panienkabubu Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc kasia :diabloti: o czeeeeeeeeeeść :cool3: co Cie do nas przywiało? :cool3: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 panienkabubu napisał(a):o czeeeeeeeeeeść :cool3: co Cie do nas przywiało? :cool3: :evil_lol: daaaaaaaaaaaaaaaawno was nie widziałam :diabloti: szykuj trampusie idziemy w las :diabloti: Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kasia, nie mam czasu nadrabiać nie bij:oops: Tylko tak pobieżnie przejżałam... Tylko na tym zatrzymałam się na dłużej, bo jest rozkoszne :p[quote name='panienkabubu'] Quote
marymek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kaśka! :mad: Czy to znaczy że staniesz sie prawowitą właścicielką trzeciego, a może i czwatrego śliniącego sie niedźwiadka? :loveu: No powieeeeedz! plosem cie! ja mam dusze dziennikarską :lol: musze wiedzieć :evil_lol: aaa! jak coś to wiesz.. ja chętnie takiego maleństwa przypilnuje :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='marymek']aaa! jak coś to wiesz.. ja chętnie takiego maleństwa przypilnuje :diabloti: marymek...nie wiesz co mowisz :diabloti: kasia, mam wrzucic tez i twoje zdjecia:cool3: moj menscizna :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 z dzisiaj :evil_lol: gaja z benem buszując po lesie :evil_lol: gaja z jego faflami cudniastymi:loveu: sam ben :cool3: i chwila odpoczynku :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 i jeszcze benowego :razz: moj zasliniony morderca :diabloti: ksiąze :eviltong: panicz ą i ę :evil_lol: kasia ze sztuką psów dwa :lol: i ben który daje buzi w sweterek panci :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: i kaczusie jeszcze :loveu: :loveu: :loveu: tu juz dziewczyny przede mna uciekaly :evil_lol: a w tym czasie kasia zabawiala sie z psami :evil_lol: usmiech prosimy :loveu: Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] och, jaki piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kasia, czy czujesz się już oficjalnie zaproszona? :cool3: Jeśli nie to wpadnij do mojej galerii... Quote
panienkabubu Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='marymek'] Kaśka! :mad: Czy to znaczy że staniesz sie prawowitą właścicielką trzeciego, a może i czwatrego śliniącego sie niedźwiadka? :loveu: No powieeeeedz! plosem cie! ja mam dusze dziennikarską :lol: musze wiedzieć :evil_lol: aaa! jak coś to wiesz.. ja chętnie takiego maleństwa przypilnuje :diabloti: hahahaha!!! :cool3: :cool3: :cool3: powiem WKRÓTCE :cool3: :cool3: [quote name='Teklunia']Kasia, czy czujesz się już oficjalnie zaproszona? :cool3: Jeśli nie to wpadnij do mojej galerii... taaaaak, juz Ci nawet odpisałam :cool3: a Madzia mnie zaskoczyła, bo wrzuciła wszystkie zdjęcia, które własnie wgrywałam z uporem maniaka na imageshack który nawet potrafił mi sie na noc zbuntować :mad: ehhhh :cool3: to musze znalezc cos innego, nie wiem czy to juz bylo ale co tam:P Quote
panienkabubu Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dobra znalazłam takie, których Madzia nie dodała :razz: Mój kochany maczo :loveu: biegnie jak pańcia zawoła :loveu: i ma najukochańszy pyszczek pod słońcem :loveu: ale nie myślcie sobie, czasem potrafi być groźny :razz: z Gają i z Pańcią, która wygląda jak żul:evil_lol: mój misio najsłodszy:loveu: :loveu: :loveu: Gaja :loveu: kaczuchy :cool3: i takie piękne coś :cool3: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 i Major :evil_lol: i Halszka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 AAAAAAAAAAAAAAA własnieee!! zobaczcie jak mi psa maltretują!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :lol: dobranooooc :buzi: Quote
anetta Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 I jak? sprawdzilas te oko? :lol: Alleeee uchachany :megagrin: tu juz dziewczyny przede mna uciekaly Tak, oczywscie Madziu :evil_lol::evil_lol::diabloti: Bosh!! Przygniotl ja :mad: Mezcyzna od siedmiu bolesci :mad: Boska fota :evil_lol::evil_lol: Jeszcze butelki z % wam brakuje :evil_lol::evil_lol: Male cos te zabeczki :diabloti: Dzysis, musialam, musialam, nie moglam sie powstrzymac zeby nie skomentowac tych fot :errrr: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='panienkabubu']no zeby sprawdzic czy z nimi wszystko ok :cool3: O pa! To cziłki przeciez tez mają mnóstwo z oczami problemów, a na żadnej jeszcze wystawie im nie sprawdzali :hmmmm: W sumie kurcze sędzia to nie okulista :cool1: Co on może tam wypatrzeć? na razie tajemnica :cool3: ale pokaze tylko tyle: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: TO DLATEGO SIĘ MNIE PYTAŁAŚ JAK TO JEST MIEĆ 3 PSY!!! I WSZYSTKO SIĘ WYDAŁO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: MÓW KIEDY, CO, JAK, DLACZEGO! MOJA DETEKTYWISTYCZNA DUSZA I TAK SIĘ DOWIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Doberek bernardynki witamy, witamy :hand: [quote name='madzia18sosnowiec']AAAAAAAAAAAAAAA własnieee!! zobaczcie jak mi psa maltretują!! :placz: maltretuja? gdzie? :roll: :evil_lol: [quote name='anetta'] Alleeee uchachany bo on taki zawsze moja żabcia kochana :loveu: Bosh!! Przygniotl ja :mad: Mezcyzna od siedmiu bolesci znaczy momencik, masz cos do mojego mezczyzny? :mad: :cool3: Boska fota :evil_lol: Jeszcze butelki z % wam brakuje :evil_lol: buahahahahahahahahah NOOOOOOOOOOO :evil_lol: Male cos te zabeczki :diabloti: moze chcesz zobaczyc na zywo? :evil_lol: jak gleboko zaglebiaja sie w rączke albo w udo :cool3: :lol: Dzysis, musialam, musialam, nie moglam sie powstrzymac zeby nie skomentowac tych fot :errrr: oj alez nic sie nie stalo, bardzo sie ciesze :loveu: [quote name='olcha']O pa! To cziłki przeciez tez mają mnóstwo z oczami problemów, a na żadnej jeszcze wystawie im nie sprawdzali :hmmmm: W sumie kurcze sędzia to nie okulista :cool1: Co on może tam wypatrzeć? Przeróżne wady, entropium i te inne, cziłki mają wystające oczy to u nich wszystko widać jak na dłoni, bernardyny niektóre mają za dużo skóry na głowie i nie jest to widoczne gołym okiem, ale szczerze, pierwszy raz spotkałam się na wystawie, gdzie pani tak dogłębnie oczy ogląda :cool3: TO DLATEGO SIĘ MNIE PYTAŁAŚ JAK TO JEST MIEĆ 3 PSY!!! I WSZYSTKO SIĘ WYDAŁO :evil_lol: MÓW KIEDY, CO, JAK, DLACZEGO! MOJA DETEKTYWISTYCZNA DUSZA I TAK SIĘ DOWIE :evil_lol: NIE :evil_lol: jeszcze nie dlatego :evil_lol: po prostu byłam w odwiedzinach u mojej koleżanki, która ma takie małe kluski :loveu: i chciałam Was w konia zrobić i wzbudzić trochę sensacji :evil_lol: sasasasa:diabloti: musialam pousuwac troche emotek......... Quote
panienkabubu Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Hehehehehehehehe znalazłam zdjęcia Majora, bo na święta u nas był hehehehehehehehehe ja nie mogę z tego psa, on jest po prostu lepszy od Tequili - BOWSKI, zabawny i w ogóle taki pocieszny :evil_lol: no sami popatrzcie Taaaaaki zawias :lol: i języcek :loveu: Dorwał jakąś skarpetkę i myśli, że jest cool :watpliwy: Quote
anetta Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 znaczy momencik, masz cos do mojego mezczyzny? Ja sie dziwie ze Gaja jeszcze go lubi :evil_lol: Tak dawac sie sponiewierac buahahah :evil_lol: A moze ona to lubi :cool1: moze chcesz zobaczyc na zywo? jak gleboko zaglebiaja sie w rączke albo w udo Mam rozumiec ze masz groznego psa bandyte?:diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='anetta']Ja sie dziwie ze Gaja jeszcze go lubi :evil_lol: Tak dawac sie sponiewierac buahahah :evil_lol: A moze ona to lubi :cool1: no ona lubi sado maso :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam rozumiec ze masz groznego psa bandyte?:diabloti: jak podpaniesz i nie przyniesiesz ciasteczka i nie wymiziasz za uchem i nie połaskoczesz po faflach to nawet zje Cie w calosci :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='panienkabubu']no ona lubi sado maso :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rany, co za rodzina :shake: :diabloti: [quote name='panienkabubu'] :-oczad, normalnie czad! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
marymek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='panienkabubu']po prostu byłam w odwiedzinach u mojej koleżanki, która ma takie małe kluski :loveu: i chciałam Was w konia zrobić i wzbudzić trochę sensacji :evil_lol: sasasasa:diabloti: napewno? żeby nie było że kolejny raz nasz w kunia robisz :mad: jak coś tam na poważnie z tymi kluchami bedzie, to masz zaraz gadać! :evil_lol: mój malusi mysio pysio :loveu: :loveu: :loveu: ja Ci go ukradne :diabloti: bede mieć dwa bandziory :diabloti: a potem jeszcze Halszunie uprowadze i bedzie Ich Troje :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='marymek']napewno? żeby nie było że kolejny raz nasz w kunia robisz :mad: jak coś tam na poważnie z tymi kluchami bedzie, to masz zaraz gadać! :evil_lol: WIĘC MÓWIĘ :evil_lol: mój malusi mysio pysio :loveu: :loveu: :loveu: Ben na tym zdjęciu wyszedł cudownie..... jejku zakochałam sie w tym zdjeciu.... :mdleje: ja Ci go ukradne :diabloti: bede mieć dwa bandziory :diabloti: a potem jeszcze Halszunie uprowadze i bedzie Ich Troje :evil_lol: nie dam ukraść nikogo :diabloti: niiiiiiiiikogo :diabloti: za zadne skarby :diabloti: :diabloti: jacy by nie byli (bo Ben czasem NIEZNOŚNY), to niiiiiiiikogo nie pozwole zabrac :diabloti: Quote
ANETTTA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piekny A Gdzie On Mieszka Chyba W Domku Nie Na Podwórku??? Quote
Recommended Posts