Ci go ukradne :diabloti:
bede mieć dwa bandziory :diabloti:
a potem jeszcze Halszunie uprowadze i bedzie Ich Troje :evil_lol:

nie dam ukraść nikogo :diabloti: niiiiiiiiikogo :diabloti: za zadne skarby :diabloti: :diabloti: jacy by nie byli (bo Ben czasem NIEZNOŚNY), to niiiiiiiikogo nie pozwole zabrac :diabloti: