panienkabubu Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 ANETTTA napisał(a):Piekny A Gdzie On Mieszka Chyba W Domku Nie Na Podwórku??? a dlaczego nie na podwórku? :cool3: Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 przyszłam się tylko przywitac! Pracująca, acz bardzo śpiąca, Katarzyna Quote
panienkabubu Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Teklunia napisał(a):przyszłam się tylko przywitac! Pracująca, acz bardzo śpiąca, Katarzyna cześć czołem :) ja dzisiaj też trochę zabiegana :( wieczorkiem wrzuce jakies zdjecia:) Teklunia - któż Ci robił taki piękny banerek? slicny! ja też chcę! Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 panienkabubu napisał(a):cześć czołem :) ja dzisiaj też trochę zabiegana :( wieczorkiem wrzuce jakies zdjecia:) Teklunia - któż Ci robił taki piękny banerek? slicny! ja też chcę!Evelina :) Nasz Pani Mod we własnej osobie :p Quote
marymek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='panienkabubu']nie dam ukraść nikogo :diabloti: niiiiiiiiikogo :diabloti: za zadne skarby :diabloti: :diabloti: jacy by nie byli (bo Ben czasem NIEZNOŚNY), to niiiiiiiikogo nie pozwole zabrac :diabloti: no OK :evil_lol: nie ukradne pod warunkiem, że wieczorem będą foty :cool3: bo jak nie, to sobie inaczej porozmawiamy :diabloti: Ben na tym zdjęciu wyszedł cudownie..... jejku zakochałam sie w tym zdjeciu.... :mdleje: Ty w zdjęciu, a ja w Benie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Teklunia']Evelina :) Nasz Pani Mod we własnej osobie :p :mdleje: o ja ciee.... :mdleje: chyba musze sie do niej usmiechnac :evil_lol: [quote name='marymek'] Ty w zdjęciu, a ja w Benie :loveu: :loveu: :loveu: ja w Benie jestem zakochana od 14 grudnia 2003 roku i milosc trwa i bedzie trwac na wieki :loveu: ktos sie kiedys upoinal o zdjecia Alaski :cool3: jeszcze cos wygrzebalam.. a zdjec psow nie mam na razie :( wszystkie juz wstawilam, jakies tam pojedyncze mam, ale stare Hanki.. moze jutro Benowi cos cykne, bo Hanka na zasianiu :loveu: Quote
marymek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='panienkabubu']ja w Benie jestem zakochana od 14 grudnia 2003 roku i milosc trwa i bedzie trwac na wieki :loveu: ano racja :cool3: kunio piękny :loveu: a zdjec psow nie mam na razie :( wszystkie juz wstawilam, jakies tam pojedyncze mam, ale stare Hanki.. moze jutro Benowi cos cykne, bo Hanka na zasianiu :loveu: no to czekamy z niecierpliwoscią :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 eria napisał(a):Alaska pięknaaaaa :loveu: :loveu: i podobno jest teraz do sprzedania :( Quote
panienkabubu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Teklunia napisał(a):o rany! kunie!?!:crazyeye: czemu takie zdziwienie?:cool3: Quote
anetta Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='panienkabubu']no ona lubi sado maso :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak tez myslalam :evil_lol: jak podpaniesz i nie przyniesiesz ciasteczka i nie wymiziasz za uchem i nie połaskoczesz po faflach to nawet zje Cie w calosci :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Benuuus, Benuuus, zobacz co mam :cool3: :cool3: Quote
marymek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 anetta chowaj te smakołyki bo mój rolfik je zjeee :evil_lol: aa! Kaśka! czemu nic nie gadałaś że Halszunia zostanie mamusią? już wiem po co byłaś w hodowli ,,Na każdą pogode FCI" :cool3: Amber jest pięknym psem, szczeniory będą jak z bajki :loveu: PS: moge byc ciotką psiurów? :diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='anetta'] Benuuus, Benuuus, zobacz co mam :cool3: :cool3: haha anetta :evil_lol: :evil_lol: tym to Benowi zrobisz tylko i wyłącznie na złość :evil_lol: :evil_lol: [quote name='marymek']aa! Kaśka! czemu nic nie gadałaś że Halszunia zostanie mamusią? już wiem po co byłaś w hodowli ,,Na każdą pogode FCI" :cool3: Amber jest pięknym psem, szczeniory będą jak z bajki :loveu: PS: moge byc ciotką psiurów? :diabloti: zepsuuuuuuułaś :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: heheh, dzisiaj jadę po Halszkę :razz: wraca kobieta z zasiania :razz: miałam powiedzieć jak już będzie pewne, że będzie mamą :razz: ale zepsułaś :mad: więc oficjalnie mówię, że Halszka była na 'zasianiu' :razz: i będzie mamusią (o ile Amber dobrze się spisał, hihihi) :loveu: :loveu: :loveu: możesz być, jak przyjdziesz poród odebrać :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
marymek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 panienkabubu napisał(a):zepsuuuuuuułaś :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: heheh, dzisiaj jadę po Halszkę :razz: wraca kobieta z zasiania :razz: miałam powiedzieć jak już będzie pewne, że będzie mamą :razz: ale zepsułaś :mad: więc oficjalnie mówię, że Halszka była na 'zasianiu' :razz: i będzie mamusią (o ile Amber dobrze się spisał, hihihi) :loveu: :loveu: :loveu: możesz być, jak przyjdziesz poród odebrać :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ma sie tego nosa :evil_lol: tak mnie ciągnęło coś na waszą stronke, że aż zaciągnęło :lol: no i sie dowiedziałam :cool3: taaaa... poród to ty sobie sama odbieraj, Benio Ci pomoże :razz: ja przyjade jak już bedzie po wszystkim :diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='marymek']ma sie tego nosa :evil_lol: tak mnie ciągnęło coś na waszą stronke, że aż zaciągnęło :lol: no i sie dowiedziałam :cool3: no widzisz, szerloku :cool3: wczoraj byłam po suńkę, także mam trochę zdjęć :cool3: spacerowaliśmy i były taaaaakie widoki.... :loveu: Taaaaaakie kwiatki dostałam :loveu: Quote
marymek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='panienkabubu']Halszka i jej mąż :loveu: moje miśki kochaneee :loveu: :loveu: :loveu: no i jak? spisał sie Amberek? :cool3: ja przyjade poprzeglądać "towarek" jak już bedzie :cool3: także wiesz, naciesz sie szybko małymi bo ja jak wkaruje do was to już ich wiecej nie zobaczycie :diabloti: PS: rolfik bedzie sie opiekował małymi śliniącymi sie kluchami :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 marymek napisał(a):moje miśki kochaneee :loveu: :loveu: :loveu: no i jak? spisał sie Amberek? :cool3: ja przyjade poprzeglądać "towarek" jak już bedzie :cool3: także wiesz, naciesz sie szybko małymi bo ja jak wkaruje do was to już ich wiecej nie zobaczycie :diabloti: PS: rolfik bedzie sie opiekował małymi śliniącymi sie kluchami :loveu: łasisz się na szczeniaka? :cool3: a czy Amber się spisał, to będzie widać za minimum miesiąc.. więc teraz czekamy :cool3: Quote
alive Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 panienkabubu napisał(a):łasisz się na szczeniaka? :cool3: a czy Amber się spisał, to będzie widać za minimum miesiąc.. więc teraz czekamy :cool3: Biedny, biedny Benio :shake: wywiozłaś mu kobietę, wróciła śmierdząca innym chłopem a na dodatek prawdopodobnie z brzuchem... ciekawe jak przyjmie obce szczeniaki (dla niego bękarty :eviltong: ). Żeby bidulek w depresję nie popadł :-( albo dzieci konkurenta nie zjadł... Quote
panienkabubu Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 alive napisał(a):Biedny, biedny Benio :shake: wywiozłaś mu kobietę, wróciła śmierdząca innym chłopem a na dodatek prawdopodobnie z brzuchem... ciekawe jak przyjmie obce szczeniaki (dla niego bękarty :eviltong: ). Żeby bidulek w depresję nie popadł :-( albo dzieci konkurenta nie zjadł... hahahahahaha!!! Własnie tego się obawiam, że je zje na sniadanie :eviltong: Ale spoko spoooko, Halszka została obśliniona, miło przywitana, Ben to miał depresję, jak jej nie było, się przywiązał chłopak :eviltong: Spsikałam ją takim ładnym psim dezodorantem, żeby resztek cieczki nie czuł i chyba już jest ok :eviltong: Ale Benio tak naprawdę to kocha Gaję od Madzi i zawsze bzikuje jak ją widzi, także myślę, że ona go zaspokoi, mam na myśli oczywiście jej obecność na spacerach :eviltong: a nie żadne dzieci :eviltong: "bękarty" mam nadzieje, że beda strzeżone przez Benosława jak oczka w głowie :eviltong: OBY :eviltong: hehe marymek, no to chwal się, co Ci tam po Twojej główce chodzi :cool3: bo ja coś podejrzewam, ale MÓW MI TU SZYBKO dokładnie, bo od myślenia już mnie głowa boli :cool3: Quote
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ale piękne to wspólne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: nie mogę się tych maluchów Twoich doczekać :cool3: ile będzie fot! :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 eria napisał(a):ale piękne to wspólne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: nie mogę się tych maluchów Twoich doczekać :cool3: ile będzie fot! :loveu: ja juz sama sie boje o moj komputer, gdzie ja to wszystko pomieszcze :evil_lol: Quote
marymek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 panienkabubu napisał(a):marymek, no to chwal się, co Ci tam po Twojej główce chodzi :cool3: bo ja coś podejrzewam, ale MÓW MI TU SZYBKO dokładnie, bo od myślenia już mnie głowa boli :cool3: No wiesz... ja to bym chętnie takiego pulpecika do domu przytargała (:evil_lol: ), tylko rodzinka ... oczywiście :shake: Narazie musze sie zadowalać moim wariatem kochanym :loveu: No ale przecież nikt nie powiedział że nie bedzie wiecej miotów w twojej hodowli... co nie? :cool3: może za pare lat ... może wtedy ... ale pamiętaj! biore najbardziej zapowiadającego sie na championa szczeniaka! i żeby nie było że ktos mi sie do kolejki wtedy wepcha, bo ... noo :diabloti: aaa... tak a propo... moge wpaść jak już będą bachorki troche je pomiziać i wogóle? Może bym wpadła w wasze okolice na jeden dzionek? :cool3: co WY na to? :razz: aaa... no i nurtujace mnie pytanie (:lol: ) : zostawiasz psa/suczke u siebie czy wszystkie pójdą do nowych domków? Quote
panienkabubu Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='marymek']No wiesz... ja to bym chętnie takiego pulpecika do domu przytargała (:evil_lol: ), tylko rodzinka ... oczywiście :shake: Narazie musze sie zadowalać moim wariatem kochanym :loveu: No ale przecież nikt nie powiedział że nie bedzie wiecej miotów w twojej hodowli... co nie? :cool3: może za pare lat ... może wtedy ... ale pamiętaj! biore najbardziej zapowiadającego sie na championa szczeniaka! i żeby nie było że ktos mi sie do kolejki wtedy wepcha, bo ... noo :diabloti: spoooooko :evil_lol: niech się najpierw jeden miot urodzi, to potem będziemy myśleć dalej, bo tu na razie nic nie widać (chociaz dla mnie widać, ale to po prostu przejedzenie suki :evil_lol: ), tak więc czekamy i jeszcze raz czekamy :loveu: [quote name='marymek'] aaa... tak a propo... moge wpaść jak już będą bachorki troche je pomiziać i wogóle? Może bym wpadła w wasze okolice na jeden dzionek? :cool3: co WY na to? :razz: a pewnie, wpadajcie :loveu: tylko po urodzeniu miotu i po pierwszym zaszczepieniu :loveu: bo ja jestem przewrażliwiona i nie chcę zadnych zarazków dla dzieciaków, oczywiście bez obrazy :loveu: aaa... no i nurtujace mnie pytanie (:lol: ) : zostawiasz psa/suczke u siebie czy wszystkie pójdą do nowych domków? mam dwa warianty: 1. zostawiam psa (a urodzą się same suczki) 2. zostawiam suczkę (a urodzą się same psy) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mam pojęcia co będzie jutro, a Ty mi takie pytania zadajesz :evil_lol: niech ja najpierw dostanę potwierdzenie tego, że suka jest w ciąży, to potem będę myśleć, mam na razie za dużo zamówień na szczeniaki, żeby myśleć o mnie, hehe, w każdym razie i taka ewentualność, tzn. pozostawienie u siebie jakiegoś psiaka, o nieznanej jeszcze mi płci, wchodzi w grę, wszystko okaże się jak już dzieciaki przyjdą na świat, potem będę dzielić, hehe :loveu: A tymczasem jeszcze kilka zdjątek zakochanej pary :loveu: (ps. dzisiaj dostałam smsa od koleżanki o treści: "musisz czuć się teraz jak babcia, która czeka na narodziny wnuka" :evil_lol: :evil_lol: o matko boska :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts